- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #4.181
geçmiş olsun tatlım
sevgiii gerizekalı aşkım mııı
yakınız kızz
aminn aminn canım inşallahhh rabbim herkesin gönlüne göre versin
Sağol cınııımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun tatlım
sevgiii gerizekalı aşkım mııı
yakınız kızz
aminn aminn canım inşallahhh rabbim herkesin gönlüne göre versin
Bende adet duzensızlıgı var yumurtlama gununu tespıt edemedıgımden olmuyo heralde. Bu ay denıcem Allah ızın verırse olursa olur olmazsa yapacak bırsey yok..
Ne guzeeell hayırlı olsun bacım elı ayagı duzgun olsun gerısını hıc takma kafana
amın canım benım
senin için daha erken acele etme
sevgiiii öldün mii
Bende adet duzensızlıgı var yumurtlama gununu tespıt edemedıgımden olmuyo heralde. Bu ay denıcem Allah ızın verırse olursa olur olmazsa yapacak bırsey yok..
Ne guzeeell hayırlı olsun bacım elı ayagı duzgun olsun gerısını hıc takma kafana
nerelerdesin sen
hoşgeldin
aynenn öyle yapacam
aminn aminn inşallah kuzum bende değişmeşleri baya farkediyorum , değerimi anlamış gerçekten pammık gibim oldu
oda doğru canım özlem sevgiyi arttırır bence ama bizimki de çok fazla bir ayrı kalmak iştee 2-2,5 ay çok fazla
ama az kaldı az bu sene biticek inşallah herşeyyy
ayhh sonra dönüşte bir trafikkkk yaklaşık 1,5 saatte falan geldik :18: bir de babamlar bir akrabaya gideceklermiş annem bir yandan babam bir yandan arıyo var yaaa :18::18: anneme diyorum trafık var idare et siz gidin ben oraya gelirim falan ay ne stres yaşadım be :18::18:
sonra benimki beni o akrabaların oraya bıraktı annemler gittiler ben bayaa sonra geldim trafikten babam bir şey demedi annem boşuna panik yaptrdı bana
hoşbulduk aşkım hastayım ((((((((((((((((
haaaaaaaammmm adetken hamile mi kalınır gerizekalı aşkım benim ama hamileyken biraz kan geliyomş hamileysem bilmiyorum . bütün blirtiler var yoksa :26::26:
cok guzel gırunuolar bunlarr ooohhh mıssss cayın yanında ne guzel gider
dişlerimi fırçalıyordum lan
senin için daha erken acele etme
sevgiiii öldün mii
ya psıkolohım bozuldu ama gercekten . kaynanam durmadan yok sen tembelsın bunlarda ıs yok fılan dıyo artık kısır mıyım dıye dusunmeye basladım cıdden
nerde çalışıyorsun ne işi yani eşinle ne kadar zaman görüştünüz evlenmeden önce
maşşallah maşallah aman şeytan kulana inşallah hep böyle olursuz nohitim..
evet sizin ki biraz fazla ama olsun kalpleriniz bir olduktan sonra hiç önemi yok bene :93:
ah o ane babalar yok mu bu durumda ahhh ahhhhh
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: vay ayu vay hepsini yidi lan buu
gerizekalı aşkınmıyım ben senin püüüüüüüüüüüü
küstüm kii
uy kuzumm ben seni unuttum lennnnn enemm canın çelmedi demi
ya psıkolohım bozuldu ama gercekten . kaynanam durmadan yok sen tembelsın bunlarda ıs yok fılan dıyo artık kısır mıyım dıye dusunmeye basladım cıdden
yok bebeişim yok daha asermelerım baslamadı
evet sizin ki biraz fazla ama olsun kalpleriniz bir olduktan sonra hiç önemi yok bene :93:
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: vay ayu vay hepsini yidi lan buu
gerizekalı aşkınmıyım ben senin püüüüüüüüüüüü
küstüm kii
uy kuzumm ben seni unuttum lennnnn enemm canın çelmedi demi
aaa
sen bakma kv ne zamanı gelince olur allahın izniyle şu anda bebek sahibi olmak istiyor msunuz eğer öyleyse ve olmuyorsa doktora gitmende fayda var canım dediğin gibi belki adet düzensizliğinle ilgili bir sorun vardr :94::94:
ama yaşın olarak erken
adet oluon ya adet gununun ılk gununden 14 gun say ogun ve ertesı gunu yumurtlama donemın oluo o 2 gun yap elen den gelenıı
bende dugunden 1 ay once dogum kontrol hapına basladım 4 ay oluo bırakalı doktor vermıstı
ama bızım kadınlar kısır olursun cocugun olmaz dıe cok kortkutmuslardı benı ama doktor verdı bısı olmaz dıe onları dınlemedım 3 ay oldu bırakalı 1 ayı yıne korundum dogal yolla 2 ayı ıstedık bebıs hemen olduu
püpüüpüüşüppüüüüü elem terefiş
aminn nazar değmesin tatlımmm :18:
öyle tabii kalplerimiz biir olmasa bu kadar sabredemez dayanamazdık zaten
ahh ahhh anem ortalığı ayağa kaldırdı boş yere babama da geziyodum trafık vardı napıyım dedim
dişlerini mi
böle kaynanalara uyuz oluorumm acelelerı ne acaba elbet vardır onunda bı vaktıı .
ne kadar oldukı sız evlenelıı
olur yavrum takma kafanna bosver uzulmekde ıyı gelmez
kaçıncı ayda başlıyo bacım bu aşermelerin iyi iyi valla öyle olsadı cok üzülürdüm len
9 ay 27 gun oldu ıste .
Ya bı de zoruma gıden kendılerının de olmamıs 1 sene cocugu uffff neyse kapatlm konuyu sınırlerım bozuldu yıne
9 ay 27 gun oldu ıste .
Ya bı de zoruma gıden kendılerının de olmamıs 1 sene cocugu uffff neyse kapatlm konuyu sınırlerım bozuldu yıne