- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #51.341
İyi geceler bebisiimmmKızlarrr ben kaçıyorum, iyi geceler, hepinizi çok öptüm, görüşürüz
Ben cok gururluyum. Burnum dusse yere almam o derecekavga ettik hatirlamiyorum bile küstük. Ben ondan bekledim,o benden beklemis. Aramadik birbirimizi hic. Tabi ben salya sümük her gün ama aramiyorum da
Neyse bir gün yolda karsilastik,konusmaya basladik. (İlk o selam verdi) ya diyo biz neden küsmüstük? Valla bende haatirlamiyorum oyle yeniden basladi askimiz. Eger o karsilasma olmasa suan evli olmazdik
Ben cok gururluyum. Burnum dusse yere almam o derecekavga ettik hatirlamiyorum bile küstük. Ben ondan bekledim,o benden beklemis. Aramadik birbirimizi hic. Tabi ben salya sümük her gün ama aramiyorum da
Neyse bir gün yolda karsilastik,konusmaya basladik. (İlk o selam verdi) ya diyo biz neden küsmüstük? Valla bende haatirlamiyorum oyle yeniden basladi askimiz. Eger o karsilasma olmasa suan evli olmazdik
Ne 100 yili abartsaydin100 yıldır çıkmadıysa artık beklemek hayal perestlik degil mi yaa
Kabul tatlim, gitme üstüne cok. Gozunde degerin düşüyor emin olEvet ben bu hataları çok yapıyorum o yazmadan yazıyorum cevap vermiyorsa bir daha bir daha atıyorum sonra trip yapıyorum geç yazıoyr diye.. Seni dinleyeceğim umarım başarırım arada yardım alırım senden kabul mü
Ay o söylediğine çok güldüm köpek eğitimiyle aynı demek ki valla inanırım Bu arada köpeklere bayılırım cinsi ne
20 yasindaydim kizim hemen koca arayisina mi dusucektimomg inanamıyorumbiz 6 ay konusmasak ben ebaskasıyla evlenmis bile olabilirm yani ayrıldık diye rüsünürdüm
Ahahah olur mu olur bu erkek milletinden her sey beklenir vallahe siz ayrılıktan dönmüşsünüz o zaman
ben arada kalan şeyleri sevmiyorum sanırım ondan kaynaklı, 2 gün küs kalsak 3. gün yazardım ayrılacaz mı ne olacak bi netleştirelim şu işi diyesanırım bu sebepten adam şutladı beni, ağız tadıyla bi küsülmüyor bile demiş olabilir
kızçeler, köy yerindeyim şuan malum, soba yavaş yavaş etkisini azaltmaya başladı, ben donmadan yatagıma geçeyim artık
yarın görüşürüz, herkese iyi geceler
İyi geceler bebişimm kızçeler, köy yerindeyim şuan malum, soba yavaş yavaş etkisini azaltmaya başladı, ben donmadan yatagıma geçeyim artık
yarın görüşürüz, herkese iyi geceler
Dikkat edicem bundan sonra teşekkürlerNe 100 yili abartsaydin
Kabul tatlim, gitme üstüne cok. Gozunde degerin düşüyor emin ol
Golden köpüşümüzz :)

20 yasindaydim kizim hemen koca arayisina mi dusucektimbende ayrildik diye dusunuyodum ama o aklimdayken baskasyla birak evlebmeyi cikamazdim :)
Ahahah olur mu olur bu erkek milletinden her sey beklenir valla
Ne 100 yili abartsaydin
Kabul tatlim, gitme üstüne cok. Gozunde degerin düşüyor emin ol
Golden köpüşümüzz :)

20 yasindaydim kizim hemen koca arayisina mi dusucektimbende ayrildik diye dusunuyodum ama o aklimdayken baskasyla birak evlebmeyi cikamazdim :)
Ahahah olur mu olur bu erkek milletinden her sey beklenir valla
Rica ederim :) sen kac yasindasin canim? Bu arads canim yumiyum cektiDikkat edicem bundan sonra teşekkürlerAy birde en sevdiğim cins çok akıllılar benim içinde arada mıncır
hmm anladımmm
ben de bu süper zeka varken ben inat yapar evlenirdim heraalde yani normal bir bseyden bahsetmeyorum
İyi geceler canim,bende ciktim. Yarin gorusuruzzcanlar ben de kaçayım haydin oturmaktan ağrı girdi vucuduma
öpüldünüz
22 yaşındayım canım :) Bende yumiyuma bayılırdım en sevdiğim çiçekte lilyum ikkisini birleştirip öyle buldum ismimi deRica ederim :) sen kac yasindasin canim? Bu arads canim yumiyum cekti
Ay sormaa nasil simarik,nasil tatli bi gorsen. Herkese ama herkese yılışır yeter ki biri gözüne baksincok sevgi arsizi. Canimizz yaa ailenin bir ferdi :)
Hmm,bisey diyemiycem o zaman canim
Bende cok severim suan agzim sulandi mesela22 yaşındayım canım :) Bende yumiyuma bayılırdım en sevdiğim çiçekte lilyum ikkisini birleştirip öyle buldum ismimi de
Ah ah yere yatıp patileri de havaya kaldırıp göbişlerini sevdirmeleri yokmu
Selam vermeden daldı demeyin, online olan herkese merhabaBende cok severim suan agzim sulandi mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?