İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

omg inanamıyorum biz 6 ay konusmasak ben ebaskasıyla evlenmis bile olabilirm yani ayrıldık diye düsünürdüm

he siz ayrılıktan dönmüşsünüz o zaman
ben arada kalan şeyleri sevmiyorum sanırım ondan kaynaklı, 2 gün küs kalsak 3. gün yazardım ayrılacaz mı ne olacak bi netleştirelim şu işi diye sanırım bu sebepten adam şutladı beni, ağız tadıyla bi küsülmüyor bile demiş olabilir

kızçeler, köy yerindeyim şuan malum, soba yavaş yavaş etkisini azaltmaya başladı, ben donmadan yatagıma geçeyim artık
yarın görüşürüz, herkese iyi geceler

100 yıldır çıkmadıysa artık beklemek hayal perestlik degil mi yaa
Ne 100 yili abartsaydin
Kabul tatlim, gitme üstüne cok. Gozunde degerin düşüyor emin ol
Golden köpüşümüzz :)

omg inanamıyorum biz 6 ay konusmasak ben ebaskasıyla evlenmis bile olabilirm yani ayrıldık diye rüsünürdüm
20 yasindaydim kizim hemen koca arayisina mi dusucektim bende ayrildik diye dusunuyodum ama o aklimdayken baskasyla birak evlebmeyi cikamazdim :)

Ahahah olur mu olur bu erkek milletinden her sey beklenir valla

Dikkat edicem bundan sonra teşekkürler Ay birde en sevdiğim cins çok akıllılar benim içinde arada mıncır

hmm anladımmm
ben de bu süper zeka varken ben inat yapar evlenirdim heraalde yani normal bir bseyden bahsetmeyorum

Dikkat edicem bundan sonra teşekkürler Ay birde en sevdiğim cins çok akıllılar benim içinde arada mıncır
Rica ederim :) sen kac yasindasin canim? Bu arads canim yumiyum cekti
Ay sormaa nasil simarik,nasil tatli bi gorsen. Herkese ama herkese yılışır yeter ki biri gözüne baksin cok sevgi arsizi. Canimizz yaa ailenin bir ferdi :)
hmm anladımmm
ben de bu süper zeka varken ben inat yapar evlenirdim heraalde yani normal bir bseyden bahsetmeyorum

Hmm,bisey diyemiycem o zaman canim

22 yaşındayım canım :) Bende yumiyuma bayılırdım en sevdiğim çiçekte lilyum ikkisini birleştirip öyle buldum ismimi de
Ah ah yere yatıp patileri de havaya kaldırıp göbişlerini sevdirmeleri yokmu

Bende cok severim suan agzim sulandi mesela
Selam vermeden daldı demeyin, online olan herkese merhaba

Yorumunu alıntıladığım hanımefendi banlıyken yediniz bitirdiniz beni, insan gelince ben geldim deyip rapor verir müdiresine

Eeee zaten hep böyle olur, müdire burda koştursun bir nasılsın müdirem, ne yersin ne içersin, halin nicedir diyeni olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…