• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

:16::16: küsme

Ilk 1 sene olmaması normal dıyorlar ama . O yuzden kafama takmamaya calısıyorum . Benım bı musterımın halası varmıs sureklı kafasına taktıgından olmuyormus doktor demıs senınkı sadece psıkolojık hıcbır sorunun yok dıye. Bunlarda bana destek olacagına kostek oluyolar..

Tesekkur ederım :46:
evet stres yaparsan takarsan daha çok olmaz duymamazlıktan gel amann onlara mı soracaksın ne zaman bebek sahibi olmak istediğini :19: ben hiç takmazdım onları :ssz:

püpüüpüüşüppüüüüü elem terefiş:27::27::27::27::27:
ulen bütün anneler mi böyle lan
en saçma sorularoı eve geliyorum geldin mi diye soruyo yok daha çarşıdayım da evdeki ruhum:ssz:
he la fırçalayamazmıym cok mu garip
bende tel var yediklerin tellerde kalıyo lan:53::53::53:

sağol cınımm :nazar::nazar::1:

ahahaha aynennn :9::9:

ıykkkk :120::120: tellerini mi fırçalıyosun :9:

Son düzenleyen: Moderatör:
valla mılletın hemen 1 haftalıkken kusmaları asermelerı baslıomus benım 6 hafta oldu ne kusmam ne asermem var :21::21::21:
hamılelık belırtım de yoktu cok hastaydım doktara gıdım de ılac yazsın dedım esımde dedı bı test yapaluım belkı hamılesındırr bı baktım çift çizgiii dedım içine mı dogdu heriff :21::21::21::52::52:

oh oh maşallah iyi iyi o zamannn:27::27:
ben hamile felan kalırsam evllendim de daha ilk günden eziyet etmeye başlarım cok nazlıyımdır ben biliyon mu bacım:9::9::9::9:
içne dogmuş senin herifin:9:
siz 4 yıl flört mi ettiniz len:53::53::53::53:

evet stres yaparsan takarsan daha çok olmaz duymamazlıktan gel amann onlara mı soracaksın ne zaman bebek sahibi olmak istediğini :19: ben hiç takmazdım onları :ssz:

dalga geçme lan beynini patlatırım ne tellerimi fırçalıcam
dişlerimi fırçalıyom normal onlarda fırçalanmş oluyo zatennnn:14::14::14::14::14:

ben hamile felan kalırsam evllendim de daha ilk günden eziyet etmeye başlarım cok nazlıyımdır ben biliyon mu bacım:9::9::9::9:

hele bennnnnnnnnn :52::32::32: şimdiden o kadar nazlıyım o zaman düşünemiyorummm :9::16:

benimki diyor zaten senn hamile olsan yandıkkk :17::17::17: :60:

Son düzenleyen: Moderatör:
:16::16: küsme

Ilk 1 sene olmaması normal dıyorlar ama . O yuzden kafama takmamaya calısıyorum . Benım bı musterımın halası varmıs sureklı kafasına taktıgından olmuyormus doktor demıs senınkı sadece psıkolojık hıcbır sorunun yok dıye. Bunlarda bana destek olacagına kostek oluyolar..

Tesekkur ederım :46:

rica ederim bebeişimm yap ole bıde hemen yatakdan kalkma yat bırazz içinde kalsınn sonra ayaklann oda ıyı olıormuss :9::9:

evet 4 yıl konustukkk bunun aılesı ıstemedı benıı sonraa buna kız bulmuslar kocısımde demıs sız benım ıstedıgımı aldınızda mı ben sıızın ıstedıgınızle evlenım demıs oyyy benım kuzummm daha neler nelerr az cekmedık yavrumla :19::19::19::19:
valla ıyıkıde dogmus ıcıne yoksa cok kotu olacagdıı :2::2:

hele bennnnnnnnnn :52::32::32: şimdiden o kadar nazlıyım o zaman düşünemiyorummm :9::16:

benimki diyor zaten sne hamile olsan yandıkkk :17::17::17: :60:

