- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #52.461
Alışırsın bende tablet kullanıyorum :)
Hoşgeldin
hoşbuldummmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alışırsın bende tablet kullanıyorum :)
Hoşgeldin
aynen yaa, onların en büyük dertleri bizim yaşadıklarımızın yanında yel gibi kalırKadın kendini övmüş sürekli birde başka konu açmış ne boş insanlar var bu hayatta yazık![]()
büyük ihtimalleYerin dibine girmekten zevk alıyorlardır
Sozluyum canim da biz ayri sehirlerdeyiz anca brn onlara o bize gelip giderek gorusuyoruz o bizde kaliyo ben onlarda vs vs yani. Babasinin tayini buraya cikinca burdan bue ev araba vs aldilar burada kaldilar emekli oldu vs benim buluugum sirde yasiyordu kendisi ama simdi ayri sehirlerdeyiz. Yakin zamanda nisanim olcak sonrada ver elini nikah masasi
Zenginlere dert neylesin demi amaaynen yaa, onların en büyük dertleri bizim yaşadıklarımızın yanında yel gibi kalır
büyük ihtimalle![]()
Zenginlere dert neylesin demi ama![]()
Ben sana bot alayımonların derdi kuzuyu eltim yedi oluyor işteben de bu kışı botsuz nasıl geçirecem diye düşüneyim, adaletin bu mu dünya
![]()
Ben sana bot alayım![]()
Aman canım hiç sorma bende bıktım o dertlerden.. Annenle aran nasıl olduonların derdi kuzuyu eltim yedi oluyor işteben de bu kışı botsuz nasıl geçirecem diye düşüneyim, adaletin bu mu dünya
![]()
düne göre daha iyi ama hala kötü..Aman canım hiç sorma bende bıktım o dertlerden.. Annenle aran nasıl oldu
Ama canım bot da önemli bir ihtiyaç Ankara gibi bir yerde üstelik orası soğuk olur bildiğim kadarıyla ananen alacakmış alsaydın keşke.. Allahım benden önce sana iş nasip etsin inşallah..düne göre daha iyi ama hala kötü..
bi salaklık yaptım zaten bugun, ananem aradı, botu normalde annemin kartla alacaktık, ananem de ona parasını verecekti de ben inadımdan almadım ya, sordu işte ananem naptın aldın mı diye. ben de yok almadım dedim, kurcaladı nedenini falan. ben de önce begenmedim dedim ama ananem yutar mı hiç bana imkan verilmişken alışverişi kaçırmayacagımı bilir bi daha kurcaladı. bende annemle kavga ettik diye üstten bi anlattım. o da bana kızdı, ben alıyorum o ayakkabıyı sana sen annene kızıp neden almıyorsun falan diye.
ananem veririm sana parasını dedi ama, bizimkilerden para istemem ben bundan sonra o yuzden o para lazım olacak ayakkabıyı alamam, neyi nasıl dengeleyecem hiç bilmiyorum![]()
Ama canım bot da önemli bir ihtiyaç Ankara gibi bir yerde üstelik orası soğuk olur bildiğim kadarıyla ananen alacakmış alsaydın keşke.. Allahım benden önce sana iş nasip etsin inşallah..
Başkasına muhtaç olmak ne zor değil mi..eski botlarım var canım onlarla idare ederim artık iş bulana kadar napayım. annem de haklı zaten çok geç mezun oldum okuldan, 1 seneyi geçti hala işsizim bide onlar üzerinden geçiniyorum.
daha öncelikli ihtiyaçlarım varken bot beklesin bakalım.
duan için de teşekkür ederim kuzum, Allahım ikimize de tez zamanda hayırlı işler nasip etsin inşallah![]()
Hmm anladim katı kurallari fln cocuklar uzerinde mi gorcem acaba bakalim oyle bi huyu olacak mi:)valla tipik koç özelliklerini bilmem de inadı var babamın fena halde, bide çok katı kuralları var esnetene kadar o kuralları canı çıkıyor insanın
oha sonuçta aynı kişi mi çıktılargerçi o aklıma gelmişti benim, ban yiyince hemen yeni hesap açıp konu açtırma derdine düşmüştü saf
ne bileyim kuzum ya benim için önemli olan senin mutsuz olmaman, mutsuz olunca kendimi kötü hissediyorum![]()
size faydalı oalcağını düşündüğüm makale, AB grubu olan arkadaşları yakından ilgilendiriyor...
Eki Görüntüle 1287866
aynen öyle, ve ne zaman bitecegi belli değil ya en çok ona sinir oluyorumBaşkasına muhtaç olmak ne zor değil mi..
belki bu benim babama özeldir onu da bilemem tabiHmm anladim katı kurallari fln cocuklar uzerinde mi gorcem acaba bakalim oyle bi huyu olacak mi:)
aynen öyle, ve ne zaman bitecegi belli değil ya en çok ona sinir oluyorum
belki bu benim babama özeldir onu da bilemem tabinihayetinde yetiştirdiği çocuk da benim
![]()
Bazen sırf bu yüzden evlenince çalışayım diyorum.. Ondan hiç isteyemem ben bir de böyle bir konu geçerse inanılmaz soğurum..aynen öyle, ve ne zaman bitecegi belli değil ya en çok ona sinir oluyorum
belki bu benim babama özeldir onu da bilemem tabinihayetinde yetiştirdiği çocuk da benim
![]()