İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Alistira alistira alacagiz artik Ama az cok bilir yine, cok cekinmiyorum o yuzden
Sende fazla zorlama o zaman kuzum =) yine marka şeyler ama normal fiyatta olanlarından al canım
Aldıklarını görücemmmmmmmmmmm bana fikir olur

Sular yok burda deli olucam fokur fokur su sesi geliyor ama akmıyor su akşama doğru geliyor hep ya duşa girecektim ne güzel yine kaldım akşama

Sular yok burda deli olucam fokur fokur su sesi geliyor ama akmıyor su akşama doğru geliyor hep ya duşa girecektim ne güzel yine kaldım akşama
Allah Allah :)
Birşeyin yok oluşundan nefret ediyorum duşu bırak, lavaboya giremiyorsun, mutfak darmadağın oluyor, depo yapsın binalar

Allah Allah :)
Birşeyin yok oluşundan nefret ediyorum duşu bırak, lavaboya giremiyorsun, mutfak darmadağın oluyor, depo yapsın binalar
Aynen kuzum ya mutfakta çok bulaşık yok dün atmıştım iki üç bardak var ama onlar bile gözüme bakıyor
mutfağa girince boğulcak gibi oluyorum
burdkai evlerin muyfakları uzunlamasına genişliktte ben daha geniş mutfağa alışkınım
bizim kendi evimizin mutfagı salon kadar hatta salondan daha büyük diyim o derece yani

Kuzum ben çıkıyorum ütü yapacağım =)
Çok öptümm

Kolay gelsinnn

2 gündür belim ağrıyo, gece üstümü açıyorum üşüttüm heralde. Kv yemek getiriyorum aşağı in dedi indim kasılmaktan belim ne kötü oldu. Aşağıdadır diye montta giymeden indim
Kiz sen niye mont giymeden cikiyorsun ki disari gerci benimde yanimda montum yok . deri montum ve hirklarim var gerci her yere arabayla taksiyle gidiyoruz bir sorun olmuyor sular hala gelmedi deli olacagim pinkoooooooo dusa girecektim yarin disarida islerimix vatr ve ben boyle pis pis hayatta cikamam daha dun girdim dusa ama yarinda girmeliyim hatta bugun hemen simdiii offff

Canım arabayla geliyorlardı, gelnce çaldırcam dedi, çaldırıncada aşağıda sandım tabi değilmiş :)
www.hurriyetemlak.com/konut-satilik/antalya-dosemealti-yenikoy-emlakcidan-villa/detay?sParam=nKZjV3r0GQo=&pId=3&list=1&new=1 eveeet kizlar buda benim ev bulma maceramin ilki bugun esim bulmus begenmus pazar bakmaya gitcez inşallah
Canım çok güzel dış görünüşü ama odalar yok??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…