İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

ben galiba selpak gibi sizi kullanıp attım Mune hanım

önce triplere girdim,önce siz almıyordunuz,şimdi de ben girmiyorum dedim

sonra baktım tavşan dağa küsmüş,dağın haberi yok gireyim bari dedim

ayrıca Mune hanım ben size hapiste boncuktan kuş yaptım,atkı ördüm. bunlarla da yetinmedim size şiir yazdımmm

Minik minik elleri var
Uslu durmayının ağzını yırtar
Ne kadar da farklı,bir o kadar tatlı
Enginlere sığmaz kocaman bir kalbi var

mapus damlarında beni yalnız bırakmadığınız,her daim yanımda olup sırtımı sıvazladınız,cuğaram bitti cuğara aldınız. paçalı don getirdiniz (tanga tercihimdi ama yokluktan ) her sey için teşekkürler

Sanada günaydın

yok tatlım iş yerindeyim. Mune'ye yazmak için girdim senin msjdan sonra akşam görüşürüz,yoğunum biraz. öptümm
Görüşürüz tatlım Kolay Gelsin

niye kız komşular çirkef mi
Hasta ruhlular
Ben ilk taşındığım gün, alt komşumun kapısını çaldım, ev taşıyoruz, gürültü olursa falan kusura bakmayın dedim, çocuk uyuyor dedi

tam hasta ruhlular aman boşver sen işine bak napcan milleti

Kız en ufak seste yukarı çıkıyorlar, çocuğum falan olunca yandım :) Hemen taşınırım
ayhhh çekilmez kızım orası bencede kadıköy falan ama daha iyi bi yere taşın sen gerçi çocuk olunca alttada varmış ses edemez artık sana sizn de sesiniz geliyor ben bişi diyor muyum dersin

ayhhh çekilmez kızım orası bencede kadıköy falan ama daha iyi bi yere taşın sen gerçi çocuk olunca alttada varmış ses edemez artık sana sizn de sesiniz geliyor ben bişi diyor muyum dersin
Hemde ne sesler var ama ben birşey demiyorum :)
Apartman kültürüm var çok şükür, en iyisi müstakil ev yaa.. Kimsenin zırıltısını çekmiycen.

Hemde ne sesler var ama ben birşey demiyorum :)
Apartman kültürüm var çok şükür, en iyisi müstakil ev yaa.. Kimsenin zırıltısını çekmiycen.
öle tabi canım ama istanbulda nerde bulcan müstakil evi siz en iyisi antalyaya gelin

öle tabi canım ama istanbulda nerde bulcan müstakil evi siz en iyisi antalyaya gelin
Biz zaten burdan gitmeyi düşünüyoruz :) Eşim işlerini yoluna koysun durmaz burda. Geçen kv deye söyledim, yok öyle nereye gidiyorsunuz dedi, Oğlun istiyor banada kalsa bırakmam İstanbulu dedim, kaldı kadınOğlun deyince sesini çıkaramıyor

ne iş yapıyor eşin buraya gelin kız

ne iş yapıyor eşin buraya gelin kız
Benim listemdekilerin biri orası :) Eşim Ispartaya takılı durumda :)
Bilgisayar programcısı canım yazılım :) Üniversitede çalışıyor ama kendi işini kurmak istiyor, bakalım nasip çalışmaları yapıyor şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…