• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

o da geçer inşallah canım en yakın zamanda :KK68:

hak ettigini buluyor işte, bitek senle konuştugunu sanıyor ama aynı anda kaç kızla uğraşıyor bak :KK53:
Böyle şeyleri daha çok size anlatıyorum canım ben evli barklı arkadaşlarım genelde sen alttan al diyorlar banao_O

kızlar bugün öldüm yorgunluktan 15 bin ürün yarıladık toparla askı alarm sök şuan bayılmak üzereyim 12 saat çalıştım bu akşam yoğum hepinizi öpüyorum

Böyle şeyleri daha çok size anlatıyorum canım ben evli barklı arkadaşlarım genelde sen alttan al diyorlar banao_O
kuzum onu da demeye derim de alttan aldıkça kendini yiyorsun sen onun için bi ders lazım diye düşündüğümden bu yöntemi uygula diyorum yavrum.
hem bak burdaki evli arkadaşlarda sana bizim dediğimizin aynısını diyor :KK48:

kuzum onu da demeye derim de alttan aldıkça kendini yiyorsun sen onun için bi ders lazım diye düşündüğümden bu yöntemi uygula diyorum yavrum.
hem bak burdaki evli arkadaşlarda sana bizim dediğimizin aynısını diyor :KK48:
Alttan alacağım bir durum da yok ki canım öyle yapa yapa çıktı tepeme zaten.. Ya evli demişken enharbikız nerde:KK53:

Alttan alacağım bir durum da yok ki canım öyle yapa yapa çıktı tepeme zaten.. Ya evli demişken enharbikız nerde:KK53:

artık intikam zamanııı En Büyük KK

harbikız ban yemiş, sonra da geri dönmeyecem demiş ama vazgeçirmeye çalışıyorduk, umarım başarabilirler :KK51:

Ah ah bi alsam intikamımı zaten:KK53: neden ban yemiş:KK57: neden gelmek istemiyor:KK57:

zamana ihtiyacın var da sen bi fırsat bulup celallenip adama trip atacaksın gibi geliyor :KK53:
neden ban yedigini bilmiyorum da sanırım topik yönetimine kızmış biraz o yuzden gelmek istemiyor. belki ikna ederler :KK51:

Back