- 18 Haziran 2018
- 1.486
- 2.180
- 133
- 33
Ya bı ara ona sarmıştim. Temizlik yapmış kahvem elimde takılma faslı sözde onunla evim ne berbat geliyordu gözüme hop başa sariyordum.Kadir ezildi izleyin.Ben izleyince coşuyorum
Yok o 34 yillik hayatimin rakami. 6 yilda 2 filandir.6 yılda 6 kere ev sürmekte güzelmiş herkes burada paşa kızı
Konu cok uzun hepsini okumadim acikcasi. Bebek bakmakta Ne var ne yok dogdugunda gorur zatenAslında konu sahibi "bebek kıyafetlerini ütülemeye ne gerek var, bebeği haftada bir yıkarım, bebek bakımında ne var sanki" gibi yorumlar yaptığı için geldi o tarz yorumlar
Sorma İdrakcimm.Ben konuyu okurken istemsiz kaşınıyorum ablacım ahsjsjs.
Valla icim şişti yorumları gorunce.bende ayni şekilde okuyorum.Tabakları sudan geçirmeden mi makineye koyuyorsunuz?
Nasıl yeşil küf oluyor, ne kadar süre acmiyorsunuz makineyi?
Tuşa basmakta mi zor geliyor?
Böyle okuyorum her mesajınızı.
Keşke kendinize çeki düzen vermeden çocuk düşünmeseymissiniz, çünkü çok uç yazdıginiz şeyler.
Ben diyorum valla.Bence dalga geciyo...yıllardır üye olmasanız bizimle dalga geçiyorsunuz dicem ama.
Sorma İdrakcimm.
Şaşkınlık içerisindeyim.
Sağlıklı, eli-ayağı tutan bir insan niye temizlik yapmaya üşenir?
Benim için anlamak çok zor.
Üstelik ortalık virüsten kırılırken, üstelik hamileyken.
Hormonları veya kan değerleri ile ilgili bir sorunu olduğunu düşünmek istiyorum konu sahibinin.
Biz nerede hata yapıyoruz acaba ahsjahjshaBenim arkadaşım var çocuğu turp gibi valla hiç hasta olduğunu görmedim. Annesi yemek bile yapmaz ama kilosu fazla. O pislikte hasta olmuyor, 3 e kadar kahvaltı yapmaz, annesi usendigi için sadece çorba yer, evlerinde iğne iplik bile yok düşünün.
Bugün çamaşırlari yıkadım evi topalardım hatta deterjan alışverişi yapacağım falan demis konu sahibi ama ben inanmadım açıkçası bebekle olan yorumlardan sonra. Gece gece çok idrak edememişim ama simdi yorumlari okudukca farkettim dalga geçilmiş sanki bizleBen diyorum valla.Bence dalga geciyo...
Kız bebek kıyafetlerini bende hiç ütülemezdim . Daha doğrusu sürekli yıkanmaktan kıyafet kalmıyorduAslında konu sahibi "bebek kıyafetlerini ütülemeye ne gerek var, bebeği haftada bir yıkarım, bebek bakımında ne var sanki" gibi yorumlar yaptığı için geldi o tarz yorumlar
Param olsa bende paşa kızı olur hizmetci tutardım ama kaderin gözü kör olsun6 yılda 6 kere ev sürmekte güzelmiş herkes burada paşa kızı
Hep buna özeniyorum diyorum ki ne kadar duyarsızım böyle, bir daha sudan geçirmeyeceğim peçete ile sıyırırım ama yok olmuyor gözüm üstünde bir şeyler görünce rahat edemiyorum kafadan oynağım galiba. Bana diyorlar yıkadın zaten bari durula makineye ayıp olmasın boş boş çalışmasınYa aslında şu sudan geçirme işini bıraksam toplucq iyi olacak ben sıyırıp silip atıyorum bir peçete veya bir bulaşık eldiveni yada bir fırça yardımıyla gayet temiz çıkıyor koku falan da olmuyor. Zaten kuraklıkla boğuşuyoruz malum
Süpürgeyi kim yapıyor ? Robot süpürgeyse tamamYok o 34 yillik hayatimin rakami. 6 yilda 2 filandir.
Robot supurge yapiyor. Haftada 1 de esim yapiyor.Süpürgeyi kim yapıyor ? Robot süpürgeyse tamam
Çok şükür hasar yok esyalarim bile devrilmediSacmalamissiniz, ev hasarlı olsaydı yikilabilirdi.
Yorumların hepsini okursanız daha iyi anlarsınız. Evin rutin işlerini bile yapmaya üşenen birisi hoş sizin yoruma bakılırsa da çok da önemseyen biri değil gibisiniz Eşinizin eline sağlık olmasa ne yapardınız :)Asilmamis camasirdan dogmamis cocuga yapilan kotu annelige gelmis konu. Vallahi bravo.
Hayatim boyunca (6 senelik evlilik dahil) yaptigim süpürge sayisi 6 olmamistir. Ev iside pek yapmam. Esimin yaptigi kadar.Buna ragmen kizim doğduğunda hazir bezlere guvenemedigim icin yikanabilir bez kullandim. Mis gibide temizledim hepsini.Sapla sapani karistirmamak lazim.
En son bu kadar yeter diyordu Bi kaç iş yapmış yine deKonu sahibi saat 2 den beri yok bence evi kirkliyor o kadar lafı duyunca bize ışıldayan fotoğraflar atacak.
Benim ki de bir ümit işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?