- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #52.321
Şuan bi rahatlık geldi bana ya niye böyle oldum ki
Ee birbirimizden destek aliyoruz ya ondan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan bi rahatlık geldi bana ya niye böyle oldum ki
zamanla anlayacak bi gariplik oldugunu ve istedigin ilgiyi alacaksın.
ki gerçekten büyük bür sorun da yok ortada be gülüm, valla kendini üzdüğüne değmez
küsme kuzum, tesadufen karşılaştık burda biz, senin yerin bambaşka![]()
evet canım şaşırmayın yahu alıştım ben artık mesajlaşıyoruz e artık 2 3 günde bir buluşuyoruz da zaten ne gerek varmış ki aramaya![]()
Oo bugun bu sitede formundasin 4 oldu galiba
Hayirdir neyin var gecmis olsun![]()
Şimdi ben ona 11de iyi geceler yazmayacağım zaten canım aşkım yazıp göndercem sadece cevap gelirse konuşcaz gelmezse iyi geceler mesajı atıcam bu okey mihayır canım sen normal uyku saati msj ını at tabiki, ben ondan sonra aman da benim aşkım uyumuş msj ından bahsettim yazma diye.
eger neden yazmadın derse sen uyudugunu anladım rahatsız etmek istemedim deyip anlayışlı insan olursun işte![]()
hadi öle olsun bakalımmm
biz de mesajlaşıyoruz sürekli ama günde bilmem kaç kere de konuşuyoruz, bazen sadece "seni seviyorum" demek için bile aradığı oluyor da tuhaf geldi birdenn
zatürre olduuummmm![]()
hadi öle olsun bakalımmm![]()
Şimdi ben ona 11de iyi geceler yazmayacağım zaten canım aşkım yazıp göndercem sadece cevap gelirse konuşcaz gelmezse iyi geceler mesajı atıcam bu okey mi![]()
Aynen öyle aynen.. Benim normal arkadaşlarım uzatma sen yaz der genelde birdeEe birbirimizden destek aliyoruz ya ondan![]()
Lütfen senin romantik sevgilinle benim öküzü kıyaslamayalımhadi öle olsun bakalımmm
biz de mesajlaşıyoruz sürekli ama günde bilmem kaç kere de konuşuyoruz, bazen sadece "seni seviyorum" demek için bile aradığı oluyor da tuhaf geldi birdenn
zatürre olduuummmm![]()
Aynen öyle aynen.. Benim normal arkadaşlarım uzatma sen yaz der genelde birde![]()
Tamamdır anlaştık ay saat de 11 olmadı bi türlü yabence 11 de aşkımın uyku vakti gelmiş diye yaz gönder, cevap gelirse konuşun gelmezse bişey yazma olma mı![]()
ay ben bile nasıl keyiflendim burdan canım anlatamam bak yola geliyor seninki yavaştanBak baak hani mesgule aldim ya msj atti hahahahahahahha atmaz diyodum
Halen daha mesgul musun demis
Ben de dizi izliyorum :) yazdim hahahaytt
1 saat kaldi dayan lilicim dayanTamamdır anlaştık ay saat de 11 olmadı bi türlü yaama iyi dayanıyorum valla oda 11i bekliyordur uyumadıysa
![]()
Tamamdır anlaştık ay saat de 11 olmadı bi türlü yaama iyi dayanıyorum valla oda 11i bekliyordur uyumadıysa
![]()
ay ben bile nasıl keyiflendim burdan canım anlatamam bak yola geliyor seninki yavaştan![]()
Yabancı şarkı açtım dıptıs dıptıs oynuyorum bi taraftan aklıma gelmesin diye1 saat kaldi dayan lilicim dayan![]()
Zaturre mi nasil becerdin gecmis olsun ya
sen nasıl oldun rapor hele bi bakalım![]()
Lütfen senin romantik sevgilinle benim öküzü kıyaslamayalım![]()
Ama haketmedi sence debiz kadınlardan da korkulur haa, kaç kişi bir olduk burda adama msj yazma planları yapıyoruz![]()
Yabancı şarkı açtım dıptıs dıptıs oynuyorum bi taraftan aklıma gelmesin diye![]()
Öylesi daha makbul zaten onlar kudursun ellemeHahahayt zevkten 4 koseyim yasasin gamsizlikTrip atacagima gayet normal dizi izliyorum dedim
![]()
mikrop gelmiş bulmuş beni, ben bişi yapmadımmm
bazen gelen öksürük krizleri dışında iyiyim
he heeee, alemsin ceren![]()