- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #51.281
O zaman tripli msjlar at arkasindan da tlf kapat Açmaz ki
Sen dili değil de ben dili kullanalım bari o işe yarıyorişte o iç dökmeyi abartmasak
2 yıldan fazladır berabersiniz bir anda olmaz tabi ki kendini aklaman, ama senin geçmişin işte bu tartışma konularında biraz kötü oldugu için canım mumkun oldugunca sakin olman lazım. en ufak bi tepkinde gelmişi geçmişi yüzüne vurabilir çünküEn iyisi mesajda konuşmamak sanırım ben bu saflıkla yine özür dileyen taraf olurum yoksa kendi bile dedi bunu haklıyken haksız duruma düşüyorsun dedi
beni hiç tanımamışsınOysaki ben aramizdaki ask derinlesir diye düşünmüştüm 
Tel kapatmak yasak bizde yle bir lüksümüz yok ama cevap vermeyebilirimO zaman tripli msjlar at arkasindan da tlf kapat 
Sen dili değil de ben dili kullanalım bari o işe yarıyor
Evet evet aynen öyle canım ne desem surat yapıyorum laf söylüyorum sanıyor2 yıldan fazladır berabersiniz bir anda olmaz tabi ki kendini aklaman, ama senin geçmişin işte bu tartışma konularında biraz kötü oldugu için canım mumkun oldugunca sakin olman lazım. en ufak bi tepkinde gelmişi geçmişi yüzüne vurabilir çünkü
beni hiç tanımamışsın
Tanisalim o zamanbeni hiç tanımamışsın
Evet evet aynen öyle canım ne desem surat yapıyorum laf söylüyorum sanıyor
Aynen öyle canım beni kırıyorsun ben şöyle düşünüyorum gibi sen dili de sen şöylesin sen hep böyle yapıyorsun diye suçlamakben dili ne?
ben üzülüyorum ben kırıldım fln derim genelde ama
işte senin bunu kırman için son derece sakin olman lazım. bu ben dili fikri de iyi fikir, o zaman direk duygu sömürüsü gibi oluyor, adamlar yelkenleri direk suya düşürüyorEvet evet aynen öyle canım ne desem surat yapıyorum laf söylüyorum sanıyor
tanışalım bebekTanisalim o zaman
Aynen öyle canım beni kırıyorsun ben şöyle düşünüyorum gibi sen dili de sen şöylesin sen hep böyle yapıyorsun diye suçlamak
Vayyy tlf kapatmak yasak haaTel kapatmak yasak bizde yle bir lüksümüz yok ama cevap vermeyebilirim
Benim de benim de farkındayım biz çok benziyormuşuzher yazdığına ben de benim de diye baslayarak alıntı yaptığımın farkında mısın
benim de adım çıkmış 9a inmez 8e
Bende bendeeehm anladım ben iki dili bi arada kullanıyorum
Bebek mitanışalım bebek
Vayyy tlf kapatmak yasak haaben 2 senedir evliyim,esimle kavga ettigimizde ya evi,ya dukkani terk ederim sonra da kapatirim tlfnu kudurur bemmki 2-3 saat gezer dolasirim,alisveris falan sonra acarim tlfnu bin kere aramis msj atmisc
Vayyy tlf kapatmak yasak haaben 2 senedir evliyim,esimle kavga ettigimizde ya evi,ya dukkani terk ederim sonra da kapatirim tlfnu kudurur bemmki 2-3 saat gezer dolasirim,alisveris falan sonra acarim tlfnu bin kere aramis msj atmisc
Ay evet ya bizde de öyleben teli kapatırsam ilişki biter
evden çıkıp gidersem bir daha geri dönemem biter
bunları asla affetmez
ben teli kapatırsam ilişki biter
evden çıkıp gidersem bir daha geri dönemem biter
bunları asla affetmez
Benm herif alismis deli karıya napsin garip bisey de diyemiyoCiddimisin ben öyle birşey yapsam yada o asıl kavgayı bırakır bunun için kavga ederiz eşin birşey demiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?