- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 34
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #52.121
Gunaydin hadi bugun caylar benden 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızla misafir geldi aniden çıktım kusura bakmayın, cinnet geçirdi, sürekli banlanınca, üyeliğini iptal etti o da.
Gunaydin hadi bugun caylar benden![]()
burdad hava kapalı ve soğuk Günaydın tatlımmYağmurlu ve soğuk bi istanbul sabahından günaydın :)
günaydın canımYağmurlu ve soğuk bi istanbul sabahından günaydın :)
günaydın canımGünaydınn kuzumm :)
burdad hava kapalı ve soğuk Günaydın tatlımm![]()
naber tatlım =)günaydın canım
günaydın canım
iyiym canım senden nabernaber tatlım =)
bendende iyilk kahvaltımı yaptm şimdi kahvemi içiyorumm :)iyiym canım senden naber
afiyet olsun tatlım bide bana yapan olsabendende iyilk kahvaltımı yaptm şimdi kahvemi içiyorumm :)
sen hamilesin kahve içmemen gerek diye biliyorum :) :) ben sana portakal suyu vereyimafiyet olsun tatlım bide bana yapan olsa![]()
günde bi taneden bişicik olmaz yafriiim içmiyorum zaten yasen hamilesin kahve içmemen gerek diye biliyorum :) :) ben sana portakal suyu vereyim![]()
:) neyli istersn kahvenigünde bi taneden bişicik olmaz yafriiim içmiyorum zaten ya
sütlü canım:) neyli istersn kahveni![]()
yok yaa dün akşam portakallı kurabiye istiyordum bugün onuda istemiyorum adam akıllı bişeye aşeremedim![]()
:)
aşeriyormsn cnm ?
senin aşermen gerekyok yaa dün akşam portakallı kurabiye istiyordum bugün onuda istemiyorum adam akıllı bişeye aşeremedim![]()
hayır yaaasenin aşermen gerekhiçmi bişi istemyn
![]()
hani nerde fotoğraflar ??? ekli olmadğmz için göremyrm sanrm :)hayır yaaaşu ekledim fotolara bakasana hangisini yapıyım
hani nerde fotoğraflar ??? ekli olmadğmz için göremyrm sanrm :)
artık 2.sinde aşerirsin![]()