• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

zamanla anlayacak bi gariplik oldugunu ve istedigin ilgiyi alacaksın.
ki gerçekten büyük bür sorun da yok ortada be gülüm, valla kendini üzdüğüne değmez :KK66:

küsme kuzum, tesadufen karşılaştık burda biz, senin yerin bambaşka :KK19:

hadi öle olsun bakalımmm :KK28:

evet canım şaşırmayın yahu alıştım ben artık mesajlaşıyoruz e artık 2 3 günde bir buluşuyoruz da zaten ne gerek varmış ki aramaya :KK53::KK53:

biz de mesajlaşıyoruz sürekli ama günde bilmem kaç kere de konuşuyoruz, bazen sadece "seni seviyorum" demek için bile aradığı oluyor da tuhaf geldi birdenn :KK45:

Oo bugun bu sitede formundasin 4 oldu galiba:KK45:

Hayirdir neyin var gecmis olsuno_O

zatürre olduuummmm :oops:

hayır canım sen normal uyku saati msj ını at tabiki, ben ondan sonra aman da benim aşkım uyumuş msj ından bahsettim yazma diye.
eger neden yazmadın derse sen uyudugunu anladım rahatsız etmek istemedim deyip anlayışlı insan olursun işte :KK66:
Şimdi ben ona 11de iyi geceler yazmayacağım zaten canım aşkım yazıp göndercem sadece cevap gelirse konuşcaz gelmezse iyi geceler mesajı atıcam bu okey mi:KK53:

Şimdi ben ona 11de iyi geceler yazmayacağım zaten canım aşkım yazıp göndercem sadece cevap gelirse konuşcaz gelmezse iyi geceler mesajı atıcam bu okey mi:KK53:

bence 11 de aşkımın uyku vakti gelmiş diye yaz gönder, cevap gelirse konuşun gelmezse bişey yazma olma mı :KK53:

hadi öle olsun bakalımmm :KK28:

biz de mesajlaşıyoruz sürekli ama günde bilmem kaç kere de konuşuyoruz, bazen sadece "seni seviyorum" demek için bile aradığı oluyor da tuhaf geldi birdenn :KK45:

zatürre olduuummmm :oops:
Lütfen senin romantik sevgilinle benim öküzü kıyaslamayalım:-):-):KK70::KK70:

Back