• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki kişi arasında kalmak ve vajinusmus

Hayvan gibi davrandı diyordunuz hala kim diye soruyorsunuz, afedersiniz ama rızası bir duruma kaçıyor bu o da ne diye adlandırılıyor herkes biliyor. Siz hala daha nasıl bu "hayvan" gibi davranan insanı bir seçenek gibi sunuyorsunuz anlamadım.

Bu şahısı sizi seven kişi diye nitelendirmeyelin çünkü sizi sevse ilki gibi olmayınca çıldırıp da zorlamaz, cinsellik için sizi seven biri desek daha doğru olacak sanki.

İlki de sizi istemiyormuş. Bence siz de onu tekrar geri istemiyorsunuz ki hemen başka biriyle fırsattan istifade deneme girişimine girmişsiniz hadi üzerinden çok zaman geçti diyelim. Eee o zaman niye eski sevgilinize geri döndükten sonra tekrardan sizi cinsellik için seven adama geri dönüyorsunuz ve hala daha soruyorsunuz kimi seçeyim diye? Bu hikayede ne sizi seven var ne de sizin sevdiğiniz var bence.

Bu hikayede sizin cinsellik yaşamak istediğiniz biri ve sizinle cinsellik yaşamak isteyen bunun için de sizi zor kullanan biri var hepsi bu.

Ayrıca bu konuda vajinusmus takılacağınız en son nokta. Tam birleşmeyi kafaya öyle takmışsınız ki bir erkekten bir erkeğe koşar olmuş, size hayvan gibi davranan birine 2. defa gitme gafletine düşmüşsünüz. İlk önce kendinize çeki düzen verin, gerçekten sevdiğiniz sevildiğiniz birini bulun sonra vajinusmusu yenersiniz orası kolay. Siz gerçekten cinsellik dışında da sevdiğiniz birini bulmazsanız bu kafayla hep acaba sevmediğimden mi olmadı dersiniz ya da olana kadar fucker tiplemelerinden devam edersiniz artık.

İnsan bazen anlamıyor konduramıyor kafası karışıyor. Kendimde olmadığımın kötü bir dönemde olduğumun farkındayım o yüzden farklı fikirler almak istedim. Az da olsa netleşti kafamda bazı şeyler. Teşekkür ederim cevabınız için

İnsan bazen anlamıyor konduramıyor kafası karışıyor. Kendimde olmadığımın kötü bir dönemde olduğumun farkındayım o yüzden farklı fikirler almak istedim. Az da olsa netleşti kafamda bazı şeyler. Teşekkür ederim cevabınız için
Rica ederim. Arada hepimizin kafası karışıyor. Biraz kendinize getirme amaçlı dobra dobra yazdım. Bu dobralığım kafanızın karışık olduğu dönemler fikir almanıza engel olmasın, gerçekten dışarıdan bir bakış açısı iyi oluyor. Bundan sonra umarım en doğru kararı verirsiniz, iyi olmanızı dilerim.

