İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

anaamm daha pek taze evliymişsiniz, bir ömür sürsün inşallah
sen de bu kadar yeni evliyken adamdan kaçıp topikte ne arıyordun
Aminn.. Allah razı olsun
O uyuduktan sonra işime yaramıyor Bende geyiğe kaçıyordum, bide gece uyuma sorunum var, bi türlü düzene oturtmadım. Erkenden uyuyamıyorum

Yok tren kacmis sayilmaz. O tren sen ne zaman istersen o zaman kacar ancak. Mesafe koy biraz. Tersleme ama cok da üstüne düşme. Sen soguk durdukça ustune düşecek bak emin ol. Tecrübe konusuyo. Gunde 50 msj atiyosan 30a dusur. O aramadan msj atmadan msj atma mesela. Benm esim var ya bebk gibi herseye küser trip yapar. Evlendigimiz ilk zamanlar ayni evin icinde 1 hafta küs kaldigimizi bilirim ben. Sevgiliyken 6 ay küs kaldik hemde bir inat ugruna hep ben dusuyodum pesine,ben arayip msj atiyodum. Baktim ki gercektn kacan kovalaniyo. Simdi o beni kovaliyo simdi küsmesi en fazla yarim saat. Çünkü umursamiyorum küsmesini,kosmuyorum pesimden. O gelip ozur diliyo   egitim sart

Komik gelicek ama köpegimiz var bizim onu egitmek icon ugrasiyoduk soz dinlmiyordu. Egitmenleri falan arastirdim internetten. Köpeğe yapilmasi gerekenleri kocam üstünde denedim ayni reaksiyonu verdi  

Tipi mi beğenmiyorsun karakteri mi?
tip çok önemsedigim bişey degildir, karakteri iyi olsa, kıymet bilse ben zaten severim de bunların hepsi bir arada olan adam bulamadım henuz
Aminn.. Allah razı olsun
O uyuduktan sonra işime yaramıyor Bende geyiğe kaçıyordum, bide gece uyuma sorunum var, bi türlü düzene oturtmadım. Erkenden uyuyamıyorum
uyku sorunu bende de var ya, bazen bıraksalar tüm gün uyurum diyorum bazen de uyku vakit kaybı gibi geliyor

çok iyi yöntem yaa

yalnız 6 ay nasıl küs kaldınız ben 6 gün küs kalsam ayrıldık diye teneke çalmaya başlarım, 6 ay nasıl küs kalabildiniz

Evet ben bu hataları çok yapıyorum o yazmadan yazıyorum cevap vermiyorsa bir daha bir daha atıyorum sonra trip yapıyorum geç yazıoyr diye.. Seni dinleyeceğim umarım başarırım arada yardım alırım senden kabul mü
Ay o söylediğine çok güldüm köpek eğitimiyle aynı demek ki valla inanırım Bu arada köpeklere bayılırım cinsi ne

Nasip diyoruz ya canım işte, inşallah Rabbim gönlüne göre verir.

çok iyi yöntem yaa

yalnız 6 ay nasıl küs kaldınız ben 6 gün küs kalsam ayrıldık diye teneke çalmaya başlarım, 6 ay nasıl küs kalabildiniz
Ben cok gururluyum. Burnum dusse yere almam o derece kavga ettik hatirlamiyorum bile küstük. Ben ondan bekledim,o benden beklemis. Aramadik birbirimizi hic. Tabi ben salya sümük her gün ama aramiyorum da
Neyse bir gün yolda karsilastik,konusmaya basladik. (İlk o selam verdi ) ya diyo biz neden küsmüstük? Valla bende haatirlamiyorum oyle yeniden basladi askimiz. Eger o karsilasma olmasa suan evli olmazdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…