• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Bende adet duzensızlıgı var yumurtlama gununu tespıt edemedıgımden olmuyo heralde. Bu ay denıcem Allah ızın verırse olursa olur olmazsa yapacak bırsey yok..
Ne guzeeell hayırlı olsun bacım elı ayagı duzgun olsun gerısını hıc takma kafana :49:

senin için daha erken acele etme :41::41::20::20:

sevgiiii öldün mii :15::15:

Bende adet duzensızlıgı var yumurtlama gununu tespıt edemedıgımden olmuyo heralde. Bu ay denıcem Allah ızın verırse olursa olur olmazsa yapacak bırsey yok..
Ne guzeeell hayırlı olsun bacım elı ayagı duzgun olsun gerısını hıc takma kafana :49:

adet oluon ya adet gununun ılk gununden 14 gun say ogun ve ertesı gunu yumurtlama donemın oluo o 2 gun yap elen den gelenıı :3::3::3:

bende dugunden 1 ay once dogum kontrol hapına basladım 4 ay oluo bırakalı doktor vermıstı
ama bızım kadınlar kısır olursun cocugun olmaz dıe cok kortkutmuslardı benı ama doktor verdı bısı olmaz dıe onları dınlemedım 3 ay oldu bırakalı 1 ayı yıne korundum dogal yolla 2 ayı ıstedık bebıs hemen olduu :21::21::21::21::21::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

nerelerdesin sen :20::20:

hoşgeldin :21:

aynenn öyle yapacam :52:

aminn aminn inşallah kuzum :nazar: bende değişmeşleri baya farkediyorum , değerimi anlamış gerçekten :16: pammık gibim oldu :9::9:

oda doğru canım özlem sevgiyi arttırır bence ama bizimki de çok fazla bir ayrı kalmak iştee 2-2,5 ay çok fazla :14:

ama az kaldı az bu sene biticek inşallah herşeyyy :16::16:

ayhh sonra dönüşte bir trafikkkk yaklaşık 1,5 saatte falan geldik :18: bir de babamlar bir akrabaya gideceklermiş annem bir yandan babam bir yandan arıyo var yaaa :18::18: anneme diyorum trafık var idare et siz gidin ben oraya gelirim falan ay ne stres yaşadım be :18::18::19:

sonra benimki beni o akrabaların oraya bıraktı annemler gittiler ben bayaa sonra geldim trafikten :17: babam bir şey demedi annem boşuna panik yaptrdı bana :19::63:

maşşallah maşallah aman şeytan kulana inşallah hep böyle olursuz nohitim..
evet sizin ki biraz fazla ama olsun kalpleriniz bir olduktan sonra hiç önemi yok bene :93:
ah o ane babalar yok mu bu durumda ahhh ahhhhh:9::9::9::9::9:

hoşbulduk aşkım hastayım :(((((((((((((((((

haaaaaaaammmm :56::56: adetken hamile mi kalınır gerizekalı aşkım benim :16: ama hamileyken biraz kan geliyomş hamileysem bilmiyorum . bütün blirtiler var yoksa :26::26:

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: vay ayu vay hepsini yidi lan buu:19::19:
gerizekalı aşkınmıyım ben senin püüüüüüüüüüüü:43::43:
küstüm kii:19::19::19:
cok guzel gırunuolar bunlarr ooohhh mıssss cayın yanında ne guzel gider :39::39::39::39:

uy kuzumm ben seni unuttum lennnnn enemm canın çelmedi demi:43::43:

senin için daha erken acele etme :41::41::20::20:

sevgiiii öldün mii :15::15:
dişlerimi fırçalıyordum lan:53::53:

ya psıkolohım bozuldu ama gercekten . kaynanam durmadan yok sen tembelsın bunlarda ıs yok fılan dıyo artık kısır mıyım dıye dusunmeye basladım cıdden

aaa :20:

sen bakma kv ne zamanı gelince olur allahın izniyle şu anda bebek sahibi olmak istiyor msunuz eğer öyleyse ve olmuyorsa doktora gitmende fayda var canım dediğin gibi belki adet düzensizliğinle ilgili bir sorun vardr :94::94:

ama yaşın olarak erken :ssz:

evet sizin ki biraz fazla ama olsun kalpleriniz bir olduktan sonra hiç önemi yok bene :93:

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: vay ayu vay hepsini yidi lan buu:19::19:

yok bebeişim yok daha asermelerım baslamadı :21::21:

aminn nazar değmesin tatlımmm :18::nazar::nazar::nazar:

