- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #4.201
ben bı tuvlete gıdıp gelyom -_-
bende gelim mi puhahaahhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bı tuvlete gıdıp gelyom -_-
evet stres yaparsan takarsan daha çok olmaz duymamazlıktan gel amann onlara mı soracaksın ne zaman bebek sahibi olmak istediğini ben hiç takmazdım onlarıküsme
Ilk 1 sene olmaması normal dıyorlar ama . O yuzden kafama takmamaya calısıyorum . Benım bı musterımın halası varmıs sureklı kafasına taktıgından olmuyormus doktor demıs senınkı sadece psıkolojık hıcbır sorunun yok dıye. Bunlarda bana destek olacagına kostek oluyolar..
Tesekkur ederım
püpüüpüüşüppüüüüü elem terefiş
ulen bütün anneler mi böyle lan
en saçma sorularoı eve geliyorum geldin mi diye soruyo yok daha çarşıdayım da evdeki ruhum
he la fırçalayamazmıym cok mu garip
bende tel var yediklerin tellerde kalıyo lan
valla mılletın hemen 1 haftalıkken kusmaları asermelerı baslıomus benım 6 hafta oldu ne kusmam ne asermem var
hamılelık belırtım de yoktu cok hastaydım doktara gıdım de ılac yazsın dedım esımde dedı bı test yapaluım belkı hamılesındırr bı baktım çift çizgiii dedım içine mı dogdu heriff
bosver yavrum takma sen kafana hayırlısı .. biz varız burda bebişlerın koca bebişler
evet stres yaparsan takarsan daha çok olmaz duymamazlıktan gel amann onlara mı soracaksın ne zaman bebek sahibi olmak istediğini ben hiç takmazdım onları
sağol cınımm
ahahaha aynennn
ıykkkk :120::120: tellerini mi fırçalıyosun
oh oh maşallah iyi iyi o zamannn
ben hamile felan kalırsam evllendim de daha ilk günden eziyet etmeye başlarım cok nazlıyımdır ben biliyon mu bacım
içne dogmuş senin herifin
siz 4 yıl flört mi ettiniz len
küsme
Ilk 1 sene olmaması normal dıyorlar ama . O yuzden kafama takmamaya calısıyorum . Benım bı musterımın halası varmıs sureklı kafasına taktıgından olmuyormus doktor demıs senınkı sadece psıkolojık hıcbır sorunun yok dıye. Bunlarda bana destek olacagına kostek oluyolar..
Tesekkur ederım
dalga geçme lan beynini patlatırım ne tellerimi fırçalıcam
dişlerimi fırçalıyom normal onlarda fırçalanmş oluyo zatennnn
oh oh maşallah iyi iyi o zamannn
ben hamile felan kalırsam evllendim de daha ilk günden eziyet etmeye başlarım cok nazlıyımdır ben biliyon mu bacım
içne dogmuş senin herifin
siz 4 yıl flört mi ettiniz len
rica ederim bebeişimm yap ole bıde hemen yatakdan kalkma yat bırazz içinde kalsınn sonra ayaklann oda ıyı olıormuss
hele bennnnnnnnnn şimdiden o kadar nazlıyım o zaman düşünemiyorummm
benimki diyor zaten sne hamile olsan yandıkkk
hele bennnnnnnnnn şimdiden o kadar nazlıyım o zaman düşünemiyorummm
benimki diyor zaten senn hamile olsan yandıkkk
puhahahahhhh
benimkide biliyon muuu
birde ben cok zor begenirim mesela magaza magaza gezerim alırsam bile değiştirmeye kalkarım o bu huyumu biliyo diyoki sen gelinlik felan begenecende beni bulaştırma 1 sene öncesinden başla diyoooo
yidin bitirdin beni diyoo
birde biz sunu çok yaşıyoz şimdi buluşuyoz ya
saçlarım güzel olmuş mu diyom olmuş diyo
yalan söylüyon olmamış demi diyom
olmuş dedim ya diyo sus diyom
olmamış çirkin olmuş diyo
gerçekten mi diyom
yalan söylüyon diyom oldu ya diyom
nasılbir psikoloji ln bu
cok pis küstümm
dalga mı geçtimmmm
ağlama len hemen :
hmm ailesi seni neden istememişti ki:26:evet 4 yıl konustukkk bunun aılesı ıstemedı benıı sonraa buna kız bulmuslar kocısımde demıs sız benım ıstedıgımı aldınızda mı ben sıızın ıstedıgınızle evlenım demıs oyyy benım kuzummm daha neler nelerr az cekmedık yavrumla
valla ıyıkıde dogmus ıcıne yoksa cok kotu olacagdıı :2::2:
çok fazla detaylara inmeyelim arkadaşlarr
herkes kendi yöntemini kendi seçsin tövbe tövbeee
cok pis küstümm
hmm ailesi seni neden istememişti ki:26:
ooo bacım sen cocogu yer bıtırırsın o zaman sımdıden basla gelınlık bakmaya sen
Sana şimdi burdan bi çarpacam görcen gününü
hem yaşın erken hem daha 9 ay olmuş ya ne diye canını sıkıyorsun
Rabbim den daha mı iyi bilecek onlar
belki 4 sene sonra olacak
ama sen su adet düzensizlin içn bi doktora git zaten düzensiz ise olmaz ki
bosver yavrum takma sen kafana hayırlısı .. biz varız burda bebişlerın koca bebişler
bende gelim mi puhahaahhhh
evet stres yaparsan takarsan daha çok olmaz duymamazlıktan gel amann onlara mı soracaksın ne zaman bebek sahibi olmak istediğini ben hiç takmazdım onları
sağol cınımm
ahahaha aynennn
ıykkkk :120::120: tellerini mi fırçalıyosun
rica ederim bebeişimm yap ole bıde hemen yatakdan kalkma yat bırazz içinde kalsınn sonra ayaklann oda ıyı olıormuss
aynııı bennnnpuhahahahhhh
benimkide biliyon muuu
birde ben cok zor begenirim mesela magaza magaza gezerim alırsam bile değiştirmeye kalkarım o bu huyumu biliyo diyoki sen gelinlik felan begenecende beni bulaştırma 1 sene öncesinden başla diyoooo
yidin bitirdin beni diyoo
birde biz sunu çok yaşıyoz şimdi buluşuyoz ya
saçlarım güzel olmuş mu diyom olmuş diyo
yalan söylüyon olmamış demi diyom
olmuş dedim ya diyo sus diyom
olmamış çirkin olmuş diyo
gerçekten mi diyom
yalan söylüyon diyom oldu ya diyom
nasılbir psikoloji ln bu
aman bosver yap nazını tadını cıkarr hahahaha daha nerde bulcan
bu huyumu hiç sevmiyom bacım..
kış geldi ulan param var üstüme birşey alamıyom bulamıyom begenemiyom :26::26::26::26:
annemle çıkıyom en sonunda annem pes ediyo evegidiyo ben yine birşey alamadan dönüyom