6 aydır mükemmel giden bir ilişkim vardı erkek arkadaşım çok saçma bir kavgamızda ayrılmak istedi ben ciddi ilişki yapamıyorum bu da senin sayende oldu diye aslında onun nedeni biraz ailevi çok içine kapanık biriydi ve benden bu kadar kolay vazgeçince günlerce acı çektim onla ilişkimiz sırasında bakireydim deniyorduk olmuyordu o da çok zorlamıyordu daha önce bakire birini yapmadığı için.
Daha sonra başka biriyle tanıştım çocuk bana aşık oldu işte benim ol hep beraber olalım tarzı beni 6 ayda sevgilimin sahiplenmediği kadar sahiplendi sürekli cinsellik istiyordu fucker bi tip.Bende artık tamam dedim ilk ilişkye girdiğimde canım çok yandı o da bıraktı sonra kanamam oldu görüşmedim onla biraz hayvanca davrandığı için ondan bir gün sonra eski sevgilimle buluştum çok iyiydik dışarda buluştuk biraz öpüştük falan ten uyumumuz mükemmel.Ve bir umut belki oluruz diye düşündüm ama yok benim sorunlarım kendimle tarzı takıldı aradı ertesi gün tamam dedim saldım.
Sonra bana aşık olan çocukla buluştum tekrardan denedim ama bir türlü sevişemedik vajinusmus olduğumu düşünüyorum ilk gün tam girdi ama sonraki günlerde tam alamadım aşırı canım yandı sadece o üstümde olduğu zaman alabiliyorum başka türlü çok zor çok acı çekiyorum o da baya çıldırdı ve yine hayvanca davrandı bana.Çıktım gittim evinden açmıyorum telefonunu.
Şu anda düşünüyorum ben vajinusmus muyum yoksa ona karşı bir şeyler hissedemediğimden mi olmuyor? Onu terkettim bakire değilim ama sekste yapamıyor muyum gerçekten onu da anlayamıyorum bir doktora gideceğim ne olduğunu tam olarak anladığımda sizce beni sevene mi gideyim sevdiğime mi gideyim? Sevdiğim çocuğa gidersem güzel bir seks hayatımız olabilir ama ciddiyet ne olur bilmiyorum ama kimyamız mükemmel.Beni seven çocukla tek problemimde cinsellik hani bu sorunu çözersem sıkıntı yok gibi ama ondan etkilenmediğim için mi seks yapamıyorum onunla bunu da anlayamıyorum benim için çok zor bir durum gerçekten tavsiye verebilir misiniz nasıl aşabilirim bu süreyi kafayı yemek üzereyim
Ben vajinusmus anlamam ama kendi sevdiğine gidersen perişan olursun bu yüzden seni sevene git. Bir diğeri de seni sevdiğinden emin misin? Niyeti faydalanmak olabilir bir diğeri de her erkek bakire kız ister onlara daha çok zevk veriyor çünkü. Ama anladığım kadarıyla burda sana obje gözüyle bakılmış. Ha bir de senin de diğer çocuğu sevdiğine emin değilim. Benim ilişkim vardı 6 yıllık o gittikten sonra ben bekledim 1-2 yıl taaki sözde bir zamanlar sevdiğimi unutmak için. Sonra başka ilişkiye başladım. Sen şap diye başlamışsın. Onu sevseydin bir başkasını görmezdi gözün. Ki bizler birini sevdiğimizde bir başkasıyla yatmayı geçtim göz göze gelmek bile istemiyoruz. Yine de saygılar. Ama bi Dr. Görünmeni öneririm sağlık problemin için. Hayırlı günler.

kendi sevdiğine gidersen perişan olursun bu yüzden seni sevene git
Böyle olunca da bir süre sonra insan karşısındakinin mutluluğunu, hislerinin güzelliğini görüyor ve bende niye yok diyerek, kendi yeterince bunları hissetmediği için kendini kullanılmış hissediyor. Sevilmek; sevmek olmadan aşkı tanımlamaya yetmiyor. Sevildiğin kişinin sende kıymeti olmadıktan sonra onun tarafından sevilmek de cazip gelmiyor. En iyisi herkesin birbirini sevmesi ama öyle bir şey var mı, varsa bize denk gelir mi orasını bilmem.

Böyle olunca da bir süre sonra insan karşısındakinin mutluluğunu, hislerinin güzelliğini görüyor ve bende niye yok diyerek, kendi yeterince bunları hissetmediği için kendini kullanılmış hissediyor. Sevilmek; sevmek olmadan aşkı tanımlamaya yetmiyor. Sevildiğin kişinin sende kıymeti olmadıktan sonra onun tarafından sevilmek de cazip gelmiyor. En iyisi herkesin birbirini sevmesi ama öyle bir şey var mı, varsa bize denk gelir mi orasını bilmem.
Sen bir kadınsın ve ben de bir kadınım. Cinsellikle mutluluk güzellik görünmez ben de genç ve bekarım benim de bir cinsel hayatım var ki paylaşmışım gebelikten korkuyorum diye risk var mı diye. Ama böyle bir ilişki değil evet tenler temas edebilir ama Yolgeçen hanı değil ki bu. Birine özel olmalı benim sevgilimle ilişkimde bakire değildim. Çünkü tecavüze uğramıştım ve ilk ilişkimizde anladık bakire olmadığımı farkında bile değildim ama hiç yok hayvanca yok zorla bişi olmadı tersine acı hissettiğim an kendini çekti bu yolda taşlı yol hemen açılmaz alıştırılması gerekiyor. Ve beni gerçekten sevdiğini cinsellik olmadığı ilk 5 ayda beni hiç öpmedi bile o zaman anladım. Bir gün olsun ben istemeden ne öptü ne soyunmamı istedi. Sevmek öyle kolay değil sevilmekte. Senin anlattığın sevgi değil güzel kardeşim. Hata yapmaman dileğiyle ❤️

