- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #52.221
Aminn canım inşallah :)valla öyle oldu canm ya bizde şaşırdık cok rahat edermiş ordada kalmayı düşünüyor havacı olarak felan bakalım artık hayırlısı
iyi az kalmış sizinkine Rabbim bütün askerlerimizi korusun
Hayırlısı ile bizlere kavuştursun inşallah
sen kendinden bahset bakalım evlimisin bekarmısın ne iş yaparsın
Haha benimkiyle birlikte gulduk suansen yöneticimi oldun lan
vay anasını be
Tatlim sen iyisin demi ne zamandir gorusmuyoruz seninlem yavalla öyle oldu canm ya bizde şaşırdık cok rahat edermiş ordada kalmayı düşünüyor havacı olarak felan bakalım artık hayırlısı
iyi az kalmış sizinkine Rabbim bütün askerlerimizi korusun
Hayırlısı ile bizlere kavuştursun inşallah
sen kendinden bahset bakalım evlimisin bekarmısın ne iş yaparsın
Bende istanbuldsyim canimmmm ha nasil orda yagmur var miAntalyada yım şuanda USA ' e geçicem 2 gün sonra sefgülümle
Sen napıyosun
iyiym canm iyiymm çok şükür aynen ya öyle olduTatlim sen iyisin demi ne zamandir gorusmuyoruz seninlem ya
cok mu komik bişi didim lan ne gülenHaha benimkiyle birlikte gulduk suan
oyss taze gelin maşallahAminn canım inşallah :)
2 ay sonra 1 senelik evli olcam :)
Çalışmıyorum, İstanbulda yaşıyorum boş olan bütün zamanımı KK da harcıyorum :)
iyiym canm iyiymm çok şükür aynen ya öyle oldu
sen nasılsın neler ypysn bundan sonra sık sık girerim buralardayım konuşruz :)
Burdayim canim benimmm bildigin gibi iste bayadir benimkiyle gorusmuyorduk hasret gideriyoruz iste canim benim =)iyiym canm iyiymm çok şükür aynen ya öyle oldu
sen nasılsın neler ypysn bundan sonra sık sık girerim buralardayım konuşruz :)
Ne varmis bende hih has kardesin degil miyimsagol canımm amin inşallah..
biraz o yüzden biraz ailevi nedenler diyelim hayırlısı artık sizin sayesnizde keyfim yerine gelir dagılır kafamm hele şu yönetici yok mu
Kütahya hava er canm acemi birliği
ne güzel sizi gibi cifte kumrular sizi giderin bakalım hasretiniziBurdayim canim benimmm bildigin gibi iste bayadir benimkiyle gorusmuyorduk hasret gideriyoruz iste canim benim =)
sen artık yönetici olmuşunNe varmis bende hih has kardesin degil miyim
Canin ne cekiyor anlamadim ki =) anlat bakayim canim naptin seninkiyle baristiniz mi merak ettim =)ne güzel sizi gibi cifte kumrular sizi giderin bakalım hasretinizi
burda olan var olmayan var lan ayıp değil mi insanın canını cektiriyon terbiyesiz
O niyeymissen artık yönetici olmuşun
kardeş olamayz biz
Canin ne cekiyor anlamadim ki =) anlat bakayim canim naptin seninkiyle baristiniz mi merak ettim =)
yöneticiden kardeş olmazda ondanO niyeymis
Allah kavustursun canim benim vay be asker bekleyeceksin demek he =) belki askerlikte olgunlasir senin yoklugu hatasini falan anlar da aklin basina gelir canim =) iyi bari tatlim ama sen on yargiyla davranma yine. Sans ver insanlar hata yaparlarkötü fikirli insann hıhh
barıştık canım.. bana herşeyi ispatladı..
dökümleri ile konuşmaları ile bn bitirmiştim herşeyi.
Tek hatası o kızın onu rahatsız ettiğini bana söylememesi olmuş..
ama güvenm yok ona karşı eskisi gibi yıkıldı
geri kazanacakmı bilmiyorum kazanabilir mi..
haftaya cuma asker.
o askerde iken bende iyice düşünüp taşınacam artık hayırlısı olsun canm
O niye yahu =) calisa calisa oldum kuzuu =)yöneticiden kardeş olmazda ondan
sahi nasıl oldun seni nasıl yaptılar
valla öyle canım beklicem ya.. psikolojim alt üst olduAllah kavustursun canim benim vay be asker bekleyeceksin demek he =) belki askerlikte olgunlasir senin yoklugu hatasini falan anlar da aklin basina gelir canim =) iyi bari tatlim ama sen on yargiyla davranma yine. Sans ver insanlar hata yaparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?