İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

2 yillik evliyim,4 senede manitacilik 6 senede zor adam ettim
kurbanın olayım ders ver bana, 29 yaşındayım bekarlıktan ölecem
Bizim bu saatlerde bekarlarla işimiz ne? Hadi kocalarımızın koynuna gidek
hakkaten hep merak etmişimdir, bu saatte neden kocalarınızın yanında degilsiniz de burda bizim gibi yalnız kurumuş insanlarla uğraşıyorsunuz

Bizim bu saatlerde bekarlarla işimiz ne? Hadi kocalarımızın koynuna gidek
Bem kocamin koynundan baglaniyorum
O da beni adam etmeye çalışıyor zaar imrendim sana valla ne yalan söyleyeyim yaşın kaç ki acaba senin
26 yasindayim canim. Benimki var yaaa asi keçinin tekiydi. Sulalesindeki herkes bunla bosuna zaman öldürme evlenmez bu diyodu. O da ben 30umdan once evlenmem diyodu 24unde nikah masasina oturttum

Kocam pcde çalışıyor diye :) o hadi yatağa dediği anda kaçıyorum ki ben
Biraz önce ilk uyarısını yaptı, 3 de gitcem :)

Kocam pcde çalışıyor diye :) o hadi yatağa dediği anda kaçıyorum ki ben
Biraz önce ilk uyarısını yaptı, 3 de gitcem :)

he siz karşılıklı bilgisayarlar da takılıyorsunuz güzelmiş o
şahsen benim de bir kocam olsa o yatarken hayatta onu yalnız bırakıp da burda bu delilerle uğramazdım

Bekarliktan ölüyorum da ne kizz kahkaha atacaktim yastigi isirdim
Azimle s.can mermeri deler atasozunu hatirlatmak isterim

bekarlıktan ölmek benim gibilere deniyor işte, bu yaşa gelip hala bir sevgilisi olmayan canlılara söylenen bir söz grubu ( bknz: bekarlıktan öldü )

Bem kocamin koynundan baglaniyorum

26 yasindayim canim. Benimki var yaaa asi keçinin tekiydi. Sulalesindeki herkes bunla bosuna zaman öldürme evlenmez bu diyodu. O da ben 30umdan once evlenmem diyodu 24unde nikah masasina oturttum

helall
ben de istiyoommm (gocanı değil tabi seevgilimin gocam olmasını)

he siz karşılıklı bilgisayarlar da takılıyorsunuz güzelmiş o
şahsen benim de bir kocam olsa o yatarken hayatta onu yalnız bırakıp da burda bu delilerle uğramazdım
Estağfurullah
O çalışırken, ben laklak yapıyorum, bi ara onu uyutup kaçıyordum foruma, artık yönetimi ele aldı kaçırmıyor

Ulasilmazi oynadim. İplerimi eline vermedim. Ona ``sensiz yapamam sanma`` msjini verdim o beni kazanmak icin yirtindi,bende az uc bucuk atmadim cool yapicam diye cillop gibi oglani kacircam diyerekten
Desene benim tren çoktan kalktı 4 senedir tanıyorum iki sene sevgili değildik aynen yazdığın gibiydim o seviyordu ben istemiyordum o zaman ooo ne desem yapardı tartışmazdı konuşmaya çalışırdı şimdi ben öyleyim..

Estağfurullah
O çalışırken, ben laklak yapıyorum, bi ara onu uyutup kaçıyordum foruma, artık yönetimi ele aldı kaçırmıyor

siz ne kadar zamandır evlisiniz
uyanık çıkmış senin koca da, baktı ki yataktan kaçıyorsun darbe gerçekleştirmiş evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…