- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #51.621
acıkınca çok çirkinleşebiliyorum
hangi dizi yavrum?Dun dizimi izleemedim yarim kalmisti ya
Seker degilde bende kansizlik var kuzum ben tuzu da sekeride fazla fazla kullaniyorum mesela yemek yedigim halde ayaklarim buz gibi birde kalinm corap var dusun yanişeker olabilir mi canım sen de bi baktır istersen ona
benim ki direk sinir yapıyor, resmen aç assolist reklamındaki gibi geziyorum evde
Gullerin savasi dun izlerken yarida kaldi acicam izliycem simdi cok usuyorum suan ofhangi dizi yavrum?
Ahahhaynen böyle oluyorum işte
bide uykudan ilk kalktıgımda beter bişey oluyorum, resmen aklım yerinde olmuyor, bi süre sonra geliyor
cagır cıceeemmmm cagırda dugunde bende kendıme kısmet bakıyımEvlenmedim kiz seni dugunume cagirmadan evlenmem ben haha
Ah ah seninle elti olmak vardicagır cıceeemmmm cagırda dugunde bende kendıme kısmet bakıyım
İstanbul cok sogukmus dimi                         Gullerin savasi dun izlerken yarida kaldi acicam izliycem simdi cok usuyorum suan of
kansızlık bende de var da seni baya etkiliyor sanırım. benim ellerim ayaklarım buz gibidir, onun dışında pek etkilemiyor beni.Seker degilde bende kansizlik var kuzum ben tuzu da sekeride fazla fazla kullaniyorum mesela yemek yedigim halde ayaklarim buz gibi birde kalinm corap var dusun yani
gir battaniyenin altına yüreğine kadar ısınırsınGullerin savasi dun izlerken yarida kaldi acicam izliycem simdi cok usuyorum suan of
sık sık yiyorum zaten ben de olayı yanlış anladıgım için az yeme işini pek beceremiyorumAhahh
Az az sık sık yersen eğer atistirmalik seyler hem cığrından çıkmazsın hemde kilo almazsin
Evet canim cok fena soguk var benim ayaklar isinmiyor yaİstanbul cok sogukmus dimi                         
Benim ellere degilde ayak ve bacaklaruim mos mor kesilecek neredeyse disardayken bu kadar usumuyorum yakansızlık bende de var da seni baya etkiliyor sanırım. benim ellerim ayaklarım buz gibidir, onun dışında pek etkilemiyor beni.
gir battaniyenin altına yüreğine kadar ısınırsın
sık sık yiyorum zaten ben de olayı yanlış anladıgım için az yeme işini pek beceremiyorumama bi yola koyacam bunu. ilk adım olarak bu gece bişey yemeyecem, yarın da sık sık yediğim porsiyonları azaltacam
sık sık yiyorum zaten ben de olayı yanlış anladıgım için az yeme işini pek beceremiyorumama bi yola koyacam bunu. ilk adım olarak bu gece bişey yemeyecem, yarın da sık sık yediğim porsiyonları azaltacam
Su tulumu koy ayaklarina canim :) ayaklarini usutme idrar yolu enfeksiyonu olmayasinEvet canim cok fena soguk var benim ayaklar isinmiyor ya
takviye ilaç falan kullanmıyor musun canım?Benim ellere degilde ayak ve bacaklaruim mos mor kesilecek neredeyse disardayken bu kadar usumuyorum ya
bunu ben de biliyorum da işte beynimin uygulayan yerlerinde sıkıntı var
Aslinda mideyi alistirmakla ilgili biliyo musun? Ne kadar cok yersen mide o kadar genisliyor,ne kadar az yersen o kadar az acıkıyorsun. Ben bunu kesfettim az yiyorum az acıkıyorum. 55 e duseyim de adanalara kebablara düsücem
Bi konumu acsak napsak bizim gibi birilerini bulup? Günlük yediklerimizi fln yazsak,birbirimize gaz versek? Ay ne güzel olurtakviye ilaç falan kullanmıyor musun canım?
bunu ben de biliyorum da işte beynimin uygulayan yerlerinde sıkıntı var
senden gaza gelip uygularım belki bende, yoksa gidişatım hiç iyi değil
Bi konumu acsak napsak bizim gibi birilerini bulup? Günlük yediklerimizi fln yazsak,birbirimize gaz versek? Ay ne güzel olur
Bi konumu acsak napsak bizim gibi birilerini bulup? Günlük yediklerimizi fln yazsak,birbirimize gaz versek? Ay ne güzel olur
Senin icin 10 kilo veririm nolcak kiçok güzel olur aslında da senin vermen gereken 3 kilo benim ki 10, onu nasıl yapacaz
Birinizde bana kilo aldırsın o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?