- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #52.281
İşte hiç olamıyorum canım hiç.. Şimdi benimki nasılsa dünden beri tavırlı elli kere de sordum iyiyim dedi diye düşünüyordur rahattır kendini de haklı görüyor ya.. Size ne oldu tatlım hayırdır
Ben olsam elli kere yazardım işte beni alıştırmış olsa ne oldu birşeyin mi var diye ama umuru değil ne güzel keyfine bakıyordur şimdi kim takar beni..dün sana sordu sen de yok bişey dedin diye şuan zaten sorun olmadığını düşünüyordur, belki de hemen anlamayabilir bi sorun olduğunu, ama er yada geç anlayacaktır. sen hiç kendini de üzme şuan ortada büyük bir sorun da yok zaten, hallolur hepsi
Oooo bak bu iyi işte aynen devam azıcık onlar uğraşsın.. Bakalım belki mesaj atar niye açmadın diyeEe canim biz ayniyiz halen boyleyiz genel olarak
Az once aradi mesgule aldim zevkten 4 koseyim
Bensiz takılma istedim yavru hemen geldim. : )Kralicemmmmm =)
Oooo bak bu iyi işte aynen devam azıcık onlar uğraşsın.. Bakalım belki mesaj atar niye açmadın diye
Selammmm.Hoşgeldin.
Niye kaldırdınız hayırdır mesajsız olur mu kızHah yok zannetmiyorum msj olayini tamamen kaldirdik
Gel azcik gamsiz olalim bacim
Bu boyle devam etmeZ
Niye kaldırdınız hayırdır mesajsız olur mu kız
Evet burda birbirimizi gazlayalım azıcık onlar çeksin işlerine gelmezse tabi bu durum
Amanın benim öküzüme şükrettim bir an fena kavga ederdim ben böyle bir durumdaBen msj atmadikca o atmaz ben attigimda da 3-4 saat sonra anca cvp yazar o yuzden :)
xyzt-5544 LilYumiyum PembeLokum
anaaaam bizim kızlar başka mekana taşınmış yaaaa
benim sohbet topiğime gelmediydiniz ama küstüm işteeee
Amanın benim öküzüme şükrettim bir an fena kavga ederdim ben böyle bir durumdaE işi mi var ki 3 4 saat niye yazamıyor
Ne kadar basit demi onlar için herşey.. Aramakla ölçülmüyor mesajla ölçülmüyor neyle ölçülüyor bu sevgi yahuHer daim isi var her daim mesgul bi adam nasil beceriyosa :)
İste sevgi ilgi msj atmakla olculmuyomus bunun ilgisizlik oldugunu kabul etmiyor :)
Ben de msj olayini kaldirdim yaklasik 6 yil dayandim daha fazla dayanamicam
Ne kadar basit demi onlar için herşey.. Aramakla ölçülmüyor mesajla ölçülmüyor neyle ölçülüyor bu sevgi yahuBenim sözlüm de aramaz mesela beni en son 7 ay önce aradı beni
Ehehh ya sen genelde bi msj yazip kaciyosun oyle muhabbet yurumeZdi ki
Valla ben site değiştikten son baktım o topiğe canım kimse yoktu ondan yazmadım yoksa niye gelmeyeyim aşk olsunxyzt-5544 LilYumiyum PembeLokum
Ne kadar basit demi onlar için herşey.. Aramakla ölçülmüyor mesajla ölçülmüyor neyle ölçülüyor bu sevgi yahuBenim sözlüm de aramaz mesela beni en son 7 ay önce aradı beni
Evet ciddiyim canım geçen gün de onu dedim beni neden aramıyorsun sesimi de mi özlemiyorsun dedim yine kime özendin dedi banaAhahah inanamiyorum ciddi misin
Evet ilgilenmek aramakla msj Atmakla olculmuyomusmus ben de anlamadim nasil olculuyo
Ben olsam elli kere yazardım işte beni alıştırmış olsa ne oldu birşeyin mi var diye ama umuru değil ne güzel keyfine bakıyordur şimdi kim takar beni..
xyzt-5544 LilYumiyum PembeLokum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?