- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 34
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #52.201
Pazar gunu bakcaz inşallah cekerimde koyarim ama fiyat cok iyi gidince eder mi gorcezCanım arabayla geliyorlardı, gelnce çaldırcam dedi, çaldırıncada aşağıda sandım tabi değilmiş :)
Canım çok güzel dış görünüşü ama odalar yok??
hoşbuldumm nasılsınız bakıyımİyi akşamlar hoşgeldin :)
Keşke oda sayısı daha fazla olsaydı. Oranın ev fiyatları nasıl bilmiyorum da. Hayırlısı olsun canım ya. İnşallah gönlünüze göredir :)Pazar gunu bakcaz inşallah cekerimde koyarim ama fiyat cok iyi gidince eder mi gorcez
İyiyiz laklak derdindeyiz işte :)hoşbuldumm nasılsınız bakıyım
öyle kaynatıyormusunuz buraları
bende ne iyi ne kötüyüm bu aralar bi acaiıbım kendimi çözemedim henüzİyiyiz laklak derdindeyiz işte :)
Sen nasılsın?
İyi yapmışsın, havalardandır. Hava bunalım biz bunalım :)bende ne iyi ne kötüyüm bu aralar bi acaiıbım kendimi çözemedim henüz
işten geldim oturuyorum cok canım sıkılıyor ya
bende kendimi kk ya atıyım dedim
heey selamlarPazar gunu bakcaz inşallah cekerimde koyarim ama fiyat cok iyi gidince eder mi gorcez
işlerim hiç yogun değil birazda sorun orda aslında canm yaİyi yapmışsın, havalardandır. Hava bunalım biz bunalım :)
İşlerde yoğunsa hepsi üstüste gelmiştir.
Naber bebegimmmmm =)hoşbuldumm nasılsınız bakıyım
öyle kaynatıyormusunuz buraları
Beni alip goturmedigin icin kustum sana =)heyyyy
Beni alip goturmedigin icin kustum sana =)
Nerde yapiyosun tatilini canim =)Daha gitmedim tatildeyim bebeğim
idare eder canm nasıl olsun işte senden naber nasılsın nasıl gidiyor bakalım :)Naber bebegimmmmm =)
sen yöneticimi oldun lanNaber bebegimmmmm =)
Nerde yapiyosun tatilini canim =)
Hmm asıl sorun belli oldu. Sen Asker yolu bekleyeceğin için hüzün dolusun şimdi. Nereye gidiyor. Allah hayırlı tezkere nasip etsinişlerim hiç yogun değil birazda sorun orda aslında canm ya
cok sklyrm bunalyrm orda ama maaşı imkanları cok güzel..
bir yandanda erkek arkadaşım askere gidiyor cuma günü
kendimi yapayalnız hissediyrm
cevremde beni anlayan kimse yok. ne biliym ya
sagol canımm amin inşallah..Hmm asıl sorun belli oldu. Sen Asker yolu bekleyeceğin için hüzün dolusun şimdi. Nereye gidiyor. Allah hayırlı tezkere nasip etsin
İyi güzel yer çıkmış, ballıymış seninki :)sagol canımm amin inşallah..
biraz o yüzden biraz ailevi nedenler diyelim hayırlısı artık sizin sayesnizde keyfim yerine gelir dagılır kafamm hele şu yönetici yok mu
Kütahya hava er canm acemi birliği
valla öyle oldu canm ya bizde şaşırdık cok rahat edermiş ordada kalmayı düşünüyor havacı olarak felan bakalım artık hayırlısıİyi güzel yer çıkmış, ballıymış seninki :)
Benimde kardeşim askerde, Ocakta gelecek inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?