- 10 Ekim 2014
- 1.338
- 2.103
- 133
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #52.101
Gosteririm canim ama suan bu tablet yeni oldugu icin hic resmim yok eve gectigim de yollarim bu arada adin neydi =)
Eylül canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gosteririm canim ama suan bu tablet yeni oldugu icin hic resmim yok eve gectigim de yollarim bu arada adin neydi =)
Sen beni gormedin mi canim ya cok koydum ben =) tabletimde resim yok e gecince yollarim olur mu =)teşekkür ederimmm
sen de gönderecek misin
gece konustuk uzun uzun bi yere varamadık daha gün icinde konusuyoruz ama samimi değiliz
sanırım adam bunalıma fln girdi
Bu isme bayiliyorum ileride kizim oldugunda adi kesinlikle eylul olacak =)Eylül canım
Sen beni gormedin mi canim ya cok koydum ben =) tabletimde resim yok e gecince yollarim olur mu =)
Bu isme bayiliyorum ileride kizim oldugunda adi kesinlikle eylul olacak =)
Hayir canim daha olmadi ama olacak makyaj yarismasinin bitmesini bekliyoruz canim..Ay tarz yarismasi mi oldu ya, tag'i gorunce profilden son mesajlara baktim burayi buldum, sorayim bari![]()
sampıyon bellı ıkıncı kım???Hayir canim daha olmadi ama olacak makyaj yarismasinin bitmesini bekliyoruz canim..
Kombin yarismasi olacak en tarz olan kombine bu gordugun kusak verilecek eghlenceli olacak yani =) katilin derimmmmmm
Suan ust katta feci kavga var kufurler yumruklar havalarda yaaaaaHadi ya sevindim :)
Babamda çok isteyerek koymamış aslında hani anlamdaki derinliği düşünerek değil ama yinede seviyorum
İyi geceler tatlimben kaçıyorum iyi geceler![]()
Tatlim iki parca esyani koysan bile kafi =) maksat eglence olsun zamanla hediyelerimizde olacak elbet. Seni izlemeye aliyorum link atacagim kuzum =)Cok basarili bir yarisma tanitimi olmus yalniz, tebrik ederim gorunce direkt dikkatimi cekti kostum arastirmayaBu aralar bir yarismaya girsem herhalde "Bizimla diyilsin" derler bana, tarzdan bu kadar uzak oldugum bir zaman dilimi olmamisti hayatimda
Sonrakilere artik
Ama takipteyim.
O tomslarla birinci gelirsen helal olsun sana kankasampıyon bellı ıkıncı kım???![]()
Tatlim iki parca esyani koysan bile kafi =) maksat eglence olsun zamanla hediyelerimizde olacak elbet. Seni izlemeye aliyorum link atacagim kuzum =)
kanka cekılıse katılcaktık noldu o?O tomslarla birinci gelirsen helal olsun sana kanka![]()
kanka cekılıse katılcaktık noldu o?
Olur canim benim bak tolin bile o lacivert erkeksi ayakkabilarini koyacak o ben birinci gelim diyor hepinize meydan okuyor hahahaTamamAyakkabi canta bir seyler koyarim o zaman
![]()
bende varım eger olursa banada haber edin:)Tatlim ben hala istiyorum cekilisi ama az kisiyiz naz da diyor ki biraz cok kisi olalim harbi falanda katilcakti oda kendini banli gelmiycekmis birdaha cok az kisiyiz eger yapalim derseniz yapicaz yani ben varim kuzum:)
Ben sana ozelden haber veririm zaten canim benim =)bende varım eger olursa banada haber edin:)