- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 34
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #52.121
Kızla misafir geldi aniden çıktım kusura bakmayın, cinnet geçirdi, sürekli banlanınca, üyeliğini iptal etti o da.
Gunaydin hadi bugun caylar benden
burdad hava kapalı ve soğuk Günaydın tatlımmYağmurlu ve soğuk bi istanbul sabahından günaydın :)
günaydın canımYağmurlu ve soğuk bi istanbul sabahından günaydın :)
günaydın canımGünaydınn kuzumm :)
burdad hava kapalı ve soğuk Günaydın tatlımm
naber tatlım =)günaydın canım
günaydın canım
iyiym canım senden nabernaber tatlım =)
bendende iyilk kahvaltımı yaptm şimdi kahvemi içiyorumm :)iyiym canım senden naber
afiyet olsun tatlım bide bana yapan olsabendende iyilk kahvaltımı yaptm şimdi kahvemi içiyorumm :)
sen hamilesin kahve içmemen gerek diye biliyorum :) :) ben sana portakal suyu vereyimafiyet olsun tatlım bide bana yapan olsa
günde bi taneden bişicik olmaz yafriiim içmiyorum zaten yasen hamilesin kahve içmemen gerek diye biliyorum :) :) ben sana portakal suyu vereyim
:) neyli istersn kahvenigünde bi taneden bişicik olmaz yafriiim içmiyorum zaten ya
sütlü canım:) neyli istersn kahveni
yok yaa dün akşam portakallı kurabiye istiyordum bugün onuda istemiyorum adam akıllı bişeye aşeremedim:)
aşeriyormsn cnm ?
senin aşermen gerekyok yaa dün akşam portakallı kurabiye istiyordum bugün onuda istemiyorum adam akıllı bişeye aşeremedim
hayır yaaasenin aşermen gerekhiçmi bişi istemyn
hani nerde fotoğraflar ??? ekli olmadğmz için göremyrm sanrm :)hayır yaaaşu ekledim fotolara bakasana hangisini yapıyım
hani nerde fotoğraflar ??? ekli olmadğmz için göremyrm sanrm :)
artık 2.sinde aşerirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?