İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

En iyisi mesajda konuşmamak sanırım ben bu saflıkla yine özür dileyen taraf olurum yoksa kendi bile dedi bunu haklıyken haksız duruma düşüyorsun dedi
2 yıldan fazladır berabersiniz bir anda olmaz tabi ki kendini aklaman, ama senin geçmişin işte bu tartışma konularında biraz kötü oldugu için canım mumkun oldugunca sakin olman lazım. en ufak bi tepkinde gelmişi geçmişi yüzüne vurabilir çünkü
Oysaki ben aramizdaki ask derinlesir diye düşünmüştüm 
beni hiç tanımamışsın

Evet evet aynen öyle canım ne desem surat yapıyorum laf söylüyorum sanıyor

Tel kapatmak yasak bizde yle bir lüksümüz yok ama cevap vermeyebilirim
Vayyy tlf kapatmak yasak haa ben 2 senedir evliyim,esimle kavga ettigimizde ya evi,ya dukkani terk ederim sonra da kapatirim tlfnu kudurur bemmki 2-3 saat gezer dolasirim,alisveris falan sonra acarim tlfnu bin kere aramis msj atmisc

Vayyy tlf kapatmak yasak haa ben 2 senedir evliyim,esimle kavga ettigimizde ya evi,ya dukkani terk ederim sonra da kapatirim tlfnu kudurur bemmki 2-3 saat gezer dolasirim,alisveris falan sonra acarim tlfnu bin kere aramis msj atmisc

ben teli kapatırsam ilişki biter
evden çıkıp gidersem bir daha geri dönemem biter
bunları asla affetmez

Ciddimisin ben öyle birşey yapsam yada o asıl kavgayı bırakır bunun için kavga ederiz eşin birşey demiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…