- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #52.081
Dizimi izleyip geldimmm yabanci dizilerime basladim artik =)Hep bi bahanen var zatenBakalım yarın ne olacak, sıcak tut..
Etrafındakiler kadından anlamıyor :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dizimi izleyip geldimmm yabanci dizilerime basladim artik =)Hep bi bahanen var zatenBakalım yarın ne olacak, sıcak tut..
Etrafındakiler kadından anlamıyor :)
Siz özeldemiydiniz??Pc programcılığı mezunuyum. Öğretmenlerim cebine hard disk koymayı unutmayın şu kızın derdi :) o geldi aklımaa
Ama resimde o kadar cok zayif durmuyorsun kuzum=)Evet ama alamıyorum![]()
Ne ozeli bebegim
Siz özeldemiydiniz??
Yok gormedim canim ozel mesajdan mi attin resimleriben bugün yeni bi ev gördüm ona vuruldum
sen gördün mü![]()
Ama resimde o kadar cok zayif durmuyorsun kuzum=)
Yok gormedim canim ozel mesajdan mi attin resimleri
Koca kafayim diyorsun yani ayni benHehey suratım göçük değil allahtan gögüs kısmımda iyi bel ve bacaklar![]()
Ev alacak misiniz kesin bebegim yoksa kiraya mi cikacaksinizevet canımm oradan haber ediyorum gelişmeleri![]()
Ev alacak misiniz kesin bebegim yoksa kiraya mi cikacaksiniz
İnsallah canim kredi falan mi cekeceksiniz.. Kiz pembe seni bi goremedim ben resim mesimde koymuyorsun bari ozelden yolla resmini be kuzumalacağız inşaAllah karar verebilirsek![]()
İnsallah canim kredi falan mi cekeceksiniz.. Kiz pembe seni bi goremedim ben resim mesimde koymuyorsun bari ozelden yolla resmini be kuzum
Ikiniz aynı anda geldiniz ya, özeldenmi konuşuyodunuz dedim. Ben kaçıyorum millet iyi gecelrNe ozeli bebegim
Ikiniz aynı anda geldiniz ya, özeldenmi konuşuyodunuz dedim. Ben kaçıyorum millet iyi gecelr![]()
Yok canim ben dizi izliyordum o bitince geldimm tamam canim yarin gorusuruz cok optumIkiniz aynı anda geldiniz ya, özeldenmi konuşuyodunuz dedim. Ben kaçıyorum millet iyi gecelr![]()
Diger problemleri naptiniz canim insallah alirsiniz bu arada aldimresminii lokum gibisin cok tatlisin ve dogalsin :)ehehehe tamam olur su anki profil resmimi göndereyim du bekle
tamamını krediyle değil dee yarısını krediyle düsünüyoruz yarısı pesin yarısı kredi yani
Koca kafayim diyorsun yani ayni ben![]()
Gosteririm canim ama suan bu tablet yeni oldugu icin hic resmim yok eve gectigim de yollarim bu arada adin neydi =)Ahaah senide merak ettim ama ben şimdi![]()
Diger problemleri naptiniz canim insallah alirsiniz bu arada aldimresminii lokum gibisin cok tatlisin ve dogalsin :)