- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #51.581
Ben katılırımGunaydin kuzular yilbasi cekilisi yapsak kaciniz katilir :) bu topik icinde biz bize olacak :)
özlemi dövecekler birazdan çok şey kaçırdın[
Tamam tatlimmmmm benim aksam listeyi cikartiriz :)Ben katılırım
Cok sinir bozucu demi aysegul saldircak sanmistimmmm :)özlemi dövecekler birazdan çok şey kaçırdın
Cok sinir bozucu demi aysegul saldircak sanmistimmmm :)
Banada oyle geliyor mesela gecen aysenurlar elemeye kalmislardi bence zlem gitmeliydi ben o aysenurun tarzini begeniyordum gercekten tarz biri bemceözlem zaten sinir bozmaya çalışıyor da juri de onu kayırıyor gibi geliyor bana
Banada oyle geliyor mesela gecen aysenurlar elemeye kalmislardi bence zlem gitmeliydi ben o aysenurun tarzini begeniyordum gercekten tarz biri bemce
Ozlem o programin populerligini sessizligini bozmasiyla arttirdi canim. Ozlemin bi tarzi hic yok. Cabaliyor diyorlar ama suan ki hali sence bi tarz mi bence degil.. Tarz olmanin da ayri bi havasi vardirben de aynı fikirdeyim, ama resmen özlem kayrılıyor. jurinin çıkıp da sus demesi gerekirken özleme yükleniyorsunuz diye diğer kızları azarlıyorlar falan. yanlış geliyor bana. sonunda özleme kazandıracaklar yarışmayı diye korkuyorum.
Ozlem o programin populerligini sessizligini bozmasiyla arttirdi canim. Ozlemin bi tarzi hic yok. Cabaliyor diyorlar ama suan ki hali sence bi tarz mi bence degil.. Tarz olmanin da ayri bi havasi vardir
Kesinlikle katiliyorum canim dislerini yaptirmis sanirim =))şu bakışları bile aşırı itici ya, gerçekten ben kendi adıma onu görmek istemiyorum orada. ama dedigin doğru, özlem cazgırlaştıkça program dikkat çekti, ama bence yeter artık. arada sinirlenip kanalı değiştiriyorum valla. cidden sabırölçer bu kız
Kesinlikle katiliyorum canim dislerini yaptirmis sanirim =))
Bugun yetenek yarismalarina da katilcam diyo ya ne guldum ya :)bi yerden gömü buldu heralde o, heryerini yaptırdı son 2 haftada
Ozlem gibi cevap vereyim mi senin ne haddine hihNe salak bi program ya 
Hahahahaha harika yapmislar ya
Hepsi de salak zaten program gibiOzlem gibi cevap vereyim mi senin ne haddine hihozlem gibi guluyorummm suan
Nurellanin sadece capslerini seviyorum benHahahahaha harika yapmislar ya
Benim favorim nur tugceyi ve ozlemi hic begenmiyorumHepsi de salak zaten program gibisiz konusuyodunuz merak ettim actim pisman oldum 
Marga sen döndün mu eve?Benim favorim nur tugceyi ve ozlemi hic begenmiyorum
Evet iyi capsleri var canim :) caps dedimnde biraz capslere bakayim bende geleyim gulesim varNurellanin sadece capslerini seviyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?