- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #51.321
Ahahahbekarlıktan ölmek benim gibilere deniyor işte, bu yaşa gelip hala bir sevgilisi olmayan canlılara söylenen bir söz grubu ( bknz: bekarlıktan öldü )
Olur inşallah canimm  helall
ben de istiyoommm (gocanı değil tabi seevgilimin gocam olmasını)
Ahahahneden sevgilin yok? Sen mimardin degil mi cesmi naz?
Olur inşallah canimm  
evet mimarım, ama sevgilim yok, beni kimse sevmiyorAhahahneden sevgilin yok? Sen mimardin degil mi cesmi naz?
Hee çok uyanıktırsiz ne kadar zamandır evlisiniz
uyanık çıkmış senin koca da, baktı ki yataktan kaçıyorsun darbe gerçekleştirmiş evde
Hee çok uyanıktır10 ay oldu Ağzımız süt kokuyor daha Darısı bekarlarımızın başına
Tipi mi beğenmiyorsun karakteri mi?evet mimarım, ama sevgilim yok, beni kimse sevmiyor
ben biraz uyuzum sanırım ondan sevgilim yokkendi koca d.tüme göbegime bakmadan kimseleri begenemiyorum
Aminn.. Allah razı olsunanaamm daha pek taze evliymişsiniz, bir ömür sürsün inşallah
sen de bu kadar yeni evliyken adamdan kaçıp topikte ne arıyordun
Yok tren kacmis sayilmaz. O tren sen ne zaman istersen o zaman kacar ancak. Mesafe koy biraz. Tersleme ama cok da üstüne düşme. Sen soguk durdukça ustune düşecek bak emin ol. Tecrübe konusuyo. Gunde 50 msj atiyosan 30a dusur. O aramadan msj atmadan msj atma mesela. Benm esim var ya bebk gibi herseye küser trip yapar. Evlendigimiz ilk zamanlar ayni evin icinde 1 hafta küs kaldigimizi bilirim ben. Sevgiliyken 6 ay küs kaldik hemde bir inat ugrunaDesene benim tren çoktan kalktı4 senedir tanıyorum iki sene sevgili değildik aynen yazdığın gibiydim o seviyordu ben istemiyordum o zaman ooo ne desem yapardı tartışmazdı konuşmaya çalışırdı şimdi ben öyleyim..
Komik gelicek ama köpegimiz var bizim onu egitmek icon ugrasiyoduk soz dinlmiyordu. Egitmenleri falan arastirdim internetten. Köpeğe yapilmasi gerekenleri kocam üstünde denedim ayni reaksiyonu verdi  
tip çok önemsedigim bişey degildir, karakteri iyi olsa, kıymet bilse ben zaten severim de bunların hepsi bir arada olan adam bulamadım henuzTipi mi beğenmiyorsun karakteri mi?
uyku sorunu bende de var ya, bazen bıraksalar tüm gün uyurum diyorum bazen de uyku vakit kaybı gibi geliyorAminn.. Allah razı olsun
O uyuduktan sonra işime yaramıyorBende geyiğe kaçıyordum, bide gece uyuma sorunum var, bi türlü düzene oturtmadım. Erkenden uyuyamıyorum
evet mimarım, ama sevgilim yok, beni kimse sevmiyor
ben biraz uyuzum sanırım ondan sevgilim yokkendi koca d.tüme göbegime bakmadan kimseleri begenemiyorum
Yok tren kacmis sayilmaz. O tren sen ne zaman istersen o zaman kacar ancak. Mesafe koy biraz. Tersleme ama cok da üstüne düşme. Sen soguk durdukça ustune düşecek bak emin ol. Tecrübe konusuyo. Gunde 50 msj atiyosan 30a dusur. O aramadan msj atmadan msj atma mesela. Benm esim var ya bebk gibi herseye küser trip yapar. Evlendigimiz ilk zamanlar ayni evin icinde 1 hafta küs kaldigimizi bilirim ben. Sevgiliyken 6 ay küs kaldik hemde bir inat ugrunahep ben dusuyodum pesine,ben arayip msj atiyodum. Baktim ki gercektn kacan kovalaniyo. Simdi o beni kovaliyo simdi küsmesi en fazla yarim saat. Çünkü umursamiyorum küsmesini,kosmuyorum pesimden. O gelip ozur diliyo   egitim sart
Komik gelicek ama köpegimiz var bizim onu egitmek icon ugrasiyoduk soz dinlmiyordu. Egitmenleri falan arastirdim internetten. Köpeğe yapilmasi gerekenleri kocam üstünde denedim ayni reaksiyonu verdi  
Ahahahsana kurban olsunlar bi kere 
Demek ki daha karsina cikmamis gonlune gore birisi  
Evet ben bu hataları çok yapıyorum o yazmadan yazıyorum cevap vermiyorsa bir daha bir daha atıyorum sonra trip yapıyorum geç yazıoyr diye.. Seni dinleyeceğim umarım başarırım arada yardım alırım senden kabul müYok tren kacmis sayilmaz. O tren sen ne zaman istersen o zaman kacar ancak. Mesafe koy biraz. Tersleme ama cok da üstüne düşme. Sen soguk durdukça ustune düşecek bak emin ol. Tecrübe konusuyo. Gunde 50 msj atiyosan 30a dusur. O aramadan msj atmadan msj atma mesela. Benm esim var ya bebk gibi herseye küser trip yapar. Evlendigimiz ilk zamanlar ayni evin icinde 1 hafta küs kaldigimizi bilirim ben. Sevgiliyken 6 ay küs kaldik hemde bir inat ugrunahep ben dusuyodum pesine,ben arayip msj atiyodum. Baktim ki gercektn kacan kovalaniyo. Simdi o beni kovaliyo simdi küsmesi en fazla yarim saat. Çünkü umursamiyorum küsmesini,kosmuyorum pesimden. O gelip ozur diliyo   egitim sart
Nasip diyoruz ya canım işte, inşallah Rabbim gönlüne göre verir.tip çok önemsedigim bişey degildir, karakteri iyi olsa, kıymet bilse ben zaten severim de bunların hepsi bir arada olan adam bulamadım henuz
uyku sorunu bende de var ya, bazen bıraksalar tüm gün uyurum diyorum bazen de uyku vakit kaybı gibi geliyor
Nasip diyoruz ya canım işte, inşallah Rabbim gönlüne göre verir.
Ben cok gururluyum. Burnum dusse yere almam o dereceçok iyi yöntem yaa
yalnız 6 ay nasıl küs kaldınızben 6 gün küs kalsam ayrıldık diye teneke çalmaya başlarım, 6 ay nasıl küs kalabildiniz
Kızlarrr ben kaçıyorum, iyi geceler, hepinizi çok öptüm, görüşürüz
Kızlarrr ben kaçıyorum, iyi geceler, hepinizi çok öptüm, görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?