- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #52.341
o da geçer inşallah canım en yakın zamandabazen gelen öksürük krizleri dışında iyiyim
hak ettigini buluyor işte, bitek senle konuştugunu sanıyor ama aynı anda kaç kızla uğraşıyor bakAma haketmedi sence de
Öylesi daha makbul zaten onlar kudursun elleme
Böyle şeyleri daha çok size anlatıyorum canım ben evli barklı arkadaşlarım genelde sen alttan al diyorlar banao da geçer inşallah canım en yakın zamanda
hak ettigini buluyor işte, bitek senle konuştugunu sanıyor ama aynı anda kaç kızla uğraşıyor bak
o da geçer inşallah canım en yakın zamanda
Ben şimdi 11de yazınca ne diyecek merak ediyorumGamsizlikta 1 level atladik bak NO TRIP YES GAMSIZLIK
kuzum onu da demeye derim de alttan aldıkça kendini yiyorsun sen onun için bi ders lazım diye düşündüğümden bu yöntemi uygula diyorum yavrum.Böyle şeyleri daha çok size anlatıyorum canım ben evli barklı arkadaşlarım genelde sen alttan al diyorlar bana
kızlar bugün öldüm yorgunluktan 15 bin ürün yarıladık toparla askı alarm sök şuan bayılmak üzereyim 12 saat çalıştım bu akşam yoğum hepinizi öpüyorum
Alttan alacağım bir durum da yok ki canım öyle yapa yapa çıktı tepeme zaten.. Ya evli demişken enharbikız nerdekuzum onu da demeye derim de alttan aldıkça kendini yiyorsun sen onun için bi ders lazım diye düşündüğümden bu yöntemi uygula diyorum yavrum.
hem bak burdaki evli arkadaşlarda sana bizim dediğimizin aynısını diyor
Ben şimdi 11de yazınca ne diyecek merak ediyorum
Atmazsa yarına kadar sinir olurum ben kendimi biliyorumUmarim cevap atar yani :)
Alttan alacağım bir durum da yok ki canım öyle yapa yapa çıktı tepeme zaten.. Ya evli demişken enharbikız nerde
Atmazsa yarına kadar sinir olurum ben kendimi biliyorum
Ah ah bi alsam intikamımı zatenartık intikam zamanııı
harbikız ban yemiş, sonra da geri dönmeyecem demiş ama vazgeçirmeye çalışıyorduk, umarım başarabilirler
Sensin tamam tamam ne yaUyuturuz seni sinir olma diye :) bnmki de bu sefer tamam madem demis
Kesinlikle atma ben onun cevabına kızdımTrip atmicam ki cool um been
Kesinlikle atma ben onun cevabına kızdım
Ah ah bi alsam intikamımı zatenneden ban yemiş neden gelmek istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?