• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

o adamın da sevmedigim çok şeyi var aslında da yıldırım demirören den sonra ilaç gibi geldi diye sesimi çıkarmıyorum fazla.
adam tüm takımlarına sahip çıkıyor da taraftarına pek sahip çıkmıyor ya.
hayret ki partizan maçında gözaltına alınan taraftarları gitmiş almış polisten ama onun dışında pek bi hayrı yok taraftara :KK14:

elimde olsa ellerime kıyarım yavrum nikahınızı, ama beklemeniz gerekiyor malesef. bu yüzden napıyoruz, durumu kabullenip hırçınlık yapmıyoruz :KK51:
Tartışma konusu olduğunda burda olmuyorsun ki sorup ona göre harakt edeyim

he valla :)
mağdur edebiyatını ben de yapıyom da onu da abartıp elime yüzüme bulastırıyorum yine bnm dötüme giriyo :KK70::KK70::KK70::KK70:
Döte girmesi fenaymis pembis ya :-) :-) :-)

Hmm denemek istiyorum bende umarım başarabilirim yani o söylenirken mesajda tamam tamam yazayım öyle mi sonra o susunca ben yazayım aman o öküz bu seferde konuyu niye tekra açıyorsun diye çemkirir..
Ahahah :-) :-) :-) sen bi dene bir sey kaybetmezsin. Baktin cemkiriyo sende atarsin samani otlansin senin öküz:-) :-)

sadece çarşı için demedim, beşiktaş ın tek taraftar gurubu onlar değil. ki çarşı siyasete karışması dışında yaptığı sosyal sorumluluk şeyleriyle çok doğru şeyler yapıyor.
ama benim kast ettiğim çarşı değildi, passolige hiç karşı gelemedi,taraftar kendini paraladı olimpiyat olmasın uzak biz gelemiyoruz diye ağzını açamadı, tüm beşiktaş taraftarını mağdur etti.
Napsın ki olimpiyata mecburdu, 1 sene dişlerini sıkacaklar. Sorunlu taraftarı sevmiyor o adam. 1453 var birde sizin, onlarda çarşıya karşı kurulmuş, maçta boyuna karşılıklı paslaşmalar oluyordu. Şuan durumları ne bilmiyorumda.

Napsın ki olimpiyata mecburdu, 1 sene dişlerini sıkacaklar. Sorunlu taraftarı sevmiyor o adam. 1453 var birde sizin, onlarda çarşıya karşı kurulmuş, maçta boyuna karşılıklı paslaşmalar oluyordu. Şuan durumları ne bilmiyorumda.

geçen sene kasımpaşa maçında olay çıktı, sahaya girdi falan ya hatta biri, o adamın bu grupla baglantısı tespit edilince kendi kendine söndüler sanırım. bir daha adları anılmadı yani.
olimpiyata mecbur degildi aslında, bi kere sahası çok kötü, her maç iki takımdan da ciddi sakatlıklar çıkıyor çünkü. geçen hafta ankara takımı da taraftarı da ne güzel sahip çıktı, bu şekilde denemeler yapılabilirdi. umuyorum ki derbiden sonra yine anadoluyu gezerler de hem taraftar doyar hem de sakatlık olmaz. resmen doğrultamadı kendini sakatlardan.

geçen sene kasımpaşa maçında olay çıktı, sahaya girdi falan ya hatta biri, o adamın bu grupla baglantısı tespit edilince kendi kendine söndüler sanırım. bir daha adları anılmadı yani.
olimpiyata mecbur degildi aslında, bi kere sahası çok kötü, her maç iki takımdan da ciddi sakatlıklar çıkıyor çünkü. geçen hafta ankara takımı da taraftarı da ne güzel sahip çıktı, bu şekilde denemeler yapılabilirdi. umuyorum ki derbiden sonra yine anadoluyu gezerler de hem taraftar doyar hem de sakatlık olmaz. resmen doğrultamadı kendini sakatlardan.
Geçen Biliç gezmek istemiyoruz diyordu, yoruluyorlar fazladan, burdan kimsede stadı vermiyor. Biter belki sizin stad para bulunursa.

Back
X