İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Sen de onun yaptiginin aynisini yap, konusunca hic ama hic tripli konusma, sakin sakin konus. Birazcik sabret, sen sustukca o emin ol senin ustune gelir bir sure sonra. Geldigi zaman ama dedigim gibi, tripli degil asla, sakince guzel guzel yaz, o yazmadan sen yazma vs, ama tavir yaptigin da belli olmasin. Ve onunla konusmamak da konusmak da birmis gibi davran, baska seylerle ilgilen vs.

işte bu süper bi taktik, aynen devam cerenim

Simdi eger sen yazarsan kavga edersiniz bu kesin :)

Telefonu gozunun onunden uzaklastir bir dizi veya film izle.. Sana uzun bi film tavsiye edeyim hatta her cocuk ozeldir izlemediysen izle:)

Sen de umursama :)
Şuan filme veremem ki canım kedimi tel elimde sürekli ama yazzmam asla bekliyorum öyle..

Bence oyle deme, dersen inceden bir tavir gibi olur Kitap okuyordum canim dalmisim vs de, film izliyordum hayatim ya kusura bakma de Ben de konuyu bilmiyorum, olayin gerisini falan boyle yaziyorum ama isabetlidir umarim

Ben de aynen bunu planlıyorum.. Çünkü kırgınım.. Anlasın artık hatasını o kendini haklı görüyor hala.. Normalde dayanamazdım ben elli kere atardım onu biliyor o yüzden yazmıyor aklı sıra ben ona mesaj atıcam hiç yazmıyorsun diye o da bana sende yazmıyorsun sen yazsaydın diyecek ama yook maymun gözünü açtı artık..

Senden mesaj bekliyordur canim =) sakin ol

Bence oyle deme, dersen inceden bir tavir gibi olur Kitap okuyordum canim dalmisim vs de, film izliyordum hayatim ya kusura bakma de Ben de konuyu bilmiyorum, olayin gerisini falan boyle yaziyorum ama isabetlidir umarim
Sürekli ben ararım ben yazarım artık iyice bıktım taktik değiştirdim canım.. şimdi öyle dersem kavga ederiz ama oyun dersem diyemez birşey

Canim deli olma bi sakin ol. Sakin sakin beklemeyi ogren canim benim. O nasil cool bi sekilde senden mesaj bekliyor sende kafan rahat bi sekilde ondan mesajj bekle atacak elbet
Yok atmaz canım bence bekleyecek 11e kadar çünkü her gece 11de mesaj atarım ona hiç değişmez onu bekliyor şimdi..

niye kavga edeceksiniz ki canım? sen trip atmadıgın sürece kavga çıkarmaz merak etme. içten içe yer kendini ancak
Yok trip atmayacağım canım her zaman yaptığım gibi yazacağım aşkım uyku vakti diye bakalım ne diyecek saat 11 olsa bir an önce..

Azcik gamsız olmayi ogrenmemiz lazim, bugun benimki de aramadi hic, msj olayini zaten kaldirdik
İşte hiç olamıyorum canım hiç.. Şimdi benimki nasılsa dünden beri tavırlı elli kere de sordum iyiyim dedi diye düşünüyordur rahattır kendini de haklı görüyor ya.. Size ne oldu tatlım hayırdır

Yok trip atmayacağım canım her zaman yaptığım gibi yazacağım aşkım uyku vakti diye bakalım ne diyecek saat 11 olsa bir an önce..

dün sana sordu sen de yok bişey dedin diye şuan zaten sorun olmadığını düşünüyordur, belki de hemen anlamayabilir bi sorun olduğunu, ama er yada geç anlayacaktır. sen hiç kendini de üzme şuan ortada büyük bir sorun da yok zaten, hallolur hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…