• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

enee senin aşkitin daha gitmedi mi ilen
sen onun ailesinin yanına gitcektin ya o mevzu ne old:18::18::18::18::18:
cok igrenç yaaa:120::120::120::120::120::120::120:
Nerden aldınaslında gidip dicenn:ssz:

sürpriz yapıp geldi ya canımmmm biz görüştükkk onlara da başka zman artıkk :32::32:

yok c.tesi gidecek inşallah gitmeden görüşebiliriz çünkümmm bi daha ocak sonunda falan gelecek :ssz::ssz:

pofff :120: annem yaptı lenn :1: sabah sabah dikkat etmiyo mu neee :104::104::104::100:

sürpriz yapıp geldi ya canımmmm biz görüştükkk onlara da başka zman artıkk :32::32:

yok c.tesi gidecek inşallah gitmeden görüşebiliriz çünkümmm bi daha ocak sonunda falan gelecek :ssz::ssz:

pofff :120: annem yaptı lenn :1: sabah sabah dikkat etmiyo mu neee :104::104::104::100:

heee yanimm o diğer şey kaldı anladımm tatlımm
anlat bakım neler yaptınız görüştünüzde nerelere gittinz nasıl geçti bunu konuşamamıştık pek:17::17:
ayhh valla he
benm annem olaydı kıyameti kopardıdım gerçi onun bazı şeylerindede çıkıyoo:27::27:
:19::19:

tanısalımm kızlarrr :1:

ayyy yataktan cıkmak istemedımm uykuluyumm kıs aylarındayatakdan cıkmak berbatt yav :2:

Tanışalımm bacımm
ben sevgi 20 yaşındayım konyalıyım çalışıyorum zabalan burdayız işte:9::9::9:
bekarımm
sen tatlım anlat bakım
cık cık yataktan cıkta bize kahvaltı neyin hazırla:56::56:

Tanışalımm bacımm
ben sevgi 20 yaşındayım konyalıyım çalışıyorum zabalan burdayız işte:9::9::9:
bekarımm
sen tatlım anlat bakım
cık cık yataktan cıkta bize kahvaltı neyin hazırla:56::56:

bende 21 yasındayımm evlıyımm kasım 4 daha 1 sene oldu körpeyik daha ve 6 haftalik hamişimm çalışlıorummm istanbuldanımm cok uzaksın bacm yavv dıyem kı cay suyunu koy gelıom :27:

heee yanimm o diğer şey kaldı anladımm tatlımm
anlat bakım neler yaptınız görüştünüzde nerelere gittinz nasıl geçti bunu konuşamamıştık pek:17::17:
ayhh valla he
benm annem olaydı kıyameti kopardıdım gerçi onun bazı şeylerindede çıkıyoo:27::27:
:19::19:

bir kere daha saç çıkmıştı ıykk iğrendim sandviçten yaptırmam artık :19::19: akşam eve gideyim görücekk :15::15::9:

ayhhh kuzucummm valla çok güzel geçtii :16: arabayla geldiği için gitmek istediğim bir avm vardı uzak biraz oraya gittik - otobüslerle gitmemiz çok zor bayaaaa uzak çünkü :9: - oraya gittikk işte gezdikk yemek yedik :21::21:

o avm de kayak pisti felan vardıı çok güzeldi ama giremedik vakit kalmadığı için başka zaman gireriz dedi bir de sen üşürşün çok başka zaaman daha kalın giyinip geliriz dedi :17: :1:

herşeyi konuştk o kadar güzeldi ki öncedn yanında bile herşeye kızardı araba kullanırken sinirlenirdi felann şimdi hiç öyle değil o kadar sakin cevaplar veriyo ki :nazar: arabayı park ederken felan bişeyler anlatıyorum cevap vermıyo dinlemiyo musun diyorum önceden olsa ne yaptığımı görmüyo musun :47: diye kızardı şimdi ' bir dakika bir tanem arabayı ğark edeyim cevap vericem hemen ' diyor :nazar: :9:

