- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #51.221
Evet hatta çok mutluyken öyle şarkı dinleyip kötü günlerimizi düşünüp bile ağlarım Allahım tedavi olmalıyım ben şuan farkettimben de galiba mutsuz olmayı seviyorum catlayana kadar ağlamayı fln
Müslüm Gürses kaç kadeh kırıldı bu tarz benimden kaptım
Hayırdır ya.. Sizi gören yanlış anlar, ne bu merakEvlendirsinler o zaman bizi
Evet hatta çok mutluyken öyle şarkı dinleyip kötü günlerimizi düşünüp bile ağlarım Allahım tedavi olmalıyım ben şuan farkettim
Hayırdır ya.. Sizi gören yanlış anlar, ne bu merak
o adamın da sevmedigim çok şeyi var aslında da yıldırım demirören den sonra ilaç gibi geldi diye sesimi çıkarmıyorum fazla.Fikret Ormandan 1 tane var, o yüzden zor biraz :)
elimde olsa ellerime kıyarım yavrum nikahınızı, ama beklemeniz gerekiyor malesef. bu yüzden napıyoruz, durumu kabullenip hırçınlık yapmıyoruzEvlendirsinler o zaman bizi
Dinle dinle bende açtımhemen dinliyorummmm
Onceden o konusuyodu ben konusuyodum birbirimize giriyoduk. Gunlerce küs kaliyoduk. Simdi o sinirlendiginde vir vir soyleniyo ben dinliyorum tek yorum yok. İcini bosaltip rahatliyo. Bi yarim saat geciyo bakiyorum b.ku yumusamisHmm diyelim tartıştınız sen haklısın o sana söyleniyor sen susuyorsun sonra ne zaman sen konuşmaya başlıyorsun sen konuşurlen o sana karşılık veriyor mu ben ne yaparsam yapayım haksız oluyorum safmıyım anlamadım ki
Seninki ayri bi tip zateno zehrini bosaltırken ben de susup dinlerim ama bu sefer daha çok kiziyo anam niye susuyosun konussana be kadın diye
Yandan pinkoomm yandannnFikret Ormandan 1 tane var, o yüzden zor biraz :)
Söylemesen fark etmeyecektim, kocam aslında sapıkmıs :)
Evet hatta çok mutluyken öyle şarkı dinleyip kötü günlerimizi düşünüp bile ağlarım Allahım tedavi olmalıyım ben şuan farkettim
Lokuma katılıyor ve ek olarak sürekli mesajda konuşmak hiçbirşeyin olmaması da mutsuz ediyor diye ekliyorum ama senin ne demek istediiğğini bildimHayırdır ya.. Sizi gören yanlış anlar, ne bu merak
Ay kırıldım gülerken yaevlenince her şeyin daha iyi olacağını sanan gillerdeniz ikimiz de
Onceden o konusuyodu ben konusuyodum birbirimize giriyoduk. Gunlerce küs kaliyoduk. Simdi o sinirlendiginde vir vir soyleniyo ben dinliyorum tek yorum yok. İcini bosaltip rahatliyo. Bi yarim saat geciyo bakiyorum b.ku yumusamisaciliyo benm çene ofkesi gectiginde fazla tepki vermiyo en azindan ters tepki vermiyo. Özür diliyo ben magduru oynayinca
Seninki ayri bi tip zaten
Yandan pinkoomm yandannn
Seviyom seni canndaaann
Seviyosan candaannn
Bosan gel kocandann  
Adam sorunluysa evlendikten sonra düzelmez :)evlenince her şeyin daha iyi olacağını sanan gillerdeniz ikimiz de
Çarşı amacını aştı, siyasete vs bulaştı, nesine sahip çıksın, sahaya atlayıp, küfür edip takıma ceza verdiliyorlar. Eski düzgün grup yok oldu. Zaten para yok, çarşı takıma zarar verdi. Nesine sahip çıksın?o adamın da sevmedigim çok şeyi var aslında da yıldırım demirören den sonra ilaç gibi geldi diye sesimi çıkarmıyorum fazla.
adam tüm takımlarına sahip çıkıyor da taraftarına pek sahip çıkmıyor ya.
hayret ki partizan maçında gözaltına alınan taraftarları gitmiş almış polisten ama onun dışında pek bi hayrı yok taraftara
elimde olsa ellerime kıyarım yavrum nikahınızı, ama beklemeniz gerekiyor malesef. bu yüzden napıyoruz, durumu kabullenip hırçınlık yapmıyoruz
Hmm denemek istiyorum bende umarım başarabilirim yani o söylenirken mesajda tamam tamam yazayım öyle mi sonra o susunca ben yazayım aman o öküz bu seferde konuyu niye tekra açıyorsun diye çemkirir..Onceden o konusuyodu ben konusuyodum birbirimize giriyoduk. Gunlerce küs kaliyoduk. Simdi o sinirlendiginde vir vir soyleniyo ben dinliyorum tek yorum yok. İcini bosaltip rahatliyo. Bi yarim saat geciyo bakiyorum b.ku yumusamisaciliyo benm çene ofkesi gectiginde fazla tepki vermiyo en azindan ters tepki vermiyo. Özür diliyo ben magduru oynayinca
Seninki ayri bi tip zaten
Yandan pinkoomm yandannn
Seviyom seni canndaaann
Seviyosan candaannn
Bosan gel kocandann  
Adam sorunluysa evlendikten sonra düzelmez :)
Çarşı amacını aştı, siyasete vs bulaştı, nesine sahip çıksın, sahaya atlayıp, küfür edip takıma ceza verdiliyorlar. Eski düzgün grup yok oldu. Zaten para yok, çarşı takıma zarar verdi. Nesine sahip çıksın?
Biz sorunluysakAdam sorunluysa evlendikten sonra düzelmez :)
Çarşı amacını aştı, siyasete vs bulaştı, nesine sahip çıksın, sahaya atlayıp, küfür edip takıma ceza verdiliyorlar. Eski düzgün grup yok oldu. Zaten para yok, çarşı takıma zarar verdi. Nesine sahip çıksın?
Kiz mazoşisttt ciktin sen yaEvet hatta çok mutluyken öyle şarkı dinleyip kötü günlerimizi düşünüp bile ağlarım Allahım tedavi olmalıyım ben şuan farkettim
Demi bende çok benzettimya biz aynı ruhun farklı burçları mıyız
Siz sorunluysanız, Allah sizinkilere sabır, dayanma gücü, kurtulma fırsatı nasip etsinBiz sorunluysak
Adam sorunluysa evlendikten sonra düzelmez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?