- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #51.261
1 tane yapin baktiniz size benziyo kendinizi kısırlastirin kusum oyle pes pese şaapmayin
Abartmak benm meslegim diyosun
Buluşana kadar sende icinde bekletme küflenir kizim konuEn olmadı buluşunca böyle böyle oldu çok kırıldım diye mi açsam konuyu o zaman açıklama yapıyor gönlümü alıyor benim öküz
Evet güzel fikir deneyelim bunu bizçok mantıklı olabilir bak. ben burda olmasam bile sen içindekileri yaz dök bana, nasıl olsa gelir bakarım. sen de ona çemkirmeden içini dökmüş olursun, nasıl fikir
çok tatlısın ama sen
Ama insanligada yazik bu ne bencillikahahahahaha dünyaya küçük pembelerden mahrum birakamam
adam haklı da istanbul takımları da stadlarını vermiyor, yapılacak fazla bişey kalmıyor malesef.Geçen Biliç gezmek istemiyoruz diyordu, yoruluyorlar fazladan, burdan kimsede stadı vermiyor. Biter belki sizin stad para bulunursa.
Oran iyimiş :)yok yok onlarda da suç var %50
Çeneni tutcan, yapcak bişey yok :)Genelde ben haklıyım valla bak ne çekersem çenemden çekiyorum
Tabi alakası yok ben alakasız şeyleri de dinleyip deprosyona girebiliyorumoraya ben de katılmıyorum
bu arada şarkı konumuza hiç uymuyomuş kanka
Evet güzel fikir deneyelim bunu biztartışınca tamam aşkım sus uzatmayalım yazcam bundan sonra o da işte bneim aşkım diye gaza gelcek ben de sinir olcam of hep aynı senaryo
Tabi alakası yok ben alakasız şeyleri de dinleyip deprosyona girebiliyorum
Peki o zaman ne yapmalıyımBuluşana kadar sende icinde bekletme küflenir kizim konumsjla tartismayin,teknoloji aslinda sans oldugu gibi bazen gereksiz kavga sebebi olabiliyor. Sesini duymuyosun,yuzunu gormuyosun anlayamiyosun ne amacla soyledigini. Yanlis anlasilmalar cok oluyo
İşte aynen aynen benimde öyle oluyor o yüzden konu hazır ortadayken içimi dökmeye çalışıyorum bendeben böyle yapsam aradan zaman geçtikten sonra konuyu niye tekrar acıyosun diye kızar bana
benimki de arıza anam
Ama insanligada yazik bu ne bencillik
Evet güzel fikir deneyelim bunu biztartışınca tamam aşkım sus uzatmayalım yazcam bundan sonra o da işte bneim aşkım diye gaza gelcek ben de sinir olcam of hep aynı senaryo
Yaa deme oyleee totom kalkiyooo yataga sigamiyorum  çok tatlısın ama sen
İşte aynen aynen benimde öyle oluyor o yüzden konu hazır ortadayken içimi dökmeye çalışıyorum bende
Yaa deme oyleee totom kalkiyooo yataga sigamiyorum  
Ara telefonda cemkir madem msjla kavga ediyonuzPeki o zaman ne yapmalıyımne zaman çemkircem ben
En iyisi mesajda konuşmamak sanırım ben bu saflıkla yine özür dileyen taraf olurum yoksa kendi bile dedi bunu haklıyken haksız duruma düşüyorsun dedicanım sen de konuyu yam kapatmış gibi tamam aşkım demeyeceksin, tamam ya da peki gibi tek kelimelik sözlerle yorum yapmayacaksın, o da buna sinirlenip devam edecek, sen yine tamam peki diyeceksin. sonra o içini boşalttıktan bir süre sonra, bittiyse sinirin şimdi beni dinle diyeceksin içindekileri sayacaksın.
ama bunları msj la zor olur, msj la kavga edecek gibi oldugunda not al bunu yüzyüze konuşalım deyip, yüzyüze de tartışabilirsin.
ben genelde msj laşırken bi yerden sonra üşenip yazmıyordum o da sustum sanıyordu salak
Oysaki ben aramizdaki ask derinlesir diye düşünmüştüm resmi görünce iltifatlarım içime kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?