Son düzenleyen: Moderatör:

bir kere daha saç çıkmıştı ıykk iğrendim sandviçten yaptırmam artık :19::19: akşam eve gideyim görücekk :15::15::9:

ayhhh kuzucummm valla çok güzel geçtii :16: arabayla geldiği için gitmek istediğim bir avm vardı uzak biraz oraya gittik - otobüslerle gitmemiz çok zor bayaaaa uzak çünkü :9: - oraya gittikk işte gezdikk yemek yedik :21::21:

o avm de kayak pisti felan vardıı çok güzeldi ama giremedik vakit kalmadığı için başka zaman gireriz dedi bir de sen üşürşün çok başka zaaman daha kalın giyinip geliriz dedi :17: :1:

herşeyi konuştk o kadar güzeldi ki öncedn yanında bile herşeye kızardı araba kullanırken sinirlenirdi felann şimdi hiç öyle değil o kadar sakin cevaplar veriyo ki :nazar: arabayı park ederken felan bişeyler anlatıyorum cevap vermıyo dinlemiyo musun diyorum önceden olsa ne yaptığımı görmüyo musun :47: diye kızardı şimdi ' bir dakika bir tanem arabayı ğark edeyim cevap vericem hemen ' diyor :nazar: :9:

ohh ohh allah bozmasınnn hep bole devam eder ınsallah :21:

bende 21 yasındayımm evlıyımm kasım 4 daha 1 sene oldu körpeyik daha ve 6 haftalik hamişimm çalışlıorummm istanbuldanımm cok uzaksın bacm yavv dıyem kı cay suyunu koy gelıom :27:

enemm biz evde mi kaldık nohit görüyon mu nohit karalar bagla nohit:1::1::1::1::1::1::1:
oyyy maşallah sana yerim sizi lenn maşallah
Rabbim sag salim bebeğini kucagına almayı nasip etsinnn:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
sen nerde çalışıyon bacımm di bakımmm valla bizde çalışıyoz ama bu topiktekiler fazla calışmadı için horul horul uyuyooo:9::9::9::9:
uzakınn beeee yollar utansın:ssz::ssz:
hamile olmasan görürdün gününü tamam koyuyom kerataa seni:9::9:

puhahahahaha caresizlin gözü kör olsun :60: :60:
aynennn :52:

merhaba bende 22 yaşındayım istanbuldayım çalışıyorum :16::16:

maşallahhh allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin :nazar: memnun oldum canım :emir_bebek::emir_bebek:

eve gidince burnundan fitil fitil getir anannın:9::9::9:
oy maşallh lan size cok sevindim nohitimm hep böyle olun lannnnnnn
seninkinde değişme var o zaman eferin eferinn
Değerini anlamış sanırımmmmmm bak bence bazen uzaklıkta iyi oluyo biliyon mu sen bana diyordun az görüşüyorsunuz diye
ama inan haftada 1 kez görüşünce daha anlamı oluyo lennn özlüyon özlem oluyo
hergü yapışık ikizler gibi gezenler var cok saçma bence
bu duyguların anlamı kalmıyo:ssz::ssz:

enemm biz evde mi kaldık nohit görüyon mu nohit karalar bagla nohit:1::1::1::1::1::1::1:
oyyy maşallah sana yerim sizi lenn maşallah
Rabbim sag salim bebeğini kucagına almayı nasip etsinnn:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
sen nerde çalışıyon bacımm di bakımmm valla bizde çalışıyoz ama bu topiktekiler fazla calışmadı için horul horul uyuyooo:9::9::9::9:
uzakınn beeee yollar utansın:ssz::ssz:
hamile olmasan görürdün gününü tamam koyuyom kerataa seni:9::9:

evde kaldınız kızım ya yokmuu sevdıgınız gıdın evlenın :4: ayyy allah sizede nasıpp etsınn tosun tosun bebişlern:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
valla keyıf de onlarda sıcacık yataklarda totoşları büyütsunlerrr büyütün kızlarrr :27::27::27:
uzakımmm ben uzak utanın yollar :19::19::19:
muhasebe işindeyım aman hecde sevmim muhasebeyi pöff cok sıkıcı :26::26::26::26:

Back