İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ay tarz yarismasi mi oldu ya, tag'i gorunce profilden son mesajlara baktim burayi buldum, sorayim bari
Hayir canim daha olmadi ama olacak makyaj yarismasinin bitmesini bekliyoruz canim..

Kombin yarismasi olacak en tarz olan kombine bu gordugun kusak verilecek eghlenceli olacak yani =) katilin derimmmmmm

Cok basarili bir yarisma tanitimi olmus yalniz, tebrik ederim gorunce direkt dikkatimi cekti kostum arastirmaya Bu aralar bir yarismaya girsem herhalde "Bizimla diyilsin" derler bana, tarzdan bu kadar uzak oldugum bir zaman dilimi olmamisti hayatimda Sonrakilere artik Ama takipteyim.

Tatlim iki parca esyani koysan bile kafi =) maksat eglence olsun zamanla hediyelerimizde olacak elbet. Seni izlemeye aliyorum link atacagim kuzum =)

kanka cekılıse katılcaktık noldu o?

Tatlim ben hala istiyorum cekilisi ama az kisiyiz naz da diyor ki biraz cok kisi olalim harbi falanda katilcakti oda kendini banli gelmiycekmis birdaha cok az kisiyiz eger yapalim derseniz yapicaz yani ben varim kuzum:)

Tatlim ben hala istiyorum cekilisi ama az kisiyiz naz da diyor ki biraz cok kisi olalim harbi falanda katilcakti oda kendini banli gelmiycekmis birdaha cok az kisiyiz eger yapalim derseniz yapicaz yani ben varim kuzum:)
bende varım eger olursa banada haber edin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…