Türkçem kötü? Konuşmayı bilmiyorum? Kendimi ifade edemiyorumdur? Bu azar çekmeler ne senin sevgilini mi aldım? Bana üsluptan bahsedenlerin cevap veriş üslubuna bak ya yazık size tek olayınız burda toplanıp insanların hayatını eleştirmek bi çekirdek kolanız eksik gerçekte ne hayatlarınız var merak ediyorum doğrusu 😂
Benim çekirdeğim kolam var sana da veremmi stres atarsın

6 aydır mükemmel giden bir ilişkim vardı erkek arkadaşım çok saçma bir kavgamızda ayrılmak istedi ben ciddi ilişki yapamıyorum bu da senin sayende oldu diye aslında onun nedeni biraz ailevi çok içine kapanık biriydi ve benden bu kadar kolay vazgeçince günlerce acı çektim onla ilişkimiz sırasında bakireydim deniyorduk olmuyordu o da çok zorlamıyordu daha önce bakire birini yapmadığı için.
Daha sonra başka biriyle tanıştım çocuk bana aşık oldu işte benim ol hep beraber olalım tarzı beni 6 ayda sevgilimin sahiplenmediği kadar sahiplendi sürekli cinsellik istiyordu fucker bi tip.Bende artık tamam dedim ilk ilişkye girdiğimde canım çok yandı o da bıraktı sonra kanamam oldu görüşmedim onla biraz hayvanca davrandığı için ondan bir gün sonra eski sevgilimle buluştum çok iyiydik dışarda buluştuk biraz öpüştük falan ten uyumumuz mükemmel.Ve bir umut belki oluruz diye düşündüm ama yok benim sorunlarım kendimle tarzı takıldı aradı ertesi gün tamam dedim saldım.
Sonra bana aşık olan çocukla buluştum tekrardan denedim ama bir türlü sevişemedik vajinusmus olduğumu düşünüyorum ilk gün tam girdi ama sonraki günlerde tam alamadım aşırı canım yandı sadece o üstümde olduğu zaman alabiliyorum başka türlü çok zor çok acı çekiyorum o da baya çıldırdı ve yine hayvanca davrandı bana.Çıktım gittim evinden açmıyorum telefonunu.
Şu anda düşünüyorum ben vajinusmus muyum yoksa ona karşı bir şeyler hissedemediğimden mi olmuyor? Onu terkettim bakire değilim ama sekste yapamıyor muyum gerçekten onu da anlayamıyorum bir doktora gideceğim ne olduğunu tam olarak anladığımda sizce beni sevene mi gideyim sevdiğime mi gideyim? Sevdiğim çocuğa gidersem güzel bir seks hayatımız olabilir ama ciddiyet ne olur bilmiyorum ama kimyamız mükemmel.Beni seven çocukla tek problemimde cinsellik hani bu sorunu çözersem sıkıntı yok gibi ama ondan etkilenmediğim için mi seks yapamıyorum onunla bunu da anlayamıyorum benim için çok zor bir durum gerçekten tavsiye verebilir misiniz nasıl aşabilirim bu süreyi kafayı yemek üzereyim
Rezillik

Yani burda herkesin yaşı baya büyük anlaşılan odak noktalarınız çok farklı.Sizin gibi herkes ilk evlendiğiyle olmuyor hayat şartı farklı.Herkes kendi acısını bilir oturduğunuz yerden saçma şeyler yazmayın.Karaktersizlik ne alaka kimseyi aldatmadım ha aldatsam da sizene?Kafası karışan kendinde olmayıp burada bi çözüm arayan birine en azından kötü bi zamandasın tavsiyler vercek yerde birde gelip saçma cevaplar vermeyin.Size kalsın onlar
Aldatmak sadece fiziksel olmaz. Aklınızda başkası varken biriyle ilişki yaşamak da aldatmaktır. Hem karşınızdakine hem duygularınıza ihanet ediyorsunuz. Seksden önce halletmeniz gereken daha önemli şeyler var belli ki.

Birini gerçekten sevmeden sevildiğinizi hissetmeden ilişki yaşamamanızı tavsiye ederim bu ister sevgiliniz olsun ister evleneceğiniz adam farketmez

Sanki tek dersiniz kızlık zarınızın ortadan kalmasıymış gibi davranmışsınız ilişkilerinizde.

İĞRENÇ Bİ KAFA YAPINIZ VAR MİDEM BULANDI. SEVİYESİZLİK DİZ BOYU

Back
X