- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #52.021
Naber kraliceeeee :)Şşşş. Her yerden.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Naber kraliceeeee :)Şşşş. Her yerden.![]()
Kuzummmm kombin yarismasi yapsak katilirsin demi :) kiyafetini ayakkabini takini cartini curtunu cekip koyacaksin uyumlu gordugunu tabi :)Ya kıyamaaaaaam
Dedi n'aber? Dedim iyidir.Naber kraliceeeee :)
Kuzummmm kombin yarismasi yapsak katilirsin demi :) kiyafetini ayakkabini takini cartini curtunu cekip koyacaksin uyumlu gordugunu tabi :)
Gecen macin hirsini senden cikardi mi senin ki :)Dedi n'aber? Dedim iyidir.![]()
Seninde kombinlerini merak ediyoru! Biraz olsun avatarindan anlasiliyo :)Tabisi bebişkom varım
ama ben portakallı kurabiye istiyorumm
harbi niye terk etti bizi
Kızla misafir geldi aniden çıktım kusura bakmayın, cinnet geçirdi, sürekli banlanınca, üyeliğini iptal etti o da.geçer canım buda geçer zamanla herşey istemesende geçiyor mecbur![]()
Hırsını gitsin başka yerden çıkarsın bir takım için de uğraşamayacağım daha fazla ama canı çok sıkkındı çıldırdı haksızlık yapılmış sanırım.Gecen macin hirsini senden cikardi mi senin ki :)
Alis kuzum alis evlenince o macin tum kahrini cekeceksin kuzum:)Hırsını gitsin başka yerden çıkarsın bir takım için de uğraşamayacağım daha fazla ama canı çok sıkkındı çıldırdı haksızlık yapılmış sanırım.
Yeni bi kulaklik al desperadoooooooo:)Kızla misafir geldi aniden çıktım kusura bakmayın, cinnet geçirdi, sürekli banlanınca, üyeliğini iptal etti o da.
Bolee cok asiri canim cekmiyo ama fuarda gorunce alacati diye gittim almaya ama kalmamis ondan vende evde yapim dedim bulamadim ya ondan inat ettimAa aşeriyo musun
Hatırlatma bak canım durumları biliyorsun sen hatırlarsam gider çatarım akşam akşam. : ))Alis kuzum alis evlenince o macin tum kahrini cekeceksin kuzum:)
Benim meryemimin cani ne cekmis oooyyyy oooyyyyBolee cok asiri canim cekmiyo ama fuarda gorunce alacati diye gittim almaya ama kalmamis ondan vende evde yapim dedim bulamadim ya ondan inat ettim
Ay dur sakin ol sen benden de sinirlisin simdi durduk yerde cocuga catma :)Hatırlatma bak canım durumları biliyorsun sen hatırlarsam gider çatarım akşam akşam. : ))
Anladim canimKızla misafir geldi aniden çıktım kusura bakmayın, cinnet geçirdi, sürekli banlanınca, üyeliğini iptal etti o da.
Bide canimin cektini bulabilsemmmBenim meryemimin cani ne cekmis oooyyyy oooyyyy
Maaşallah diyeyim her şey yolunda zaten. : )Ay dur sakin ol sen benden de sinirlisin simdi durduk yerde cocuga catma :)
Masallah canim benim nazar degmesin kralicem=)Maaşallah diyeyim her şey yolunda zaten. : )
Nasil yani caninin ne cektigini bilmiyor musun canimBide canimin cektini bulabilsemmm