- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #51.561
yapalım hakaten bana uyar ama sabote edecekler olur diye korkuyorumhahahahaşanlı türk kadını seni
birbirimize destek olarak diyet mi yapsak acaba? @pinkstap da şişko
İşe başlayayım da nedene gerek yok benim işe başlama çekilişimi yaparız bizde
sabote edeceklerin ağzına kürekle vururuz bizdeyapalım hakaten bana uyar ama sabote edecekler olur diye korkuyorum
ama sonuçda suna isteyerek kaçırmadı demiioralar karışık hacı yao salak adam vardı ya onun telkinleri,ilacın etkisi bir de ruh hali dengesizdi ya o sıra olaylar zincirlemesi falan işte
demi demi hakediyorum o kadarını artıkhe çok mantıklı bir çekiliş olur bak o
evet canım bilerek olmadı ama sonuçta hata yaptıama sonuçda suna isteyerek kaçırmadı demii
Bende de mercimek var bugun birazini gondereyim durMercimek diye başladım, ortaya garip birşey çıktı
yani ama verilen ve haberi olmayan bi ilaç verildievet canım bilerek olmadı ama sonuçta hata yaptı
Oooo iyiymişO bünyeye göre değişiyor heralde, biz hep uyumadan önce içiyoruz :)
Ama uyudun dimiKacsin canim uyuyasimda yok bugun :)
bu fikri sevdimsabote edeceklerin ağzına kürekle vururuz bizde
sen iş bul, konfeti bile patlatırızdemi demi hakediyorum o kadarını artık
Sanda gonderelim bi kasekonuşa konuşa canımı mercimek çorbası istettiniz bee
:) isinlanma makinasina koyup gonderiyorumçok iyi olur valla
:) isinlanma makinasina koyup gonderiyorum
Yok canim uyumadim gece mac izledik film izleyelim derken gecti vakit :)Oooo iyiymiş
Ama uyudun dimi
Ben en basindan beri izliyorum canim benim ama suam izleyemiyorum dusa girdim mayistim ya :)2 3 haftadır bende takip ediyorum :)
alırım bebegim ayıp ediyosun
Ben en basindan beri izliyorum canim benim ama suam izleyemiyorum dusa girdim mayistim ya :)
Sen kac kilosun ki canim benim58 kilosun ama en azındanBenim hayalim tekrar o kiloya inmek ama boğazımı tutamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?