- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #51.561
yapalım hakaten bana uyar ama sabote edecekler olur diye korkuyorumhahahahaşanlı türk kadını seni
birbirimize destek olarak diyet mi yapsak acaba? @pinkstap da şişko![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapalım hakaten bana uyar ama sabote edecekler olur diye korkuyorumhahahahaşanlı türk kadını seni
birbirimize destek olarak diyet mi yapsak acaba? @pinkstap da şişko![]()
İşe başlayayım da nedene gerek yok benim işe başlama çekilişimi yaparız bizde![]()
sabote edeceklerin ağzına kürekle vururuz bizdeyapalım hakaten bana uyar ama sabote edecekler olur diye korkuyorum![]()
ama sonuçda suna isteyerek kaçırmadı demiioralar karışık hacı yao salak adam vardı ya onun telkinleri,ilacın etkisi bir de ruh hali dengesizdi ya o sıra olaylar zincirlemesi falan işte
demi demi hakediyorum o kadarını artıkhe çok mantıklı bir çekiliş olur bak o![]()
evet canım bilerek olmadı ama sonuçta hata yaptıama sonuçda suna isteyerek kaçırmadı demii![]()
Bende de mercimek var bugun birazini gondereyim durMercimek diye başladım, ortaya garip birşey çıktı![]()
yani ama verilen ve haberi olmayan bi ilaç verildievet canım bilerek olmadı ama sonuçta hata yaptı![]()
Oooo iyiymişO bünyeye göre değişiyor heralde, biz hep uyumadan önce içiyoruz :)
Ama uyudun dimiKacsin canim uyuyasimda yok bugun :)
bu fikri sevdimsabote edeceklerin ağzına kürekle vururuz bizde![]()
sen iş bul, konfeti bile patlatırızdemi demi hakediyorum o kadarını artık![]()
Sanda gonderelim bi kasekonuşa konuşa canımı mercimek çorbası istettiniz bee![]()
:) isinlanma makinasina koyup gonderiyorumçok iyi olur valla![]()
:) isinlanma makinasina koyup gonderiyorum
Yok canim uyumadim gece mac izledik film izleyelim derken gecti vakit :)Oooo iyiymiş
Ama uyudun dimi![]()
Ben en basindan beri izliyorum canim benim ama suam izleyemiyorum dusa girdim mayistim ya :)2 3 haftadır bende takip ediyorum :)
alırım bebegim ayıp ediyosun![]()
Ben en basindan beri izliyorum canim benim ama suam izleyemiyorum dusa girdim mayistim ya :)
Sen kac kilosun ki canim benim58 kilosun ama en azındanBenim hayalim tekrar o kiloya inmek ama boğazımı tutamıyorum
![]()