İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

şeker olabilir mi canım sen de bi baktır istersen ona
benim ki direk sinir yapıyor, resmen aç assolist reklamındaki gibi geziyorum evde
Seker degilde bende kansizlik var kuzum ben tuzu da sekeride fazla fazla kullaniyorum mesela yemek yedigim halde ayaklarim buz gibi birde kalinm corap var dusun yani

Seker degilde bende kansizlik var kuzum ben tuzu da sekeride fazla fazla kullaniyorum mesela yemek yedigim halde ayaklarim buz gibi birde kalinm corap var dusun yani
kansızlık bende de var da seni baya etkiliyor sanırım. benim ellerim ayaklarım buz gibidir, onun dışında pek etkilemiyor beni.
Gullerin savasi dun izlerken yarida kaldi acicam izliycem simdi cok usuyorum suan of
gir battaniyenin altına yüreğine kadar ısınırsın
Ahahh
Az az sık sık yersen eğer atistirmalik seyler hem cığrından çıkmazsın hemde kilo almazsin
sık sık yiyorum zaten ben de olayı yanlış anladıgım için az yeme işini pek beceremiyorum ama bi yola koyacam bunu. ilk adım olarak bu gece bişey yemeyecem, yarın da sık sık yediğim porsiyonları azaltacam

Benim ellere degilde ayak ve bacaklaruim mos mor kesilecek neredeyse disardayken bu kadar usumuyorum ya

Aslinda mideyi alistirmakla ilgili biliyo musun? Ne kadar cok yersen mide o kadar genisliyor,ne kadar az yersen o kadar az acıkıyorsun. Ben bunu kesfettim az yiyorum az acıkıyorum. 55 e duseyim de adanalara kebablara düsücem

Benim ellere degilde ayak ve bacaklaruim mos mor kesilecek neredeyse disardayken bu kadar usumuyorum ya
takviye ilaç falan kullanmıyor musun canım?

Aslinda mideyi alistirmakla ilgili biliyo musun? Ne kadar cok yersen mide o kadar genisliyor,ne kadar az yersen o kadar az acıkıyorsun. Ben bunu kesfettim az yiyorum az acıkıyorum. 55 e duseyim de adanalara kebablara düsücem
bunu ben de biliyorum da işte beynimin uygulayan yerlerinde sıkıntı var
senden gaza gelip uygularım belki bende, yoksa gidişatım hiç iyi değil

takviye ilaç falan kullanmıyor musun canım?

bunu ben de biliyorum da işte beynimin uygulayan yerlerinde sıkıntı var
senden gaza gelip uygularım belki bende, yoksa gidişatım hiç iyi değil
Bi konumu acsak napsak bizim gibi birilerini bulup? Günlük yediklerimizi fln yazsak,birbirimize gaz versek? Ay ne güzel olur

Selam kızlar :)
Benim nomissiz herif yine her msjima gec cevap vermeyi (cvp vermemeyi desek daha dogru olur) birakmadigi icin aradigim zamanlar sa mesgule aldigi icin artik patladim telefonu kapadim sim karti sakladim :)
Dayanabildigim kadar dayancam cunku bıktım nomissiz oglu nomisszdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…