- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 34
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #52.661
yok işte bugun ıspartaya gitcemiz için pazar inşallah gelince çok geç olmazsa bakcazÖnemli değil bizde selam vermeni bekledik :) Araya girmedik eski mesajlarla :)
İnşallah canım :) Baktıız mı eve?
Bilmiyorum ki pro oluyorsun, başka birşey daha var sanırım, yani olabilir bilmiyrum :)
yok kuzum ya ben almayım
gerçi kursa gittim aşcılık sertifam da var da işte
kim yapapcak vaktimde yok üşenrim bn
hm kazanınca noluyomuş ödül ne
ay banada çok çabuk geçio gibi bi yandan burda sizle çene çalıyom bi yandan iş yapiomsıkılıyorum bol bol tatlım ya bi türlü vakit geçmiyor bu saat aynı yerındemi sayıp duruyor ben anlamadım ki ya
sizi gidi sizi :) ) nabersizin bakalım hoff cok sıkıcı bir gün daha ya
yeminle patlıcam artık
Hmm iyi canım, benim için alıcı gözüyle bak bi ıspartayayok işte bugun ıspartaya gitcemiz için pazar inşallah gelince çok geç olmazsa bakcaz
dün bende gördüm hatta geçen gün görseydim et yemeği yapmıştım koyardım dedim dönünce artık katılayım diorumBak öğrendiğine göre sende katılabilirsin :) Nasılsa evdesin yap bi yemek sende katıl
ben soğuk sevmiyorum ondan heralde senelerdir gidip gelirim hala ısınamadım şu memleketeHmm iyi canım, benim için alıcı gözüyle bak bi ıspartaya
pro mu oluyormuşsn ciddi miBilmiyorum ki pro oluyorsun, başka birşey daha var sanırım, yani olabilir bilmiyrum :)
Sertifikanla bizi döversin diye mi çekiniyorsun :)
Pazar son heralde canım, tam bilmiyorum da kaçırma tarihi bak.dün bende gördüm hatta geçen gün görseydim et yemeği yapmıştım koyardım dedim dönünce artık katılayım diorum
Evett pro olcan gel hadi sende işte :)pro mu oluyormuşsn ciddi mi
aşk olsnn kimm bn mii yok ya
bizide sen temsil et oralarda
Valla soğukluksa, İstanbulda soğuk, yani bi Antalya sıcak geriye kalan yerlere kış geliyor :) Beni o bağlamaz çok o yüzdenben soğuk sevmiyorum ondan heralde senelerdir gidip gelirim hala ısınamadım şu memlekete
benm yemek yapacak vaktm yokki amaaEvett pro olcan gel hadi sende işte :)
Nasıl yok akşam ne iş yapıyon :)
benm yemek yapacak vaktm yokki amaa
Wowww tabi bizim sobamız yok öyle şeyler yapamıyoruz :) Havanı attın geçtin 2 dkda..
ben pazarda aldım fırında yapacamdikkatvar ya şimdi canım çekse nerden bulayım ben onu buldum nerde yapiim
ders çalşym çalışkan bi ögrenciyim benNasıl yok akşam ne iş yapıyon :)
Ben o kadar sevmem ya, öğrenmesemde olur :)fırında yapacam ben kuzum başta kestaneleri bir kaç santim kesecm sonra onlar suda 1 saat bekleyecek ve sonra ver fırına
ben pazarda aldım fırında yapacamsen aşermiyonkii
Hangi ara çalışıyon hep bizimle laklaktasınders çalşym çalışkan bi ögrenciyim ben
Ben o kadar sevmem ya, öğrenmesemde olur :)
Hangi ara çalışıyon hep bizimle laklaktasın
işte ben sevmiyorum zaten oraya gitsek bi tek benim için kötü olur geri herkes için iyi olurValla soğukluksa, İstanbulda soğuk, yani bi Antalya sıcak geriye kalan yerlere kış geliyor :) Beni o bağlamaz çok o yüzden
siz alıştınız yaa öffff neyse burda tadı olmaz zaten ama akşam ıspartada soğukta iyi giderfırında yapacam ben kuzum başta kestaneleri bir kaç santim kesecm sonra onlar suda 1 saat bekleyecek ve sonra ver fırına
ben pazarda aldım fırında yapacamsen aşermiyonkii
ama şimdi işteyim çalışıyom niye öyle diyonn giderimm bakkBen o kadar sevmem ya, öğrenmesemde olur :)
Hangi ara çalışıyon hep bizimle laklaktasın
pazar gelince akşama et yemeği yapim o zaman proyu katılan herkese mi veriyolarmışPazar son heralde canım, tam bilmiyorum da kaçırma tarihi bak.
ıspartamı ?? sen ıspartadamı oturuyn :)işte ben sevmiyorum zaten oraya gitsek bi tek benim için kötü olur geri herkes için iyi olur
siz alıştınız yaa öffff neyse burda tadı olmaz zaten ama akşam ıspartada soğukta iyi gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?