• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

En iyisi mesajda konuşmamak sanırım ben bu saflıkla yine özür dileyen taraf olurum yoksa kendi bile dedi bunu haklıyken haksız duruma düşüyorsun dedi:KK62:
2 yıldan fazladır berabersiniz bir anda olmaz tabi ki kendini aklaman, ama senin geçmişin işte bu tartışma konularında biraz kötü oldugu için canım mumkun oldugunca sakin olman lazım. en ufak bi tepkinde gelmişi geçmişi yüzüne vurabilir çünkü o_O
Oysaki ben aramizdaki ask derinlesir diye düşünmüştüm  :KK70:
beni hiç tanımamışsın :KK70:

2 yıldan fazladır berabersiniz bir anda olmaz tabi ki kendini aklaman, ama senin geçmişin işte bu tartışma konularında biraz kötü oldugu için canım mumkun oldugunca sakin olman lazım. en ufak bi tepkinde gelmişi geçmişi yüzüne vurabilir çünkü o_O

beni hiç tanımamışsın :KK70:
Evet evet aynen öyle canım ne desem surat yapıyorum laf söylüyorum sanıyor:KK57:

Tel kapatmak yasak bizde yle bir lüksümüz yok ama cevap vermeyebilirim:KK53:
Vayyy tlf kapatmak yasak haa :-) :-) ben 2 senedir evliyim,esimle kavga ettigimizde ya evi,ya dukkani terk ederim sonra da kapatirim tlfnu kudurur bemmki :-) :-) 2-3 saat gezer dolasirim,alisveris falan :-) sonra acarim tlfnu bin kere aramis msj atmisc:KK45:

Vayyy tlf kapatmak yasak haa :-) :-) ben 2 senedir evliyim,esimle kavga ettigimizde ya evi,ya dukkani terk ederim sonra da kapatirim tlfnu kudurur bemmki :-) :-) 2-3 saat gezer dolasirim,alisveris falan :-) sonra acarim tlfnu bin kere aramis msj atmisc:KK45:

:KK57::KK57: ben teli kapatırsam ilişki biter
evden çıkıp gidersem bir daha geri dönemem biter
bunları asla affetmez :KK57::KK57:

Ciddimisin ben öyle birşey yapsam yada o asıl kavgayı bırakır bunun için kavga ederiz eşin birşey demiyor muo_O

Back
X