- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #51.541
Tamam cani! Uyeleri toplayalim da liste cikaricaz :) ben simdi sarjza takicam tableti aksama gelirim optum :)Oluur ben varım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam cani! Uyeleri toplayalim da liste cikaricaz :) ben simdi sarjza takicam tableti aksama gelirim optum :)Oluur ben varım :)
oralar karışık hacı yaYaa suna banunun bebeğini ona verilen ilaçlar yüzünden kaçırmamışmıydı yani kendi isteğiyle değil demi??
Amiiin inşallah canim rabbin sanada nasip etcek inşallahgördüm az önce canım. hepsi de çok cici şeylerrsağlıkla kullanmak nasip olur, hayırlısıyla kucagına alırsın bebişini inşallah canımm
![]()
34 beden degilim uyduruyor hahaİşte ben yapamıyorumBu arada kimmiş 34 beden bakayım
![]()
Haha benim programim basladi bu tarz benim :)
inşallah bebişimm inşallaahhhAmiiin inşallah canim rabbin sanada nasip etcek inşallah![]()
Nere gelmiyonhiç gelmem
neydi adı yaaheh! kubbe-i aşk olması lazım
Bende kacir!adan izliyorum canimmmtam benim de aklıma o geldiydi de çıplık atıyordfum evde tv yi açın diye![]()
isminden belli dimiNere gelmiyon
Tam bizlik yanlız var ya![]()
böyle öpeceğine hiç öpme margaGelirim ben bi iki saate opuldunuz canlarim![]()
Evett google danda baktım :)isminden belli dimi![]()
58 kilosun ama en azından34 beden degilim uyduruyor haha
hahahahabaya şanlı bir türk kadınıyım ben
doğduğumdan beri hep aklımda bi diyet fikri var sıkıldım artık, ondan 1 senedir fikri bile bunaltıyor beni ama vakti geldi de geçiyor bile![]()
2 3 haftadır bende takip ediyorum :)Bende kacir!adan izliyorum canimmm
Kizlar harbi kime cikiyorsa tanga alsin haha
alırım bebegim ayıp ediyosunOlur sen de bana al nasılsa sözlüm hediye almaktan süprüzlerden hoşlanmıyor![]()
beğendin miEvett google danda baktım :)
Ben 56yım bu kız neden bana şişko diyor58 kilosun ama en azındanBenim hayalim tekrar o kiloya inmek ama boğazımı tutamıyorum
![]()
İşe başlayayım da nedene gerek yok benim işe başlama çekilişimi yaparız bizde2 3 haftadır bende takip ediyorum :)
alırım bebegim ayıp ediyosun![]()
kim diyorBen 56yım bu kız neden bana şişko diyor![]()