- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #51.381
evlımısın cnm senBeşiktaş kuzum kesin almalıyız bide bizimki iddaa oynadıDedim o kadar hissetmiyorum almıcak diye
Selam vererek dalın şu topiğeevlımısın cnm sen
gunaydın pınkomBenim listemdekilerin biri orası :) Eşim Ispartaya takılı durumda :)
Bilgisayar programcısı canım yazılım :) Üniversitede çalışıyor ama kendi işini kurmak istiyor, bakalım nasip çalışmaları yapıyor şuan.
aa yazını okumadım kız ben ne bılen :) gelıyom yoksunuz gıdıyom yoksunuzzSelam vererek dalın şu topiğe
Günaydıngunaydın pınkom
Biz gidince geliyon sende :)aa yazını okumadım kız ben ne bılen :) gelıyom yoksunuz gıdıyom yoksunuzz
hepınıze kocaman gunaydınlar bol bol kahkahalı sevgı dolu gunler :)
sanada mrb yenı anne adayı nası gıdıyo son gunler :)ne iş yapıyor eşin buraya gelin kız
benı bu sıtede bı basıma bırakıyonuzBiz gidince geliyon sende :)
:) Tamam bundan sonra öyle yapalımbenı bu sıtede bı basıma bırakıyonuzburda benım ıcın bı nobetcı kk uyesı bırakın pınko
hahaha :) ayen ya bu da mı gol degıl dıye sormadan duramadımm nıyee senı boyle ıstıyorum dıye bulamadım muslumden sarkı bıle soylerım sızın ıcın:) Tamam bundan sonra öyle yapalım
Millet hep farklı farklı saatlerde geliyor, birimizden birine denk gelmen lazım ama onu bile beceremiyon
O zamanentarısı dım dım yar gelır dıye umdum yar yatsıya kadar bekledımm gozlerımı yumdum yar :) kızlar populer uye olmusum bunu kutlayalımHuy Meselesi pinkstrap
Ben kapı ziline bile göbek atarımanacım sende dunden razıymıssın
aman aman ne guzel :) ben nazlı gelın gıbı suzum suzum oynasam mı oynamasam mıBen kapı ziline bile göbek atarım
Eşimin akrabasının düğünü var herkes beni tembihliyor oynama diye. Neden oynamayacakmışım, göbeğimide atarım, popomuda sallarımaman aman ne guzel :) ben nazlı gelın gıbı suzum suzum oynasam mı oynamasam mı
oyna oyna :) ne guzel valla vur patlasın cal oynasınEşimin akrabasının düğünü var herkes beni tembihliyor oynama diye. Neden oynamayacakmışım, göbeğimide atarım, popomuda sallarım
Düğün yani oturup ağlayak mı
Benim akşam misafirim var geç gelirim beklemeyinben gıdıyomdısarı cıkıcam aksama tam kadro ekıp toplanacakkk bı gece nobetcısı olacakk benı dusunen yok burda hıc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?