• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ben cok gururluyum. Burnum dusse yere almam o derece :-) kavga ettik hatirlamiyorum bile küstük. Ben ondan bekledim,o benden beklemis. Aramadik birbirimizi hic. Tabi ben salya sümük her gün :-) ama aramiyorum da :-)
Neyse bir gün yolda karsilastik,konusmaya basladik. (İlk o selam verdi :-) ) ya diyo biz neden küsmüstük? Valla bende haatirlamiyorum :-) oyle yeniden basladi askimiz. Eger o karsilasma olmasa suan evli olmazdik :-)

omg inanamıyorum :KK45: biz 6 ay konusmasak ben ebaskasıyla evlenmis bile olabilirm yani ayrıldık diye düsünürdüm :KK45:

Ben cok gururluyum. Burnum dusse yere almam o derece :-) kavga ettik hatirlamiyorum bile küstük. Ben ondan bekledim,o benden beklemis. Aramadik birbirimizi hic. Tabi ben salya sümük her gün :-) ama aramiyorum da :-)
Neyse bir gün yolda karsilastik,konusmaya basladik. (İlk o selam verdi :-) ) ya diyo biz neden küsmüstük? Valla bende haatirlamiyorum :-) oyle yeniden basladi askimiz. Eger o karsilasma olmasa suan evli olmazdik :-)

he siz ayrılıktan dönmüşsünüz o zaman :KK48:
ben arada kalan şeyleri sevmiyorum sanırım ondan kaynaklı, 2 gün küs kalsak 3. gün yazardım ayrılacaz mı ne olacak bi netleştirelim şu işi diye :KK53: sanırım bu sebepten adam şutladı beni, ağız tadıyla bi küsülmüyor bile demiş olabilir :KK70:

100 yıldır çıkmadıysa artık beklemek hayal perestlik degil mi yaa :KK53:
Ne 100 yili abartsaydin :-)
Evet ben bu hataları çok yapıyorum o yazmadan yazıyorum cevap vermiyorsa bir daha bir daha atıyorum sonra trip yapıyorum geç yazıoyr diye.. Seni dinleyeceğim umarım başarırım arada yardım alırım senden kabul mü
Ay o söylediğine çok güldüm köpek eğitimiyle aynı demek ki valla inanırım Bu arada köpeklere bayılırım cinsi ne :KK68:
Kabul tatlim, gitme üstüne cok. Gozunde degerin düşüyor emin ol ;)
Golden köpüşümüzz :)

omg inanamıyorum :KK45: biz 6 ay konusmasak ben ebaskasıyla evlenmis bile olabilirm yani ayrıldık diye rüsünürdüm :KK45:
20 yasindaydim kizim hemen koca arayisina mi dusucektim:-) bende ayrildik diye dusunuyodum ama o aklimdayken baskasyla birak evlebmeyi cikamazdim :)

he siz ayrılıktan dönmüşsünüz o zaman :KK48:
ben arada kalan şeyleri sevmiyorum sanırım ondan kaynaklı, 2 gün küs kalsak 3. gün yazardım ayrılacaz mı ne olacak bi netleştirelim şu işi diye :KK53: sanırım bu sebepten adam şutladı beni, ağız tadıyla bi küsülmüyor bile demiş olabilir :KK70:
Ahahah olur mu olur bu erkek milletinden her sey beklenir valla :-) :-)

Kabul tatlim, gitme üstüne cok. Gozunde degerin düşüyor emin ol :KK66:

20 yasindaydim kizim hemen koca arayisina mi dusucektim:-) bende ayrildik diye dusunuyodum ama o aklimdayken baskasyla birak evlebmeyi cikamazdim :)

Dikkat edicem bundan sonra teşekkürler:KK51: Ay birde en sevdiğim cins çok akıllılar benim içinde arada mıncır:KK53:

Kabul tatlim, gitme üstüne cok. Gozunde degerin düşüyor emin ol :KK66:

hmm anladımmm
ben de bu süper zeka varken ben inat yapar evlenirdim heraalde yani normal bir bseyden bahsetmeyorum :KK48::KK48:

Dikkat edicem bundan sonra teşekkürler:KK51: Ay birde en sevdiğim cins çok akıllılar benim içinde arada mıncır:KK53:
Rica ederim :) sen kac yasindasin canim? Bu arads canim yumiyum cekti:-)
Ay sormaa nasil simarik,nasil tatli bi gorsen. Herkese ama herkese yılışır yeter ki biri gözüne baksin :-) cok sevgi arsizi. Canimizz yaa ailenin bir ferdi :)
hmm anladımmm
ben de bu süper zeka varken ben inat yapar evlenirdim heraalde yani normal bir bseyden bahsetmeyorum :KK48::KK48:

Hmm,bisey diyemiycem o zaman canim :-) :-)

Rica ederim :) sen kac yasindasin canim? Bu arads canim yumiyum cekti:-)
Ay sormaa nasil simarik,nasil tatli bi gorsen. Herkese ama herkese yılışır yeter ki biri gözüne baksin :-) cok sevgi arsizi. Canimizz yaa ailenin bir ferdi :)

Hmm,bisey diyemiycem o zaman canim :-) :-)
22 yaşındayım canım :) Bende yumiyuma bayılırdım en sevdiğim çiçekte lilyum ikkisini birleştirip öyle buldum ismimi de:KK53:
Ah ah yere yatıp patileri de havaya kaldırıp göbişlerini sevdirmeleri yokmu :KK51:

Bende cok severim suan agzim sulandi mesela :-)
Selam vermeden daldı demeyin, online olan herkese merhaba:KK52:

Yorumunu alıntıladığım hanımefendi:KK59: banlıyken yediniz bitirdiniz beni, insan gelince ben geldim deyip rapor verir müdiresine:KK4:

Eeee zaten hep böyle olur, müdire burda koştursun bir nasılsın müdirem, ne yersin ne içersin, halin nicedir diyeni olmaz:KK67:

Back
X