• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

valla öyle canım beklicem ya.. psikolojim alt üst oldu
nasıl gececek o günler bilmiyorum
kendimi şimidden yapayalnız hissetmeye başladım..
onun aklı başına geldi geldi de.. benm güvenim yıkıldı.
hep önyarglym bende şu son günlerimizi zehir ediyorum :KK43:
ama elimde değil ne yapıyım.. olanları unutamıyorum
İnş birdaha böyle birşey başıma gelmez
Sizin ufukta evlillik ne zaman bakıyım :KK53:
bi evlende git başımızdan :KK53:
Resim koyunca gorureun ufukta evlilik var mi yok mu anlarsin kuzum

Bu topiğin akıllı hatunları nirede ben bu çocukla başa çıkamıyorum ya:KK62::KK62: Ölcem sinirden şimdi:KK62:

Ben kendimi çekmeye karar verdim ya hani dün elli kere sordu durgun gibisin neyin var diye yok birşey dedim iyisin ama demi falan iyi dedim içimden kıvama geliyor bugün eve beşte geldi evdeyim yazdı bir daha ses yok 8e kadar bekledim zaten 8de yemek yiyor mesaj atıyor ama saat 9 oldu mesaj yok resmen beni deniyor ya

noldu kız, anlat bakalım :KK57:

Ben kendimi çekmeye karar verdim ya hani dün elli kere sordu durgun gibisin neyin var diye yok birşey dedim iyisin ama demi falan iyi dedim içimden kıvama geliyor bugün eve beşte geldi evdeyim yazdı bir daha ses yok 8e kadar bekledim zaten 8de yemek yiyor mesaj atıyor ama saat 9 oldu mesaj yok resmen beni deniyor ya

Tamam sakin ol kendine oyalanacak baska bir sey bul madem o yazmiyor sen de yaZma

oyuna gelme yavrum, sinirlenip de yazma. adam evde sonuçta bişey yaptığı yok, bırak ne zaman isterse o zaman yazsın :KK66:

Yazmıyorum canım da kudurcam sinirden ona ne oluyor yahu ben tripliyim şuna bak faceden arkadaşlarıyla konuşuyor oyun oynuyor bana mesaj atan yok

Simdi eger sen yazarsan kavga edersiniz bu kesin :)

Telefonu gozunun onunden uzaklastir bir dizi veya film izle.. Sana uzun bi film tavsiye edeyim hatta her cocuk ozeldir izlemediysen izle:)

Sen de umursama :)

oyuna gelme yavrum, sinirlenip de yazma. adam evde sonuçta bişey yaptığı yok, bırak ne zaman isterse o zaman yazsın :KK66:
Gelmiyorum canım yazmıcam zaten kararlıyım bu sefer.. 11de hepmesaj atarım uyuyor çünkü 11e kadar beklicem ama birşey yokmuş gibi 11de mesaj atıcam elbet neden yazmıyorsun diyecek bana e gördüm faceden oyundaydın rahatsız etmek istemedim diyeceğim..

Back