- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #52.141
görmemişm bunu

çikolatalı olanındann yap banada tarifini versne bende yapayım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
görmemişm bunu
canımmm ikisinide denedim daha önce ço güzel oluyo dün eşim duygu sömürüsü yaptı artık bana hiç pasta yapmıyorsun diyegörmemişm bunu
çikolatalı olanındann yap banada tarifini versne bende yapayım![]()
canımmm ikisinide denedim daha önce ço güzel oluyo dün eşim duygu sömürüsü yaptı artık bana hiç pasta yapmıyorsun diyebende bu akşam arkdaşlara gitcekti yapim hadi dedim şimdi arkdaşımda yapma falan dedi tariflerin linkini gönderim
teşekkürler canım ben bunları denerim :) :) :)damla321_ http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sponsorum-adranin-sabri-ve-azmi.697157/page-3 çikolatalı olanda http://www.kadinlarkulubu.com/porta...amali-biskuvi-toplari-pasta-tarifi-60360.html denedim beğenildi güvenebilirsin
![]()
oda yeni evli canımm ayva tatlısı yapcakmış acıkcası işime geldiarkadaşn nedn yapma diyorki
![]()
oda yeni evli canımm ayva tatlısı yapcakmış acıkcası işime geldihiç aşağı inip markte gitcek hal yoktu
![]()
azcık becerisi olsa yaptırrım da yok ki anam o yapana kadar bişi ben çatlarım sinirdenara eşin malzemelri alsın
hatta ona yaptır
![]()
azcık becerisi olsa yaptırrım da yok ki anam o yapana kadar bişi ben çatlarım sinirden![]()
aynen öle ben zaten yemek işleriyle uğraşırken elime dolananı sevmem illa yardım etcem derse bulaşıkcı yaparımyani hiiç gerk yk diyn
aynen öle ben zaten yemek işleriyle uğraşırken elime dolananı sevmem illa yardım etcem derse bulaşıkcı yaparım![]()
saolsun yapar kız kötü oldum zamanlar yaptım hakkını yemiyeyim kıyamaz bana kendi yapamazsa bişi hemen annesini ararhamilesin hazır bu fırsat bulaşıkları eşine devret
hem belki artık bulaşıkları eşin yıkar
![]()
saolsun yapar kız kötü oldum zamanlar yaptım hakkını yemiyeyim kıyamaz bana kendi yapamazsa bişi hemen annesini arar![]()
maşallahı var benimkininne güzel yardımcı oluyr bazıları su almak için bile kalkmaz
![]()
:) aminmaşallahı var benimkininnazar değmesin
tamam canım bende çııcam zaten görüşüz:) amin
canım benim çıkmam gerek görüşürz![]()
Avatarın kadar meşhur değil maalesef kenks.tomslarımda meshur oldu ciceeemmmmm![]()
Harbi katılacak yine canım...Tatlim ben hala istiyorum cekilisi ama az kisiyiz naz da diyor ki biraz cok kisi olalim harbi falanda katilcakti oda kendini banli gelmiycekmis birdaha cok az kisiyiz eger yapalim derseniz yapicaz yani ben varim kuzum:)
Kaç kişiyiz o zamanHarbi katılacak yine canım...
Katılacak tabi nereye katılmıyor :)Kaç kişiyiz o zaman
Marga, pinko , tolin ,eylül , harbi , cesmi
Lokum katılcak mıydı ya![]()