- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #51.601
Hayir tatli burdayim aylardan beri gormuyordum doyamadim daha yarin kaynanam bana lahana sardircakMarga sen döndün mu eve?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir tatli burdayim aylardan beri gormuyordum doyamadim daha yarin kaynanam bana lahana sardircakMarga sen döndün mu eve?
Al sana capsEvet iyi capsleri var canim :) caps dedimnde biraz capslere bakayim bende geleyim gulesim var![]()
AhahahaHayir tatli burdayim aylardan beri gormuyordum doyamadim daha yarin kaynanam bana lahana sardircak![]()
Hahahahaha cok iyiydiAl sana caps
![]()
Cesmi siyahim bu da sana gelsinbi yerden gömü buldu heralde o, heryerini yaptırdı son 2 haftada![]()
Yok tatlim burdayim hala kayinvalidem rahatsiz hem onunla ilgileniyorum ev isleri hem benim ki hem kendim hem gezme etme derken vakit buldukcsa giriyorum az once yemek yedik bulasiklari attim sofrayi topladi! Cayida koydum gectim odama :) yan gelip yatiyorum :)Ahahaha![]()
![]()
cok memnun görünüyorsun bi durumdan
yok ben ondan sormadim,ne zamandir girmiyordun artik burdasin ya merak ettim döndün mü diye :)
Vaayyy hem hayirli hem becerekli gelin :) ellerine saglik tatlim. Her firsatta gel ozletme kendiniYok tatlim burdayim hala kayinvalidem rahatsiz hem onunla ilgileniyorum ev isleri hem benim ki hem kendim hem gezme etme derken vakit buldukcsa giriyorum az once yemek yedik bulasiklari attim sofrayi topladi! Cayida koydum gectim odama :) yan gelip yatiyorum :)
Geliyorum canim benim gunduz pek giremiyorum islerim oluyor anca aksam daha rahat. Girebiliyorummmm pinko suan kesin mercimek corbasini iciyordur :)Vaayyy hem hayirli hem becerekli gelin :) ellerine saglik tatlim. Her firsatta gel ozletme kendini![]()
hangı ara evlendın laaaYok tatlim burdayim hala kayinvalidem rahatsiz hem onunla ilgileniyorum ev isleri hem benim ki hem kendim hem gezme etme derken vakit buldukcsa giriyorum az once yemek yedik bulasiklari attim sofrayi topladi! Cayida koydum gectim odama :) yan gelip yatiyorum :)
Balık temizliyodu en som,misafiri gelecekti. Napti bilmiyorum :)Geliyorum canim benim gunduz pek giremiyorum islerim oluyor anca aksam daha rahat. Girebiliyorummmm pinko suan kesin mercimek corbasini iciyordur :)
Bugun yetenek yarismalarina da katilcam diyo ya ne guldum ya :)
Cesmi siyahim bu da sana gelsin
![]()
Bu saatte yemek de yememen lazim caney caney işte meydaneyhangi yetenegiyle katılacakmış acaba
akşam yemegimi yedim, bu gece başka bişey yememem lazım![]()
Bu saatte yemek de yememen lazim caney caney işte meydaney6dan sonra bir sey yemiyorum ben. Salata,meyveyle gecistiriyorum :)
Kulaklarin uzuyorsa bilemiycem  ben gece geç yatıyorum da 6 da yiyip bi daha yemezsem kulaklarım uzuyor açlıktan![]()
Kulaklarin uzuyorsa bilemiycem  ![]()
![]()
Evlenmedim kiz seni dugunume cagirmadan evlenmem ben hahahangı ara evlendın laaa![]()
Acikinca benim vucudum titriyor birde cok usuyorum yaacıkınca çok çirkinleşebiliyorum![]()
Acikinca benim vucudum titriyor birde cok usuyorum ya