Evet ,bebek bakmak çok zor ,hele bu şekilde bir hayat yaşayan biri için daha da zor olacaktırumuyorum ki bebekten sonra bi temizlik azmi gelsin
yoksa o bebeğin halini düşünmek istemiyorum
emzir uyut diye düşünüyor ama emzirmek bile zaman zaman yorucu olabiliyor
eee bu çocuk hep emmeyecek de çeşit çeşit mamalar hazırlamak gerekecek
ve o mamalar yenirken çocuk leeşşşş gibi olacak o zaman ne olacak çok merak ediyorum
Çok tanıdık kendisi
Kurban olam o renklileri de 2 gün kokutma makina da bitmiştir herhalde artık umarım asmışsındırKalktımmm çamaşır makinesine bi dünya deterjan doldurup bi güzel tekrar yıkadım nevresimleri mis gibi oldu astım onları tekrar renkliler için çalıştırdım makineyi , robot süpürgeyi çalıştırdım banyoyu klozeti temizledim mutfak halılarını çırptım Bu kadar yaptım şimdilik
aynen öyleEvet ,bebek bakmak çok zor ,hele bu şekilde bir hayat yaşayan biri için daha da zor olacaktır
Hemfikirim,ben 1 taneyle zorlanmıştım,oğlum da kolik bir bebekti. İnsallah öyledir gerçektenaynen öyle
bakın ben de tembelimdir yalan yok bazen öyle bi an oluyor ki mutfağımda bulaşığı toplamadan yattığım zamanlar bile oluyor sık olmasa da
2 tane kızım var biri 2 yaşında onun altını değiştirmek bile öyle zor geliyor ki gün boyu çok yorulduğum için ama asla ihmal etmem tabii o ayrı
ama işte konu sahibinde bu bilinç yok
ben mükemmelim yazısı değil bu yanlış anlaşılmasın ama çocuk dediğin amaaaaan yedir içir uyut olayı kadar basit değil ne yazık ki
sana muhtaç bir canlıya apayrı bi özen gerektiriyor
umarım bu konu sahtedir yaa
Bende avatarından bilmiştimÖyleymiş abla da ben bilememişim
Yok ben birdaha yıkarım kesin ama konu sahibinde bir eringeclik var bariz belli.Onlar tekrar yıkanmadan serilir mi havasız
Sonra baktım zaten her şeye bişey diyor ben yıldım gece saat 3 te kendi haline bıraktımİyi ama senin durum konu sahibinin durumundan çok farklı bacım :) sen emeğinin karşılığını bulamıyorsun, o emek bile harcamıyor.
Ya ben de şaşırıyorum, bide bu çocuğun genetik hastalığı var ama bı kere bile hasta olduğunu görmedim.Kilosu fazla demek sağlıklı olduğunu göstermiyor ne yazık ki.. Sağlıklı beslenen çocukla özensiz beslenen bir olur mu?
Haha ben de yazmistim yorumunu gördüm super gaza gelirMasumlar apartmanını izle de ilham gelsin.
Ahaha ben de senin konu cok aktif arada bakiyim diyorum ama o kadar sayfa var ki yetisemem diye birakiyorum linkini hemen buraya kopyaladimKonu sahibi sana konumda yardım etmek isterdim ama arkandan konuştuk biraz
Evet tabii ki de ben gizli takipciyimAaa benim konu
Aaa ben de diyordum bu kisi tanıdık ama kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?