İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

yok kuzum ya ben almayım
gerçi kursa gittim aşcılık sertifam da var da işte
kim yapapcak vaktimde yok üşenrim bn
hm kazanınca noluyomuş ödül ne
Bilmiyorum ki pro oluyorsun, başka birşey daha var sanırım, yani olabilir bilmiyrum :)
Sertifikanla bizi döversin diye mi çekiniyorsun :)

ay banada çok çabuk geçio gibi bi yandan burda sizle çene çalıyom bi yandan iş yapiom

Wowww tabi bizim sobamız yok öyle şeyler yapamıyoruz :) Havanı attın geçtin 2 dkda..
fırında yapacam ben kuzum başta kestaneleri bir kaç santim kesecm sonra onlar suda 1 saat bekleyecek ve sonra ver fırına
dikkat var ya şimdi canım çekse nerden bulayım ben onu buldum nerde yapiim
ben pazarda aldım fırında yapacam sen aşermiyonkii

Valla soğukluksa, İstanbulda soğuk, yani bi Antalya sıcak geriye kalan yerlere kış geliyor :) Beni o bağlamaz çok o yüzden
işte ben sevmiyorum zaten oraya gitsek bi tek benim için kötü olur geri herkes için iyi olur

fırında yapacam ben kuzum başta kestaneleri bir kaç santim kesecm sonra onlar suda 1 saat bekleyecek ve sonra ver fırına

ben pazarda aldım fırında yapacam sen aşermiyonkii
siz alıştınız yaa öffff neyse burda tadı olmaz zaten ama akşam ıspartada soğukta iyi gider

işte ben sevmiyorum zaten oraya gitsek bi tek benim için kötü olur geri herkes için iyi olur

siz alıştınız yaa öffff neyse burda tadı olmaz zaten ama akşam ıspartada soğukta iyi gider
ıspartamı ?? sen ıspartadamı oturuyn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…