İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Canım uyuyup kalmasın sakın bu öküz 11 olmadan o zaman bak çenemi tutamam işte ben

Canım uyuyup kalmasın sakın bu öküz 11 olmadan o zaman bak çenemi tutamam işte ben

haayııırrrrrrr aslaaaa uyusa da uyumasa da uzun bir süre trip yok cerenim bak lütfen dinle beni.
haklıyken haksız duruma düşme tekrardan bak lütfen. onu haklı çıkartırsın o zaman. eğer uyuyakalmışsa bile peki hayatım de geç. bak uzun bir süre böyle devam edeceksin unutma lütfennnn

Tamam be seni mi kırcan uleynn 11de mesaj atıcam aşkımın uyku saati diye cevap gelirse konuşuruz size de yazarım ama baktım yarım saat bir saat mesaj yok oy oy benim aşkım uyumuşmu kıyamam iyi geceler bitanem yazıcam nasıl ama

Haha bence cok da askimi canimli yazma ya sadece kavga cikaracak seyler yaZma hicbir sey olmamis gibi davran yani :) gamsizlik kural 1

o kadar da abartma canım, baktın cevap gelmiyor hiç bişey yazma bence. ertesi gün uyumuşum dün diye bi msj gelirse tahmin ettigimden rahatszı etmedim yazarsın
unutma bak trip atmak da yok fazla yüz vermek de tam ortası lazım

ama bak işte böyle yaparsam asıl surat yapıyorum zanneder canım bu seferde yorgunum anlamıyorsun diye çemkirir bana

Her gun 11 de sen ne yaziyosun? Uyuyorm diye mi haber veriyosun? Oylese sadece haber ver cevap bekleme cvp gelmezse br sey yazma, ama her gece nasil iyi geceler diliyosan yne ole dile
11 onun uyku saati ben de ona gırgırla uyku saati yazıyorum hoşuna gidiyormuş hep yaz aşkım dedi o uyuyor 6da kalkıyor çünkü.. Yazmazsan surat yapıyorum sanar canım

ama bak işte böyle yaparsam asıl surat yapıyorum zanneder canım bu seferde yorgunum anlamıyorsun diye çemkirir bana
hayır canım sen normal uyku saati msj ını at tabiki, ben ondan sonra aman da benim aşkım uyumuş msj ından bahsettim yazma diye.
eger neden yazmadın derse sen uyudugunu anladım rahatsız etmek istemedim deyip anlayışlı insan olursun işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…