Gunde 12 saate yakin calisiyorum. Haliyle kazaniyorum da basardim parayi yaptirirdim birine sen uzme tatli canını.Yorumların hepsini okursanız daha iyi anlarsınız. Evin rutin işlerini bile yapmaya üşenen birisi hoş sizin yoruma bakılırsa da çok da önemseyen biri değil gibisiniz Eşinizin eline sağlık olmasa ne yapardınız :)
Bir de temizlik yapılmayan ev mahvoluyor bildiğin evin kapısı yerdeki parkeler eskiyor nereden mi biliyorum. Tayinimiz çıktı 3 4 güne ev bulmamız gerekti. Ev bulamıyoruz istediğiniz konumda kiralik ev yok neredeyse neyse bi tane bulduk öğrenciler kalıyormuş onlar bihaftaya çıkacakmış bizim de eşyalar gelecek evden bi çıktılar. Her yer toz içinde camlar camur olmuş mutfak dolabında mutfakta nereye dokunsam yağdan elim yapışıyor beyaz kapılar kirden siyah olmuş aklınıza gelen her yer kir toz içinde belki 2 yıl hic temizlik yapılmamış bilmiyorum. Annem kvde eşim ben giriştik eve temizledik. Hâlâ daha mutfak parkeleri çok kirli kaldıkları için tam güzel durmuyor ne kadar temizlense de.
KKonu sahibi umarım eviniz bu halde değildir eğer böyleyse bi temizlikçi tutup girimsek gerek. Yoksa tek başınıza içinden cikaamzsijiz
Bende yaklaşık 11 saat çalışıyorum ama o parayı basmaya kıyamıyorumGunde 12 saate yakin calisiyorum. Haliyle kazaniyorum da basardim parayi yaptirirdim birine sen uzme tatli canını.
Yok canim, bende konu sahibi gibiydim 5 sene oncesine kadar.Sorma İdrakcimm.
Şaşkınlık içerisindeyim.
Sağlıklı, eli-ayağı tutan bir insan niye temizlik yapmaya üşenir?
Benim için anlamak çok zor.
Üstelik ortalık virüsten kırılırken, üstelik hamileyken.
Hormonları veya kan değerleri ile ilgili bir sorunu olduğunu düşünmek istiyorum konu sahibinin.
Yoo neden üzüleyim. Çalışıp da ev işiyapamıyorsanız ayrı bir durum. Konu sahibi ev hanımıGunde 12 saate yakin calisiyorum. Haliyle kazaniyorum da basardim parayi yaptirirdim birine sen uzme tatli canını.
Buna katılmıyorum üzgünüm.Yok canim, bende konu sahibi gibiydim 5 sene oncesine kadar.
ogrenci evim vardi tencereler kurtlanirdi atardik dusun yani. Midenizi bulandirmak istemem ama sonra calismak zorunda kaldigim bir hastanede bulunan hemsirelerle cok yakinlastim. Bu hemsirelerin hepsi 40 yas ve uzeriydi. Evlerine gidip gelerek neyi nasil yaptiklarini gorerek heveslendim. O gun bugundur bir duzenim var. Lakin hala eksikligini yasadigim bir konu var mesela mutfak dolabi duzenini oturtamadim bir turlu.
Surekli video izliyorum ne nasil olmali diye. Gaza da geliyorum
Bence konu sahibi de neyi nasil yapacagini bilemeyince gozunde buyuyor.
Gunumuzde internet denilen nimet 5 sene once boylesine icerige sahip degildi. Gunumuzdeki internet nimetinden faydalandigimi da yazdim.Buna katılmıyorum üzgünüm.
Günümüzde internet denilen bir nimet var ve her türlü bilgiye ulaşmak çok kolay.
Tencereyi yıkamayıp, kokmaya, küflenmeye başlayınca bile müdahale etmeyip kurtlandırmak ve atmak normal bir davranış değil.
Oğlum 20 yaşında ve 4 ay önce üniversite için evden ayrılıp yurtdışına gitti.
İlk defa tek başına yaşıyor.
Ona dört şeye dikkat et dedim;
kirli bulaşık bırakma, çöp biriktirme, odanı her gün havalandır ve wcyi her akşam dezenfekte edip yat.
Bunlar insanca yaşamak için yapılması şart işler ve yetişkin olan erkek-kadın herkes bunları rahatça yapabilir yeter ki istesin.
İçsel motivasyon, aileden görmek ve özsaygı ile ilgili biraz da.
Hem sıska hem sinsidir kendisiBacım sen kimsin
Herkes tanıdık yeni nickim olsa da dedi ama ben safım tanıyamadım
Eski nickinin bana özelden at bari de bileyim seni
Benim abim de 10 senedir yalnız yaşıyor. Annem kalkıp da ne nasıl yapılır anlatmadı. Deneye deneye kendi düzenini kurdu. Şimdi bizden daha düzenlidir. Adam geri dönüşüme ayırdıklarını bile ev kokmasın sineklenmesin diye yıkıyor. biz burada geri dönüşüm ayırmadığımız halde bir düzen tutturdu. Size katılıyorum insanın içinden gelecek kalan her şey bahaneBuna katılmıyorum üzgünüm.
Günümüzde internet denilen bir nimet var ve her türlü bilgiye ulaşmak çok kolay.
Tencereyi yıkamayıp, kokmaya, küflenmeye başlayınca bile müdahale etmeyip kurtlandırmak ve atmak normal bir davranış değil.
Oğlum 20 yaşında ve 4 ay önce üniversite için evden ayrılıp yurtdışına gitti.
İlk defa tek başına yaşıyor.
Ona dört şeye dikkat et dedim;
kirli bulaşık bırakma, çöp biriktirme, odanı her gün havalandır ve wcyi her akşam dezenfekte edip yat.
Bunlar insanca yaşamak için yapılması şart işler ve yetişkin olan erkek-kadın herkes bunları rahatça yapabilir yeter ki istesin.
İçsel motivasyon, aileden görmek ve özsaygı ile ilgili biraz da.
Şaka gibi gerçekten 6yılda 6kere evi süpürmedim diye hava atmak gerçekten şoktayımParam olsa bende paşa kızı olur hizmetci tutardım ama kaderin gözü kör olsun
Anlasilan yazdigimi anlayamamissiniz. Soktan sanirim. Gecmis olsun.Şaka gibi gerçekten 6yılda 6kere evi süpürmedim diye hava atmak gerçekten şoktayım
O 34 yılın özetiymiş . 6 senede 2 kez süpürmüş . Ayol hiç mi yeni süpürge alıp heves edip denemedin , diye sorasım geldiŞaka gibi gerçekten 6yılda 6kere evi süpürmedim diye hava atmak gerçekten şoktayım
Ayiptir soylemesi kizartma yapmistim bugun sabahtan da kalan lekeler vardi cok guzel oldu ocakRica ederim sonucu haber verirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?