• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Evet iyi capsleri var canim :) caps dedimnde biraz capslere bakayim bende geleyim gulesim var :63:
Al sana caps :-)
JE99AY.jpg

Ahahaha :-) :-) :-) cok memnun görünüyorsun bi durumdan :-) yok ben ondan sormadim,ne zamandir girmiyordun artik burdasin ya merak ettim döndün mü diye :)
Yok tatlim burdayim hala kayinvalidem rahatsiz hem onunla ilgileniyorum ev isleri hem benim ki hem kendim hem gezme etme derken vakit buldukcsa giriyorum az once yemek yedik bulasiklari attim sofrayi topladi! Cayida koydum gectim odama :) yan gelip yatiyorum :)

Yok tatlim burdayim hala kayinvalidem rahatsiz hem onunla ilgileniyorum ev isleri hem benim ki hem kendim hem gezme etme derken vakit buldukcsa giriyorum az once yemek yedik bulasiklari attim sofrayi topladi! Cayida koydum gectim odama :) yan gelip yatiyorum :)
Vaayyy hem hayirli hem becerekli gelin :) ellerine saglik tatlim. Her firsatta gel ozletme kendini :KK60:

hangı ara evlendın laaa:KK53::KK53:

Back
X