İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ee canim biz ayniyiz halen boyleyiz genel olarak
Az once aradi mesgule aldim zevkten 4 koseyim

Ben olsam elli kere yazardım işte beni alıştırmış olsa ne oldu birşeyin mi var diye ama umuru değil ne güzel keyfine bakıyordur şimdi kim takar beni..

Amanın benim öküzüme şükrettim bir an fena kavga ederdim ben böyle bir durumda E işi mi var ki 3 4 saat niye yazamıyor

Her daim isi var her daim mesgul bi adam nasil beceriyosa :)
İste sevgi ilgi msj atmakla olculmuyomus bunun ilgisizlik oldugunu kabul etmiyor :)
Ben de msj olayini kaldirdim yaklasik 6 yil dayandim daha fazla dayanamicam

Her daim isi var her daim mesgul bi adam nasil beceriyosa :)
İste sevgi ilgi msj atmakla olculmuyomus bunun ilgisizlik oldugunu kabul etmiyor :)
Ben de msj olayini kaldirdim yaklasik 6 yil dayandim daha fazla dayanamicam
Ne kadar basit demi onlar için herşey.. Aramakla ölçülmüyor mesajla ölçülmüyor neyle ölçülüyor bu sevgi yahu Benim sözlüm de aramaz mesela beni en son 7 ay önce aradı beni

Ne kadar basit demi onlar için herşey.. Aramakla ölçülmüyor mesajla ölçülmüyor neyle ölçülüyor bu sevgi yahu Benim sözlüm de aramaz mesela beni en son 7 ay önce aradı beni

Ahahah inanamiyorum ciddi misin
Evet ilgilenmek aramakla msj Atmakla olculmuyomusmus ben de anlamadim nasil olculuyo

Ahahah inanamiyorum ciddi misin
Evet ilgilenmek aramakla msj Atmakla olculmuyomusmus ben de anlamadim nasil olculuyo
Evet ciddiyim canım geçen gün de onu dedim beni neden aramıyorsun sesimi de mi özlemiyorsun dedim yine kime özendin dedi bana Görende her gün birine özeniyorum sanar öküz işte..

Ben olsam elli kere yazardım işte beni alıştırmış olsa ne oldu birşeyin mi var diye ama umuru değil ne güzel keyfine bakıyordur şimdi kim takar beni..

zamanla anlayacak bi gariplik oldugunu ve istedigin ilgiyi alacaksın.
ki gerçekten büyük bür sorun da yok ortada be gülüm, valla kendini üzdüğüne değmez
xyzt-5544 LilYumiyum PembeLokum

anaaaam bizim kızlar başka mekana taşınmış yaaaa

benim sohbet topiğime gelmediydiniz ama küstüm işteeee

küsme kuzum, tesadufen karşılaştık burda biz, senin yerin bambaşka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…