- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.194
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #52.041
Canımın içi, size de değmesin.Masallah canim benim nazar degmesin kralicem=)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımın içi, size de değmesin.Masallah canim benim nazar degmesin kralicem=)
Bolee cok asiri canim cekmiyo ama fuarda gorunce alacati diye gittim almaya ama kalmamis ondan vende evde yapim dedim bulamadim ya ondan inat ettim
Portakallı kurabiye istiyorum ama burda satan yok intte ta4if yok pazar gunu yorex vardi alacati standini gorunce gittim adam gec kalmissin daha ilk gunlerde bitti dediNasil yani caninin ne cektigini bilmiyor musun canim
Enharbikiz canimkım uyelık ıptalı yaptırmıs kacırdım![]()
Buldum ya kendim yarin kurabiye hamuru yapcam Portakallı muhallebi yapcam icine koyup pisircem hehheheYa kiyamam anniş:) bi sekilde ya yap ya yaptir ye mutlaka icinde kalmasin:)
Sana da degmesin bayan tomsne yanı bana degsınmı?![]()
kazenı arayıp dıycekmı benım nıckımın altınada 10 numara uye yazdırsınSana da degmesin bayan toms
Sagolasin tatlim benimCanımın içi, size de değmesin.![]()
Yuz numarali kadin yazdiralimkazenı arayıp dıycekmı benım nıckımın altınada 10 numara uye yazdırsın![]()
Yarismaya katilsin artik rakiplerin cok fena giyiniyo soyleleyim sana =)kazenı arayıp dıycekmı benım nıckımın altınada 10 numara uye yazdırsın![]()
en mınnak en kralıce en perfectıon uye yazdırcam parasıyla degılmı uleyyynnnnnYuz numarali kadin yazdiralim![]()
Portakallı kurabiye istiyorum ama burda satan yok intte ta4if yok pazar gunu yorex vardi alacati standini gorunce gittim adam gec kalmissin daha ilk gunlerde bitti dedi![]()
Hahaha yazdirmaya ne gerek var senin unvanin sohretin bizim koye kadar indi o derece yanien mınnak en kralıce en perfectıon uye yazdırcam parasıyla degılmı uleyyynnnnn![]()
oooooo o koydekı yakısıklı zengın koy agalarına selam eder talıplerımı beklerım kankaaaaHahaha yazdirmaya ne gerek var senin unvanin sohretin bizim koye kadar indi o derece yani![]()
Bu aslinda meshur ama izmirde meshur ya alacatiya gittimizde vardi iki defa yorex oldu ilkinde denk geldi ikinciye denk gelmediiiiPastanelere soyle yaparlar canim =)
Senin de tomslara değmesin.ne yanı bana degsınmı?![]()
tomslarımda meshur oldu ciceeemmmmmSenin de tomslara değmesin.![]()
Buldum ya kendim yarin kurabiye hamuru yapcam Portakallı muhallebi yapcam icine koyup pisircem hehhehe![]()