• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

:1: yerım senı yerııım :56:
Doktor oluyo dedı olm :ssz:

Canlarııım :8:

gel :1::1:

en guzelı takmamak zaten :ssz:

bıraz daha taktık ıstersem sevgı benı dovecek o yuzden susuyorum :1:

tamam o zaman bekleyeceniz adamı hastA etme yaşında geçsi biraz:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
hoşt lan gelmemmm gel diii pis insann:27::27::27::27:
aynennnn su taktikleri istemeyin lannn valla kafanızı patlatırım ha:kkk:

aynııı bennnn :53::53:

ahahahah katılıyorum :60:

bende nasıl olmuşum bugün diyorum harikaa diyo bakmadın ki detaylı diyorum oda buluşuğumuzdan beri gayet detaylı inceledim merak etme diyo :90: çok uyumluyuz yaff :nazar::nazar:
bende alışverişte öyletim yazın sandalet alacaktımm ben beğenene kadar yaz bitti len :53: benimki de diyor kısmet bir dahaki yaza :9::9:

ahaahahah aynennn :51::51::51:

bana nıye cveap vermıyosun sen :ssz::ssz:

uzattır ayakalrını masaj yaptır ovalattır sutumu getır dee baksınn cocugunu tasıonn :21::21:

kendı ıstedıklerı olcakmıs benım bı uyuz yengem var sagolsın kızını onlara vermek ıcın benı kotuluoduu .
ama sımdı neyın ne oldugunu gorduıler ve yapdıkları ıcın bın pişmanlarr oda bana yeter :21::21::21:

hmmmmm anladım canm dur bakalm biz neler yaşayacaz daha kim blir:ssz::ssz::ssz::ssz:

aynııı bennnn :53::53:

ahahahah katılıyorum :60:

bende nasıl olmuşum bugün diyorum harikaa diyo bakmadın ki detaylı diyorum oda buluşuğumuzdan beri gayet detaylı inceledim merak etme diyo :90: çok uyumluyuz yaff :nazar::nazar:
bende alışverişte öyletim yazın sandalet alacaktımm ben beğenene kadar yaz bitti len :53: benimki de diyor kısmet bir dahaki yaza :9::9:

ahaahahah aynennn :51::51::51:

bana nıye cveap vermıyosun sen :ssz::ssz:

ahahahhhhhh:53::53::53::53: ulenn biz neyiz böyle ln :60: :60:
yaz mı bitti puhahahaha :60: inanrım valla
ulen kış geldi hale kışlım yok param var alamıyom lan:53::53::53:
göye yazın bir elbise alcektim hala alcam:ssz::ssz::ssz:
ooo sen cok fenasınn hemen begendıgımı alır gıyerımm valla. gelınlıkde bıle oldu ılk gıydıgımı aldımm cok begenmıstımm :21::21:

ben napcam bilmiyom bacım:26::26:

hmmmmm anladım canm dur bakalm biz neler yaşayacaz daha kim blir:ssz::ssz::ssz::ssz:
inşallah da bişi yasamazsınız yavrum ya cok zor oluoo :ssz:

gelınlık bıde herkes en ıyısını ıster eee sonucta bıkere gıyıorsunn . ben hasret modadan almıstımm cok guzeldıı herkes bayıldıydıı huhuuuuhuu :21::21::21:

sorma resmen sandalet alamadan kış girdi benımkıde amma dalga geçmişti sen bırak sandaleti bot bakalım kış geliyo diye :60:

bilmiyorum yaaa ama iyi bence böyle olmamız çok eğlenceliyik bence sıkılırlardı böyle olmasak :63::60:

benimm de pantolonum yokk bulamadımm :14::14:

gelınlık bıde herkes en ıyısını ıster eee sonucta bıkere gıyıorsunn . ben hasret modadan almıstımm cok guzeldıı herkes bayıldıydıı huhuuuuhuu :21::21::21:

resimleriniz var mı bi kç tane
varsa koyda bakalım bacım len
:123::123:

sorma resmen sandalet alamadan kış girdi benımkıde amma dalga geçmişti sen bırak sandaleti bot bakalım kış geliyo diye :60:

bilmiyorum yaaa ama iyi bence böyle olmamız çok eğlenceliyik bence sıkılırlardı böyle olmasak :63::60:

benimm de pantolonum yokk bulamadımm :14::14:

ayh demi yaa:9: bencede iyi böyle iyi :60: :60:
ben hiç bişi bulamıyomm hof:25::25:

ıı cıkkk:19::19::19::19::19::19:

aile var burda utanmazlar:27::27::27::27:
:20::20::20::20::20::20::20:
:19::19::19::19::19::1::1::1:
çesss :41::41::41::41::13:
resimleriniz var mı bi kç tane
varsa koyda bakalım bacım len
:123::123:

ayh demi yaa:9: bencede iyi böyle iyi :60: :60:
ben hiç bişi bulamıyomm hof:25::25:
bencede çok komikimdir ben çok güldürürüm benimkini :60:
bende bulamıyorummm :25::25:
esenlerde calısıom bacımm muhasebe deyım .

yapıoo kız yavrumm kıyamam ben ona yat dıo dınlen ben senden bısı ıstemıorumm :9::9:
hımm güzelmiş canım :21:

aferin yapsın tabi işi ne :23: böyle durumlarda acımayacan babalarda zahmetine katlanmalı :kkk::kkk::9:

Back