öyle tabii kalplerimiz biir olmasa bu kadar sabredemez dayanamazdık zaten :21:

ahh ahhh anem ortalığı ayağa kaldırdı boş yere babama da geziyodum trafık vardı napıyım :63: dedim :9:

dişlerini mi :53:

ya psıkolohım bozuldu ama gercekten . kaynanam durmadan yok sen tembelsın bunlarda ıs yok fılan dıyo artık kısır mıyım dıye dusunmeye basladım cıdden

böle kaynanalara uyuz oluorumm acelelerı ne acaba elbet vardır onunda bı vaktıı .
ne kadar oldukı sız evlenelıı
olur yavrum takma kafanna bosver uzulmekde ıyı gelmez

:16::16: küsme

aaa :20:

sen bakma kv ne zamanı gelince olur allahın izniyle şu anda bebek sahibi olmak istiyor msunuz eğer öyleyse ve olmuyorsa doktora gitmende fayda var canım dediğin gibi belki adet düzensizliğinle ilgili bir sorun vardr :94::94:

ama yaşın olarak erken :ssz:

Ilk 1 sene olmaması normal dıyorlar ama . O yuzden kafama takmamaya calısıyorum . Benım bı musterımın halası varmıs sureklı kafasına taktıgından olmuyormus doktor demıs senınkı sadece psıkolojık hıcbır sorunun yok dıye. Bunlarda bana destek olacagına kostek oluyolar..

adet oluon ya adet gununun ılk gununden 14 gun say ogun ve ertesı gunu yumurtlama donemın oluo o 2 gun yap elen den gelenıı :3::3::3:

bende dugunden 1 ay once dogum kontrol hapına basladım 4 ay oluo bırakalı doktor vermıstı
ama bızım kadınlar kısır olursun cocugun olmaz dıe cok kortkutmuslardı benı ama doktor verdı bısı olmaz dıe onları dınlemedım 3 ay oldu bırakalı 1 ayı yıne korundum dogal yolla 2 ayı ıstedık bebıs hemen olduu :21::21::21::21::21::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Tesekkur ederım :46:

aminn nazar değmesin tatlımmm :18::nazar::nazar::nazar:

öyle tabii kalplerimiz biir olmasa bu kadar sabredemez dayanamazdık zaten :21:

ahh ahhh anem ortalığı ayağa kaldırdı boş yere babama da geziyodum trafık vardı napıyım :63: dedim :9:

dişlerini mi :53:
püpüüpüüşüppüüüüü elem terefiş:27::27::27::27::27:
ulen bütün anneler mi böyle lan
en saçma sorularoı eve geliyorum geldin mi diye soruyo yok daha çarşıdayım da evdeki ruhum:ssz:
he la fırçalayamazmıym cok mu garip
bende tel var yediklerin tellerde kalıyo lan:53::53::53:

böle kaynanalara uyuz oluorumm acelelerı ne acaba elbet vardır onunda bı vaktıı .
ne kadar oldukı sız evlenelıı
olur yavrum takma kafanna bosver uzulmekde ıyı gelmez

9 ay 27 gun oldu ıste .
Ya bı de zoruma gıden kendılerının de olmamıs 1 sene cocugu uffff neyse kapatlm konuyu sınırlerım bozuldu yıne

kaçıncı ayda başlıyo bacım bu aşermelerin iyi iyi valla öyle olsadı cok üzülürdüm len:43:

valla mılletın hemen 1 haftalıkken kusmaları asermelerı baslıomus benım 6 hafta oldu ne kusmam ne asermem var :21::21::21:
hamılelık belırtım de yoktu cok hastaydım doktara gıdım de ılac yazsın dedım esımde dedı bı test yapaluım belkı hamılesındırr bı baktım çift çizgiii dedım içine mı dogdu heriff :21::21::21::52::52:

9 ay 27 gun oldu ıste .
Ya bı de zoruma gıden kendılerının de olmamıs 1 sene cocugu uffff neyse kapatlm konuyu sınırlerım bozuldu yıne

Sana şimdi burdan bi çarpacam görcen gününü
hem yaşın erken hem daha 9 ay olmuş ya ne diye canını sıkıyorsun
Rabbim den daha mı iyi bilecek onlar
belki 4 sene sonra olacak
ama sen su adet düzensizlin içn bi doktora git zaten düzensiz ise olmaz ki:19:

Back