• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ay tarz yarismasi mi oldu ya, tag'i gorunce profilden son mesajlara baktim burayi buldum, sorayim bari :KK48:
Hayir canim daha olmadi ama olacak makyaj yarismasinin bitmesini bekliyoruz canim..

Kombin yarismasi olacak en tarz olan kombine bu gordugun kusak verilecek eghlenceli olacak yani =) katilin derimmmmmm

Cok basarili bir yarisma tanitimi olmus yalniz, tebrik ederim gorunce direkt dikkatimi cekti kostum arastirmaya :KK48: Bu aralar bir yarismaya girsem herhalde "Bizimla diyilsin" derler bana, tarzdan bu kadar uzak oldugum bir zaman dilimi olmamisti hayatimda :confused: Sonrakilere artik :p Ama takipteyim.

Cok basarili bir yarisma tanitimi olmus yalniz, tebrik ederim gorunce direkt dikkatimi cekti kostum arastirmaya :KK48: Bu aralar bir yarismaya girsem herhalde "Bizimla diyilsin" derler bana, tarzdan bu kadar uzak oldugum bir zaman dilimi olmamisti hayatimda :confused: Sonrakilere artik :p Ama takipteyim.
Tatlim iki parca esyani koysan bile kafi =) maksat eglence olsun zamanla hediyelerimizde olacak elbet. Seni izlemeye aliyorum link atacagim kuzum =)

Back