• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki gündür makinede duran yıkanmış nevresimler

Ama bu durum içimi kemiriyor çok rahatsız oluyorum hani temizlik hastası olsamda böyle olmasaydım keşke dicek kadar🧐
O nevresimi bir kere daha yıka ve as resmen kokusu geldi burnuma. Yapma bunu kendine insan temiz olunca mutlu oluyor yarın öbür gün çocuğun olunca be yapacaksın

Asilmamis camasirdan dogmamis cocuga yapilan kotu annelige gelmis konu. Vallahi bravo.

Hayatim boyunca (6 senelik evlilik dahil) yaptigim süpürge sayisi 6 olmamistir. Ev iside pek yapmam. Esimin yaptigi kadar.Buna ragmen kizim doğduğunda hazir bezlere guvenemedigim icin yikanabilir bez kullandim. Mis gibide temizledim hepsini.Sapla sapani karistirmamak lazim.

Haha ben de yazmistim yorumunu gördüm super gaza gelir 🤣 beni basti ama her parcayi 4 kere yıkamak

Ahaha ben de senin konu cok aktif arada bakiyim diyorum ama o kadar sayfa var ki yetisemem diye birakiyorum linkini hemen buraya kopyaladim

Evet tabii ki de ben gizli takipciyim
Gerci seneler önce de bir grupta yazıyordum azerin diye uye vardi onla yazisirdik yoksa o sen misin bilemedim simdi herkes nick degistiriyor
O sayfa sayesinde ben de epey gaza gelmiş ve kendime duzen oturtmustum

Aaa ben de diyordum bu kisi tanıdık ama kim🤔 fitne fucur fena havali bir nick olmuş ama🤣
Azerin önceden değiştirmişti nickini,birtutammutluluk yapmıştı,epeydir görmüyorum bende.
Gizli takipçilere arada kızıyordum,üstüne alınma😅

Paylaşımlı yapın. Yaptıkça batirmazsiniz bence. Salinca tam salmissiniz. Benim düşük tehlikem varken yattim bir ama esim koşturdu herseye cok şükür atlattik şimdi dinlene dinlene yapıyorum zaten dağılmıyor öyle ev ki. Aksam toplar yatarim sabah süpürürum. Her gün süpürge şart silme iki gunde bir tozuda iki günde bir yapiyorum kendimi yormadan. Alisinca dağınık evde oturamazsın

İyi akşamlar hanımlar

Ben çok çok çok tembel hissediyorum kendimi hamileyim 4 aylık gece saat 3 gibi yatıp öğlen 1 gibi kalkıyorum ama hiç iş yapmıyorum kirli sepetim dolu çamaşır makinesinin içinde iki gündür yıkanmış nevresimler asılmayı bekliyo 😞😞 binbir hevesle yaptıgım bir oda var kitaplığım var fakat o odaya hiç girmiyorum dağınıklık ve toz içinde öylece duruyor gün içinde bi yemeği aksatmıyorum onu yapıyorum onun dışında ne düzen var ne bişey . Hani kendimle ilgilenen biri olsamda bunları aksatsam neyse günlük rutin cilt temizliğimi dahi yapmıyorum 😕 hep birsürü şey okumak bilgi sahibi olmak bebek vs kitaplar yada genel olarak ama nerde sadece istiyorum okadar dışarı zaten hiç çıkmıyorum neden böyleyim kemdimdem soğuyorum herkes gibi planlı düzenli olmak istiyorum ama sadece lafta nasıl kendime ceki düzen verebilirim.Evime biri geleceği zaman elim ayağıma karışıyo çünkü o görüntü ve dağınıklıktan çok rahatsız oluyorum insanlar öyle görmesin istiyorum ama bunu isteyen insanım kılını kıpırdatmamasını anlayamıyorum😟(Hamilelik değil genel olarak böyleyim rahat bi hamilelik geçiriyorum)
Asmayacağın çamaşırı niye yıkadınki az daha asmassan onlar zaten Süner yırtılır makinede kokmuştur şimdi

Asilmamis camasirdan dogmamis cocuga yapilan kotu annelige gelmis konu. Vallahi bravo.

