• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Değilim değilim canım merak etme iyiyim iyi uyudu en azından :)
yahu hangi konu çatlıcam burda söyleyin biriniz:KK53:

bdv de kilitlenmiş bi konu var içimdekileri söylemem lazım mı ne adı öyle bişey, ondan bahsediyoruz :KK53:
Ama hani üyelik 1 günde aktif olmuyordu, 2 hesaptanaynı gün açılmış. Mune aynı bilgisayarı kullanıyorsunuz yazmıştı konunun sonuna :)
Kimi kandırdığını sanıyorsa :)
bilmiş de söyle olacagını ondan mı almış aynı anda iki üyelik acaba :KK53:

Bak benim algılarım kapalı şuan sen sözlü değilmiydin canım niye ordasın ben mi karıştırdımo_O
Sozluyum canim da biz ayri sehirlerdeyiz anca brn onlara o bize gelip giderek gorusuyoruz o bizde kaliyo ben onlarda vs vs yani. Babasinin tayini buraya cikinca burdan bue ev araba vs aldilar burada kaldilar emekli oldu vs benim buluugum sirde yasiyordu kendisi ama simdi ayri sehirlerdeyiz. Yakin zamanda nisanim olcak sonrada ver elini nikah masasi

Sozluyum canim da biz ayri sehirlerdeyiz anca brn onlara o bize gelip giderek gorusuyoruz o bizde kaliyo ben onlarda vs vs yani. Babasinin tayini buraya cikinca burdan bue ev araba vs aldilar burada kaldilar emekli oldu vs benim buluugum sirde yasiyordu kendisi ama simdi ayri sehirlerdeyiz. Yakin zamanda nisanim olcak sonrada ver elini nikah masasi
Anladım canım şimdi anladım ben de seni öğrencisin sanıyordum:KK51: Da niye bu kadar iş yapıyorsun orda onu anlamadım :KK53:

Özet geçeydiniz madem ben merakımdan okurum şimdi uğraşmıyayım:KK53:
Kadının biri eltisini anlatmış, yok ben ondan daha güzelim babam zengin mühendisim eltim beni kıskanıyor falan diye.. Millette tabi linç girişimine başladı. Sonra başka biri konu açtı adıma konu açılmış nasıl sildircem diye. Güye bunları yaşayan kendisi, başkası bunun adına yazmış. So ra mune geldi baktı, aynı ip den giriliyor :)

Anladım canım şimdi anladım ben de seni öğrencisin sanıyordum:KK51: Da niye bu kadar iş yapıyorsun orda onu anlamadım :KK53:
Tatlim sular yoktu birikti bugun hersey kokuyor rahatsiz oluyorum ben rahat rah olsun heryer hem yaris islerimiz var asagida o yuzden yapiyorum uykumda geldi ayakta uyuyorum suan :KK53:

ben geldiiiiiiiimmmmmmm
Hoşgeldin canım:D
Kadının biri eltisini anlatmış, yok ben ondan daha güzelim babam zengin mühendisim eltim beni kıskanıyor falan diye.. Millette tabi linç girişimine başladı. Sonra başka biri konu açtı adıma konu açılmış nasıl sildircem diye. Güye bunları yaşayan kendisi, başkası bunun adına yazmış. So ra mune geldi baktı, aynı ip den giriliyor :)
İki dk okuyayım dedim ama olmadı zaten sıkıcı anlatmış hep kendini övmüş bıraktım:KK53: Allahım ya hiçmi işleri yok bu insanların anlamıyorum ki:KK53:

Back