- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 34
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #51.361
biz kahvaltımızı yaptık ama seninkinede yerimiz varGünaydın millet kepenkleri kaldırdım, çayı demledim miss gibi de kahvaltı hazırladım, geç gelene hiç bir şey yok
Tabi sizin iştahınız yerindedir :) Geç hadi baş köşeyebiz kahvaltımızı yaptık ama seninkinede yerimiz var
ben galiba selpak gibi sizi kullanıp attım Mune hanımSelam vermeden daldı demeyin, online olan herkese merhaba
Yorumunu alıntıladığım hanımefendibanlıyken yediniz bitirdiniz beni, insan gelince ben geldim deyip rapor verir müdiresine
Eeee zaten hep böyle olur, müdire burda koştursun bir nasılsın müdirem, ne yersin ne içersin, halin nicedir diyeni olmaz
yaaa tabii sabahları son derece yerindeTabi sizin iştahınız yerindedir :) Geç hadi baş köşeye
yaaa tabii sabahları son derece yerinde
Sanada günaydınben galiba selpak gibi sizi kullanıp attım Mune hanım
önce triplere girdim,önce siz almıyordunuz,şimdi de ben girmiyorum dedim
sonra baktım tavşan dağa küsmüş,dağın haberi yok gireyim bari dedim
ayrıca Mune hanım ben size hapiste boncuktan kuş yaptım,atkı ördüm. bunlarla da yetinmedim size şiir yazdımmm
Minik minik elleri var
Uslu durmayının ağzını yırtar
Ne kadar da farklı,bir o kadar tatlı
Enginlere sığmaz kocaman bir kalbi var
mapus damlarında beni yalnız bırakmadığınız,her daim yanımda olup sırtımı sıvazladınız,cuğaram bitti cuğara aldınız. paçalı don getirdiniz (tanga tercihimdi ama yokluktan) her sey için teşekkürler
uyanmıştır heralde bu saate süpür gitsin bacım bende süpürcem şimdi kalkabilirsemNe güzel, evi süpürcem benin çatlak komşular uyanışmıdır acep
günaydın kuşummSanada günaydın
Dünyanın parasını veriyorum diken üstünde oturuyorumuyanmıştır heralde bu saate süpür gitsin bacım bende süpürcem şimdi kalkabilirsem
Hmm iyi bakalım affettimgünaydın kuşummben yazı yazdıgım esnada girdin sen ondan şaapamadım
yok tatlım iş yerindeyim. Mune'ye yazmak için girdim senin msjdan sonraDünyanın parasını veriyorum diken üstünde oturuyorum
Hmm iyi bakalım affettim
Evdemisin?
niye kız komşular çirkef miDünyanın parasını veriyorum diken üstünde oturuyorum
Hmm iyi bakalım affettim
Evdemisin?
Görüşürüz tatlım Kolay Gelsinyok tatlım iş yerindeyim. Mune'ye yazmak için girdim senin msjdan sonraakşam görüşürüz,yoğunum biraz. öptümm
Hasta ruhlularniye kız komşular çirkef mi
tam hasta ruhlular aman boşver sen işine bak napcan milletiGörüşürüz tatlım Kolay Gelsin
Hasta ruhlular
Ben ilk taşındığım gün, alt komşumun kapısını çaldım, ev taşıyoruz, gürültü olursa falan kusura bakmayın dedim, çocuk uyuyor dedi
Kız en ufak seste yukarı çıkıyorlar, çocuğum falan olunca yandım :) Hemen taşınırımtam hasta ruhlular aman boşver sen işine bak napcan milleti
ayhhh çekilmez kızım orası bencede kadıköy falan ama daha iyi bi yere taşın sen gerçi çocuk olunca alttada varmış ses edemez artık sana sizn de sesiniz geliyor ben bişi diyor muyum dersinKız en ufak seste yukarı çıkıyorlar, çocuğum falan olunca yandım :) Hemen taşınırım
Hemde ne sesler var ama ben birşey demiyorum :)ayhhh çekilmez kızım orası bencede kadıköy falan ama daha iyi bi yere taşın sen gerçi çocuk olunca alttada varmış ses edemez artık sana sizn de sesiniz geliyor ben bişi diyor muyum dersin
öle tabi canım ama istanbulda nerde bulcan müstakil evi siz en iyisi antalyaya gelinHemde ne sesler var ama ben birşey demiyorum :)
Apartman kültürüm var çok şükür, en iyisi müstakil ev yaa.. Kimsenin zırıltısını çekmiycen.
Biz zaten burdan gitmeyi düşünüyoruz :) Eşim işlerini yoluna koysun durmaz burda. Geçen kv deye söyledim, yok öyle nereye gidiyorsunuz dedi, Oğlun istiyor banada kalsa bırakmam İstanbulu dedim, kaldı kadınöle tabi canım ama istanbulda nerde bulcan müstakil evi siz en iyisi antalyaya gelin
ne iş yapıyor eşin buraya gelin kızBiz zaten burdan gitmeyi düşünüyoruz :) Eşim işlerini yoluna koysun durmaz burda. Geçen kv deye söyledim, yok öyle nereye gidiyorsunuz dedi, Oğlun istiyor banada kalsa bırakmam İstanbulu dedim, kaldı kadınOğlun deyince sesini çıkaramıyor
Benim listemdekilerin biri orası :) Eşim Ispartaya takılı durumda :)ne iş yapıyor eşin buraya gelin kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?