Hayatim boyunca (6 senelik evlilik dahil) yaptigim süpürge sayisi 6 olmamistir. Ev iside pek yapmam. Esimin yaptigi kadar.Buna ragmen kizim doğduğunda hazir bezlere guvenemedigim icin yikanabilir bez kullandim. Mis gibide temizledim hepsini.Sapla sapani karistirmamak lazim.
Aslında konu sahibi "bebek kıyafetlerini ütülemeye ne gerek var, bebeği haftada bir yıkarım, bebek bakımında ne var sanki" gibi yorumlar yaptığı için geldi o tarz yorumlar

6 yılda 6 kere ev sürmekte güzelmiş herkes burada paşa kızı 😒😒

O nevresimleri çöpe atın,
o ıslak kokusu gitmez murdar olmuştur.
Üşengeçliğin bu kadarını ne duydum ne gördüm.
Gebelik takibinizi yapan doktorunuzla bir görüşün, kan değerlerinize baktırın.
Temizlik ve düzen için öneri vermiyorum çünkü ümitsiz vakasınız.

Ben konuyu okurken istemsiz kaşınıyorum ablacım ahsjsjs.

İyi akşamlar hanımlar

Ben çok çok çok tembel hissediyorum kendimi hamileyim 4 aylık gece saat 3 gibi yatıp öğlen 1 gibi kalkıyorum ama hiç iş yapmıyorum kirli sepetim dolu çamaşır makinesinin içinde iki gündür yıkanmış nevresimler asılmayı bekliyo 😞😞 binbir hevesle yaptıgım bir oda var kitaplığım var fakat o odaya hiç girmiyorum dağınıklık ve toz içinde öylece duruyor gün içinde bi yemeği aksatmıyorum onu yapıyorum onun dışında ne düzen var ne bişey . Hani kendimle ilgilenen biri olsamda bunları aksatsam neyse günlük rutin cilt temizliğimi dahi yapmıyorum 😕 hep birsürü şey okumak bilgi sahibi olmak bebek vs kitaplar yada genel olarak ama nerde sadece istiyorum okadar dışarı zaten hiç çıkmıyorum neden böyleyim kemdimdem soğuyorum herkes gibi planlı düzenli olmak istiyorum ama sadece lafta nasıl kendime ceki düzen verebilirim.Evime biri geleceği zaman elim ayağıma karışıyo çünkü o görüntü ve dağınıklıktan çok rahatsız oluyorum insanlar öyle görmesin istiyorum ama bunu isteyen insanım kılını kıpırdatmamasını anlayamıyorum😟(Hamilelik değil genel olarak böyleyim rahat bi hamilelik geçiriyorum)
Bende 4, 5 aylık hamileyim. Elimden geldiğince günlük rutin işlerimi aksatmamaya çalışıyorum ve aynı zamanda 2 çocuk bakıyorum. İçinden gelmiyorsa zorlama hamilesin. Gelen senin temiz evine gelmesin sana gelsin. Eşin sorun yaratmıyorsa biraz da eşin yardımcı olsun sana yapamadığın yerde

Azerin önceden değiştirmişti nickini,birtutammutluluk yapmıştı,epeydir görmüyorum bende.
Gizli takipçilere arada kızıyordum,üstüne alınma😅
Yaa ben uzun suredir girmiyorum gizli takipçi derken tum konuyu okumuyorum tabii arada girip bakıyorum ortada sohbet olunca usul usul kaciyorum🤣
Ben azerinin grubundaydim taa 5-6 sene önce o sayede kendine duzen oturtmustum aklima geldi senin grubu ekledim buraya kendimden yola çıkarak
Insan bilmiyordur yetisemiyordur bazen sohbet edip motive olmaya da ihtiyaç duyabilir, temizlik grupları o acidan iyi geliyor bence

Back