• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Gunaydin diyecegim ama utaniyorum :KK45: Umarim cok soguk olmayan bir Ankara'ya uyanmisimdir :KK22:

Bugun sevdicegimle nisan elbisesi ayakkabisi vs bakmaya gidecegiz. Bir de sandik icin makyaj malzemeleri alacagiz. :rolleyes:
Gunaydın canımmm her yer çok soğuk çooooookkk =)
Hayırlısı olsun bakalım =)
Koca adayını iyice batırıcan yani bugun yandı adam :KK70:

Aynen canım benim daha çok var o yüzden acele etmeye gerek yok =) ben eve geçince adam toplarım :63: dün gece üstümüzde feci kavga oldu kuzum cok cok fenaydı
Aa neden olmuş :) Bizim burdada çok oluyor.

Gunaydin diyecegim ama utaniyorum :KK45: Umarim cok soguk olmayan bir Ankara'ya uyanmisimdir :KK22:

Bugun sevdicegimle nisan elbisesi ayakkabisi vs bakmaya gidecegiz. Bir de sandik icin makyaj malzemeleri alacagiz. :rolleyes:
Günaydın, tatlı heyecanlar var bu ara sizde yani :)

Gunaydın canımmm her yer çok soğuk çooooookkk =)
Hayırlısı olsun bakalım =)
Koca adayını iyice batırıcan yani bugun yandı adam :KK70:

Cok sagol canim. Ozellikle sordum dun, dedim sen mi odeyeceksin malzemelerin parasini yoksa annen mi. Annen odeyecekse hesapli seyler alirim dedim. Sen oduyorsan artik chanel, ysl, dior guerlain tutmayin beni. Kendisi odeyecekmis :rolleyes:

Bilmiyorum bir adam bir adamı dövüyordu bildiğin hemde gecenin bir yarısında polis çağırıp çağırmamak arasında kararsız kaldık fakat sonra tartıştılar adamı kapının önüne koydu biri sonra da sustular

Eveeet 8 kasimda nisanim :rolleyes: Biz gec bile kaldik hatta galiba bu kiyafet ayakkabi vs isi icin, ama hic firsat olmadi :KK42: Bir de o kadar zor begenirim ki. Umarim, umarim girdigim ilk yerden bir sey begenir de alirim :p

Cok sagol canim. Ozellikle sordum dun, dedim sen mi odeyeceksin malzemelerin parasini yoksa annen mi. Annen odeyecekse hesapli seyler alirim dedim. Sen oduyorsan artik chanel, ysl, dior guerlain tutmayin beni. Kendisi odeyecekmis :rolleyes:
Hahaha o şimdi en kötüsünde bi 20 tl dir diye hesap ediyordur nerden bilsin fiyatın en düşüğünün 30 ve üstü olduğunu :KK70:

Bilmiyorum bir adam bir adamı dövüyordu bildiğin hemde gecenin bir yarısında polis çağırıp çağırmamak arasında kararsız kaldık fakat sonra tartıştılar adamı kapının önüne koydu biri sonra da sustular

Oww neler olmus ya. Neyse ki kapinin onune konulan adam olmus :KK34:

Çağırsaydınız keşke biri diğerini vursa, sizde orda bilerek susmuş oluyorsunuz. Ben hemen çağırıyorum öyle durumlarda.
Eveeet 8 kasimda nisanim :rolleyes: Biz gec bile kaldik hatta galiba bu kiyafet ayakkabi vs isi icin, ama hic firsat olmadi :KK42: Bir de o kadar zor begenirim ki. Umarim, umarim girdigim ilk yerden bir sey begenir de alirim :p
Sakin ol beğenirsin, önce internetten bak kafanda netleştir istersen :) Gittiğin zaman en azından kafanda birşey olmuş olur.
Allah mesut etsin, tamamına erdirsin:KK19:

Çağırsaydınız keşke biri diğerini vursa, sizde orda bilerek susmuş oluyorsunuz. Ben hemen çağırıyorum öyle durumlarda.

Sakin ol beğenirsin, önce internetten bak kafanda netleştir istersen :) Gittiğin zaman en azından kafanda birşey olmuş olur.
Allah mesut etsin, tamamına erdirsin:KK19:
Canım ama aile içinde kavga ve bu 5 dakika bile sürmüyor sözlü kavga ediyorlar ve duvarlara kapılara küt küt vuruyorlar ..
Daha önceden ben yokken çağırmışlar ama aynısı oluyor
Daire onların çık diyemezsin bir şey diyemezsin anca uyarırsın
adam bi sanane dese al işte yine kavga

Canım ama aile içinde kavga ve bu 5 dakika bile sürmüyor sözlü kavga ediyorlar ve duvarlara kapılara küt küt vuruyorlar ..
Daha önceden ben yokken çağırmışlar ama aynısı oluyor
Daire onların çık diyemezsin bir şey diyemezsin anca uyarırsın
adam bi sanane dese al işte yine kavga
Anladım canım, kötü ya sizde sürekli onları dinleyeceksiniz işte :)

Back