- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #52.161
Katılacak tabi nereye katılmıyor :)
Biraz geçince tam liste yaprız :) Belki aramıza yeniler katılır. Ya bu listede yeterli benim için naz kaç kişilik istiyor :)O zaman
Marga,pinko , tolin , eylül ,harbi , cesmi , lokum bu kadarız
Bi 10 kişi falan olalım diyor yoksa kim kime çıkmış rahat bulunur diyor canımBiraz geçince tam liste yaprız :) Belki aramıza yeniler katılır. Ya bu listede yeterli benim için naz kaç kişilik istiyor :)
Anladım canım, yılbaşına var nasılsa daha biraz geçince oluştururuz listeyi :)Bi 10 kişi falan olalım diyor yoksa kim kime çıkmış rahat bulunur diyor canım
:) amin
canım benim çıkmam gerek görüşürz
Günaydıntamam canım bende çııcam zaten görüşüz
Aynen canım benim daha çok var o yüzden acele etmeye gerek yok =) ben eve geçince adam toplarımAnladım canım, yılbaşına var nasılsa daha biraz geçince oluştururuz listeyi :)
Gunaydın canımmm her yer çok soğuk çooooookkk =)Gunaydin diyecegim ama utaniyorumUmarim cok soguk olmayan bir Ankara'ya uyanmisimdir
Bugun sevdicegimle nisan elbisesi ayakkabisi vs bakmaya gidecegiz. Bir de sandik icin makyaj malzemeleri alacagiz.
Aa neden olmuş :) Bizim burdada çok oluyor.Aynen canım benim daha çok var o yüzden acele etmeye gerek yok =) ben eve geçince adam toplarımdün gece üstümüzde feci kavga oldu kuzum cok cok fenaydı
Günaydın, tatlı heyecanlar var bu ara sizde yani :)Gunaydin diyecegim ama utaniyorumUmarim cok soguk olmayan bir Ankara'ya uyanmisimdir
Bugun sevdicegimle nisan elbisesi ayakkabisi vs bakmaya gidecegiz. Bir de sandik icin makyaj malzemeleri alacagiz.
Gunaydın canımmm her yer çok soğuk çooooookkk =)
Hayırlısı olsun bakalım =)
Koca adayını iyice batırıcan yani bugun yandı adam
Bilmiyorum bir adam bir adamı dövüyordu bildiğin hemde gecenin bir yarısında polis çağırıp çağırmamak arasında kararsız kaldık fakat sonra tartıştılar adamı kapının önüne koydu biri sonra da sustularAa neden olmuş :) Bizim burdada çok oluyor.
Günaydın, tatlı heyecanlar var bu ara sizde yani :)
Aa neden olmuş :) Bizim burdada çok oluyor.
Günaydın, tatlı heyecanlar var bu ara sizde yani :)
Hahaha o şimdi en kötüsünde bi 20 tl dir diye hesap ediyordur nerden bilsin fiyatın en düşüğünün 30 ve üstü olduğunuCok sagol canim. Ozellikle sordum dun, dedim sen mi odeyeceksin malzemelerin parasini yoksa annen mi. Annen odeyecekse hesapli seyler alirim dedim. Sen oduyorsan artik chanel, ysl, dior guerlain tutmayin beni. Kendisi odeyecekmis
Bilmiyorum bir adam bir adamı dövüyordu bildiğin hemde gecenin bir yarısında polis çağırıp çağırmamak arasında kararsız kaldık fakat sonra tartıştılar adamı kapının önüne koydu biri sonra da sustular
kasımda aşk harbiden bir başkaymış o zamanEveeet 8 kasimda nisanimBiz gec bile kaldik hatta galiba bu kiyafet ayakkabi vs isi icin, ama hic firsat olmadi Bir de o kadar zor begenirim ki. Umarim, umarim girdigim ilk yerden bir sey begenir de alirim
nasıl küfür ediyor ama var ya , bundan 2 akşam öncede aynısı olmuştu . olay ne bilmiyoruz karışmadıktaOww neler olmus ya. Neyse ki kapinin onune konulan adam olmus
Çağırsaydınız keşke biri diğerini vursa, sizde orda bilerek susmuş oluyorsunuz. Ben hemen çağırıyorum öyle durumlarda.Bilmiyorum bir adam bir adamı dövüyordu bildiğin hemde gecenin bir yarısında polis çağırıp çağırmamak arasında kararsız kaldık fakat sonra tartıştılar adamı kapının önüne koydu biri sonra da sustular
Sakin ol beğenirsin, önce internetten bak kafanda netleştir istersen :) Gittiğin zaman en azından kafanda birşey olmuş olur.Eveeet 8 kasimda nisanimBiz gec bile kaldik hatta galiba bu kiyafet ayakkabi vs isi icin, ama hic firsat olmadi Bir de o kadar zor begenirim ki. Umarim, umarim girdigim ilk yerden bir sey begenir de alirim
Hahaha o şimdi en kötüsünde bi 20 tl dir diye hesap ediyordur nerden bilsin fiyatın en düşüğünün 30 ve üstü olduğunu
Canım ama aile içinde kavga ve bu 5 dakika bile sürmüyor sözlü kavga ediyorlar ve duvarlara kapılara küt küt vuruyorlar ..Çağırsaydınız keşke biri diğerini vursa, sizde orda bilerek susmuş oluyorsunuz. Ben hemen çağırıyorum öyle durumlarda.
Sakin ol beğenirsin, önce internetten bak kafanda netleştir istersen :) Gittiğin zaman en azından kafanda birşey olmuş olur.
Allah mesut etsin, tamamına erdirsin
Anladım canım, kötü ya sizde sürekli onları dinleyeceksiniz işte :)Canım ama aile içinde kavga ve bu 5 dakika bile sürmüyor sözlü kavga ediyorlar ve duvarlara kapılara küt küt vuruyorlar ..
Daha önceden ben yokken çağırmışlar ama aynısı oluyor
Daire onların çık diyemezsin bir şey diyemezsin anca uyarırsın
adam bi sanane dese al işte yine kavga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?