puhahahahhhh:27:
benimkide biliyon muuu:53::53::53::53::53::53:
birde ben cok zor begenirim mesela magaza magaza gezerim alırsam bile değiştirmeye kalkarım o bu huyumu biliyo diyoki sen gelinlik felan begenecende beni bulaştırma 1 sene öncesinden başla diyoooo:53::53::53:
yidin bitirdin beni diyoo:9:
birde biz sunu çok yaşıyoz şimdi buluşuyoz ya
saçlarım güzel olmuş mu diyom olmuş diyo
yalan söylüyon olmamış demi diyom
olmuş dedim ya diyo sus diyom
olmamış çirkin olmuş diyo
gerçekten mi diyom
yalan söylüyon diyom oldu ya diyom:53::53:
nasılbir psikoloji ln bu :60: :60: :60:

birde ben cok zor begenirim mesela magaza magaza gezerim alırsam bile değiştirmeye kalkarım o bu huyumu biliyo diyoki sen gelinlik felan begenecende beni bulaştırma 1 sene öncesinden başla diyoooo:53::53::53:
gerçekten mi diyom

ooo bacım sen cocogu yer bıtırırsın o zaman sımdıden basla gelınlık bakmaya sen :1::1::1:

dalga mı geçtimmmm :37:

ağlama len hemen ::57::57:

:61::61:
cok pis küstümm:19::19::19:

evet 4 yıl konustukkk bunun aılesı ıstemedı benıı sonraa buna kız bulmuslar kocısımde demıs sız benım ıstedıgımı aldınızda mı ben sıızın ıstedıgınızle evlenım demıs oyyy benım kuzummm daha neler nelerr az cekmedık yavrumla :19::19::19::19:
valla ıyıkıde dogmus ıcıne yoksa cok kotu olacagdıı :2::2:
hmm ailesi seni neden istememişti ki:26:

ooo bacım sen cocogu yer bıtırırsın o zaman sımdıden basla gelınlık bakmaya sen :1::1::1:

bu huyumu hiç sevmiyom bacım..
kış geldi ulan param var üstüme birşey alamıyom bulamıyom begenemiyom :26::26::26::26:
annemle çıkıyom en sonunda annem pes ediyo evegidiyo ben yine birşey alamadan dönüyom:43:

Sana şimdi burdan bi çarpacam görcen gününü
hem yaşın erken hem daha 9 ay olmuş ya ne diye canını sıkıyorsun
Rabbim den daha mı iyi bilecek onlar
belki 4 sene sonra olacak
ama sen su adet düzensizlin içn bi doktora git zaten düzensiz ise olmaz ki:19:

:1: yerım senı yerııım :56:
Doktor oluyo dedı olm :ssz:

bosver yavrum takma sen kafana hayırlısı .. biz varız burda bebişlerın koca bebişler :9::9::9:

Canlarııım :8:

bende gelim mi puhahaahhhh:27::27:

gel :1::1:

en guzelı takmamak zaten :ssz:

rica ederim bebeişimm yap ole bıde hemen yatakdan kalkma yat bırazz içinde kalsınn sonra ayaklann oda ıyı olıormuss :9::9:

bıraz daha taktık ıstersem sevgı benı dovecek o yuzden susuyorum :1:

gerçekten mi diyom
aynııı bennnn :53::53:

ahahahah katılıyorum :60:

bende nasıl olmuşum bugün diyorum harikaa diyo bakmadın ki detaylı diyorum oda buluşuğumuzdan beri gayet detaylı inceledim merak etme diyo :90: çok uyumluyuz yaff :nazar::nazar:
bende alışverişte öyletim yazın sandalet alacaktımm ben beğenene kadar yaz bitti len :53: benimki de diyor kısmet bir dahaki yaza :9::9:

aman bosver yap nazını tadını cıkarr hahahaha daha nerde bulcan :21::21::21:

ahaahahah aynennn :51::51::51:

bana nıye cveap vermıyosun sen :ssz::ssz:

bu huyumu hiç sevmiyom bacım..
kış geldi ulan param var üstüme birşey alamıyom bulamıyom begenemiyom :26::26::26::26:
annemle çıkıyom en sonunda annem pes ediyo evegidiyo ben yine birşey alamadan dönüyom:43:

ooo sen cok fenasınn hemen begendıgımı alır gıyerımm valla. gelınlıkde bıle oldu ılk gıydıgımı aldımm cok begenmıstımm :21::21:

Back