- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 34
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #52.061
Saol canimm yapcam bakim olcak miHeh tamam hadi simdiden afiyet olsun o zaman :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canimm yapcam bakim olcak miHeh tamam hadi simdiden afiyet olsun o zaman :)
Kanka senim sevgilin vardi ya hani manita yapmistin kendine onu da delirttimoooooo o koydekı yakısıklı zengın koy agalarına selam eder talıplerımı beklerım kankaaaa![]()
Seninde kombinlerini merak ediyoru! Biraz olsun avatarindan anlasiliyo :)
O gecen kaba duran spor ayakkabilari aldin mi almadin mi canimAz buçuk mağazacıyız yeaa :)
dun ayrıldık onunlaKanka senim sevgilin vardi ya hani manita yapmistin kendine onu da delirttim![]()
O gecen kaba duran spor ayakkabilari aldin mi almadin mi canim
Daha dur bir gun gecmemis hemen koca mi bulmaya calisiyosun hiiiiidun ayrıldık onunla![]()
Kac kilosun ki :) ben kadife taytlere bayiliyorum :)Almadım kuzucum taytla güzel duruyor ama ben tayt giyemiyorum bacaklarım ince![]()
Enharbi yaptırdı.kım uyelık ıptalı yaptırmıs kacırdım![]()
Bugün benimle ilgilenmedinKac kilosun ki :) ben kadife taytlere bayiliyorum :)
Benimkide ince benden başka herkes çok beğeniyor, demek ki ince bacak güzel olanAlmadım kuzucum taytla güzel duruyor ama ben tayt giyemiyorum bacaklarım ince![]()
Ya kuzum benim sen beni aradin ama sesin gelmiyor ki canim birde bugun ev isi yap onu yap bunu yap derken boynuma agri girdi yatiyorum valla kuzummmm yarin bol bol konusuruz ama =)Bugün benimle ilgilenmedin![]()
Kac kilosun ki :) ben kadife taytlere bayiliyorum :)
Benimkide ince benden başka herkes çok beğeniyor, demek ki ince bacak güzel olan![]()
Cok zayifsin yaaaaaaaaaaaaaa39 40 Arası kuzum bende cok seviyorum tayt giyenede imreniyorum ama bana olmuyoo![]()
Hep bi bahanen var zatenYa kuzum benim sen beni aradin ama sesin gelmiyor ki canim birde bugun ev isi yap onu yap bunu yap derken boynuma agri girdi yatiyorum valla kuzummmm yarin bol bol konusuruz ama =)
Etrafındakiler kadından anlamıyor :)Yaa öylede beni beğenen pek olmadı canım ahahah :)
Rüzgarlı havalarda taş koyuyon mu cebine :)Evet ama alamıyorum![]()
Rüzgarlı havalarda taş koyuyon mu cebine :)
Evlenince alırsın merak etme